wuuuu haydi azize görelim seni bu ay.. :jeyyar:
ama gündüzleri görelim, geceleri görmesek de alınmayız biz :jeyyar:
wuuuu haydi azize görelim seni bu ay.. :jeyyar:
ama gündüzleri görelim, geceleri görmesek de alınmayız biz :jeyyar:
inşallah canım yaa..
ama değilsem de ne yapalım, dünyanın sonu değil ya, başka zamana inşallah der ve önümüzdeki ay çalışmaları hızlandırırım Şeniz
inş. şimdiden çıkarda sende rahatlarsın canım yaopuyorumnanaktanay beni burda hastanedekiler de gaza getirdi valla,, delikafadulden
kan ve de kan ver diye.. poooff istemiyom ya cıkmazsa falan dedim. valla ne yapıp etmişler laboratuardan odama kanımı almaya geldilerrrr :1shok:
kan verdim ben az önce.. bide hızlandıracaz dediler, 1 saat sonra falan arar söleriz dediler.. :1shok:
kızlar valla pozitif beklentim de yok, şimdi böyle kanı verince de bi tuhaf oldum.. o dakikaya kadar pozitif hisseden ben, o dakikadan sonra negatiftir kesin demeye başladım. yani beklentim kayboldu.
negatif çıksa da üzülmeyecem arkadaşlar, birdahaki ay daha da çok çalışırım :dance:
özgecim kan vermişsin ayyy ne bu acele kızz...adet gününe kadar sabredemedinmikaydirigubbakcemile3
inş. şimdiden çıkarda sende rahatlarsın canım yaopuyorumnanaktan
kızlarr okul saati geldi...ben aşkımı okuldan almaya gidiyom.
sonra görüşürüz...özge haberini bekliyom tatlım inşallah hamilesindir yaa:Saruboceq:
birde zaten 4 günüm var, 4-5 gün sonra bir daha yaptırır kesin emin olurum artık kafamçokkarıştı
deli deli benim burdaki çalışma arkadaşlarım da benim gibi deli :roflol:
kızlarr okul saati geldi...ben aşkımı okuldan almaya gidiyom.
sonra görüşürüz...özge haberini bekliyom tatlım inşallah hamilesindir yaa:Saruboceq:
kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:
kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:
kız azıze kocana acıdım valla ha yazık adama valla bı hamılemız daha var ne guzel darısı basımıza kaydirigubbakcemilesen varyaa:roflol: eeee öyle canım geleri çokkkkk meşkul olcamkaydirigubbakcemile3 off yaa yine sil baştan:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?