Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

2 günde bir değerlerinin 2 kat artması gerekiyo madem hastanede çalışıyosun test yaptırman çok kolay yarın bidaha yaptır sonuca bakalım

ayyyyyyyyyyyy bi hamişimiz dahaaaa varrrr
ozgecim büyük ihitimal hatta kesin hamişsinnnn delikafadulden
hayırlı olsun çook sevindimm darısı başıma
ufff benmi de 6 gün varr patlıcam yarabbim seni görünce heyecan bastı beniii

ay inanamıyorum nasıl yaa..

ay ben şu an şoktayım..
bir doktora da sorayım bakalım, muhtemelen birkaç gün sonra testi tekrarlatacaktır.

evet canım gözün aydın tabi testi tekrarlaman lazım zaten kesenin görünmediği ilk günlerde kandaki değerlere göre gebelik takip ediliyo istersen gene göster doktora ama hamilesin yani haziran annesi olucaksın

tatlım 6 gün bekleyemiyosan ki beklemek çok zor zaten eğer şüpheleniyosan bikaç gün sonra sende yaptır büyü ihtimalle yani geç döllenme olmadıysa seninkide kanda çıkar hadi hayırlısı

Ayyy inanamıyorum ben yaaa, birazdan doktor dönecek bana telefonla..
evet bakalım tekrarlatırım yarın ve cumartesi de tahlili artık..
yaa çok enteresan yüzümden ateş çıkıyo titredim şu anda..

kızlar çok teşekkür ederim yaa...
yine de şimdi kesin konusmayayım da yarın falan kesinleşince konuşuruk artık dimi akannehir

canım benim sat 3 ağustos 1 eylülde evde idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve ben o ikinci çizgiyi gördüğüm anda dondum kaldım ayaklarım titredi salona çıkmam 10 dk aldı evde de yanlızdım eşim yoktu napmam gerektiğini bilemedim kız kardeşimi aradım napcam ben diye sonra arkadaşımı aradım gidip bide kan testi yapayım dedim ama evden çıkıp hastaneye gidecek halim yoktu ki ayaklarım titriyodu eşimi aradm birlikte gittik hastaneye test yaptık sonuç 150,00 di orda bi şok daha ağladım ağladım eşime sarıldım oda ağladı hastanenin ortasında herkes bize bakıyo arabaya kadar ağladık eşim bağırıyuo baba oluyorummm diye muhteşem bi duygu ya ALlah herkese nasip etsin seni şuanda çok iyi anlıyorum canım Allah bebeğini sana bağışlasın tatlım

özgee hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim bu ay dersine iyi çalışmanın mukafatını gördün demek hadi hayırlı olsun...

tatlım 6 gün bekleyemiyosan ki beklemek çok zor zaten eğer şüpheleniyosan bikaç gün sonra sende yaptır büyü ihtimalle yani geç döllenme olmadıysa seninkide kanda çıkar hadi hayırlısı

yaaa geçen ayki belirtilerimle aynı belirtiler var.ağustos ayında 20 günden fazla geciktim hamişim sandım ama testlerim hep negatif çıktı meğer kist varmış. o yüzden çok korkuyorum. belirtilerim var şüpheleniyorum ama kist tekrarlamışsa diye içim içimi yiyor.

kızlar şimdi doktor aradı, hamileymişiiiimm akannehir

offf çok duygulandım yaa... senağlama

kızlar Allah isteyen herkese versin inşallah en kısa zamanda...

benim bebişim de sağlıkla gelsin insallah...

Herkese merhabalar,
Benide aranıza kabul eder misiniz?Ben de bir bebeğimin olmasını çok istiyorum.
Epeydir takip ediyorum bu forumu gelinlik modelinden başladım,düğün,jinokoli derken şimdi de gebelik bölümündeyim.

Rabbim dileyen herkese anne olmayı nasip etsin inşaallah.

Sevgiler.

hım o zaman bişey diyemem canım hayırlısı olsun

özgee hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim bu ay dersine iyi çalışmanın mukafatını gördün demek hadi hayırlı olsun...

evet canım çok çalıştım. adetin 10. günü başlayıp 20. gününe kadar, gün aşırı çalıştım. tavsiye ederim.

karnımda da hala böyle içten içten bir ağrı var, gazım var, belim ağrıyor ve akıntım var. belirtilerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…