Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sen varyaa:roflol: eeee öyle canım geleri çokkkkk meşkul olcamkaydirigubbakcemile3 off yaa yine sil baştan:bbo:
wuuuu haydi azize görelim seni bu ay.. :jeyyar:

ama gündüzleri görelim, geceleri görmesek de alınmayız biz :jeyyar:

ay beni burda hastanedekiler de gaza getirdi valla,, delikafadulden
kan ve de kan ver diye.. poooff istemiyom ya cıkmazsa falan dedim. valla ne yapıp etmişler laboratuardan odama kanımı almaya geldilerrrr :1shok:

kan verdim ben az önce.. bide hızlandıracaz dediler, 1 saat sonra falan arar söleriz dediler.. :1shok:

kızlar valla pozitif beklentim de yok, şimdi böyle kanı verince de bi tuhaf oldum.. o dakikaya kadar pozitif hisseden ben, o dakikadan sonra negatiftir kesin demeye başladım. yani beklentim kayboldu.
negatif çıksa da üzülmeyecem arkadaşlar, birdahaki ay daha da çok çalışırım :dance:

birde zaten 4 günüm var, 4-5 gün sonra bir daha yaptırır kesin emin olurum artık kafamçokkarıştı

deli deli benim burdaki çalışma arkadaşlarım da benim gibi deli :roflol:

özgecim kan vermişsin ayyy ne bu acele kızz...adet gününe kadar sabredemedinmikaydirigubbakcemile3

inş. şimdiden çıkarda sende rahatlarsın canım yaopuyorumnanaktan

özgecim kan vermişsin ayyy ne bu acele kızz...adet gününe kadar sabredemedinmikaydirigubbakcemile3

yaa sorma sabah burda söledim hastanede çalışıyom ya aşağı inip kan ver diyo şeytan ama tutuyom kendimi dedim. sonra burda bi gaza getirdiler beni kaydirigubbakcemile3

sonra da hastanedekiler bastırdı, zorla ama tabi ben de istemem yan cebime koy şeklinde kanı verdik bakalım. daha 4 gün var ama kısmet

kızlarr okul saati geldi...ben aşkımı okuldan almaya gidiyom.
sonra görüşürüz...özge haberini bekliyom tatlım inşallah hamilesindir yaa:Saruboceq:

kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:

kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:

senı ılk tebrık eden ben olayım ahucum ınan cok sevındım allah sonunu getırr ınsallah darısı butun ısteyenlerın basına :dance:

NEDENSE ŞAŞIRMADIM, GÜNLERDİR DİYOM AMAA delikafadulden

canım benimmm çok sevindim, sağlıkla gelsin bebişin inşallah..
ee neler hissediyorsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…