Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım seni çok merak ediyordum inan bana kendim hamileymişim gibi çok sevindim allahım inş tamamına erdirri. bizlere dua et artık bakalım sıra bizlere geliyor iş bizde buaray güzel maile haberlerimi zyazar hep beraber paylaşırız..ŞenizŞeniz

yaaaa çok sevindim allah kavuştursun hayırlısıyla inş. ne güzel yaa bugün geliyo güzel haberlerkaydirigubbakcemile5bak demiştim erken sevindikopuyorumnanaktan

21 hazirana kadar doğurman gerekiyo hadi 2010 haziran anneleri topiğine artık girip ismini listeye yazırabilirsin ben mayıs annelerindeyim bişey sormak istersen beni orda bulabilirsin canım
canım benim çok sağol..
yazdırırım tabi. hihoyyyt

off hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişim inşallah..

darısı hepinizin başına kızlar ben şimdi kendi topiğime geçeyim 2010 mayıs anneleri sormak istediğiniz bişey olursa ordayım beklerim hoşçakalın

çok tesekkurler arkadaşlar...
Allah sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. her birinize ayrı ayrı dua edeceğim..

güzelimm tebrikler tatlı annemizalkisalkisalkis
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooooooooook sevindim yaaa:dance:
hayırlı uğurlu olsun bebişin:Saruboceq: hemen listeye yazıyom canımm benimm yaaopuyorumnanaktan
kızlar şimdi doktor aradı, hamileymişiiiimm akannehir

offf çok duygulandım yaa... senağlama

kızlar yaaaaaa allah herkeze tattırsın bu mutluluğu:Saruboceq:
inşallah listemizi doldurcaz hamişlerle:Saruboceq:

güzelimm tebrikler tatlı annemizalkisalkisalkis
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooooooooook sevindim yaaa:dance:
hayırlı uğurlu olsun bebişin:Saruboceq: hemen listeye yazıyom canımm benimm yaaopuyorumnanaktan

ayy azizecim yaa o kadar mutluyum ki anlatamam, içim içime sığmıyor...

eşime mesaj attım, babacım seni çok seviyoruz biz diye.. aradı hemen inanamıyor hala 50 kere doğru mu şimdi bu ben gerçekten baba mı oluyorum dedi.. akannehir

inşallah sağlıkla gelir bebişim, tutunur sıkı sıkı anneciğine.. :asigim:

Allah herkese yaşatsın inşallah, her isteyene versin... :Saruboceq:

ayyy listede adımı göreceğim hiç aklıma gelmezdi yaaaaa senağlama

tatlım benim bak ağlattın beni senağlama çok duygulandım:sinifsinif:
canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…