Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıslar ben ümitlenmiyom siz de ümitlenmeyin benim için.
şimcik yemege çıkıyom, haberi vercem size hemen.
çok öpüyoomm

canım bekliyom yaa 1 de falan bakarım artık..
değilmişim gibi gelmeye başladı artık, sonucu duymaktan korkuyorum.. ne değişik bşi bu insan psikolojisi ya

Seni cok iyi anliyorum canim
Zaten hep öyle olur sadece gebelikde degil bütün islerde birden degisi veriri bütün düsünceler is ciddiye bindimi -tatlicadiarzu-

olsada olmasada uzulme canım herseyın hayırlısı ama hıc bı zman umıdını kaybetme bugun olmassa yarın olur umıtsız yasanmaz arkadaslar demııı

hepınıze cok tesekkur ederım kızlar saolun darısı basınıza ins dualarım sızınle canlar.hihoyyytopuyorumnanaktan

ahuhayat bak o kadar dedik dimi tebrikler tatlımalkisalkisalkis rabbim hayırlısıyla kucaklamyı nasib etsin inş. çok sevindim darısı bekleyen herkesin başınaopuyorumnanaktan

saolun arkadaslar cok mutluyum valla.darısı hepınızın basına evet canım ılk bebek bu.dualarım butun ısteyenlerle bunu unutmayın kızlar.hamılelıgım boyunca bunun ıcın dua edıcem ...:içelim::sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar kan testi sonucum 8.39 yazıyor. daha doktora sormadım önce size soram dedim nedir sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…