canımmm benimmmm
her hamiş haberinde bnm de içim titriyo gözlerim doluyo mafoldumben
bana noluyosa
evet canım çok çalıştım. adetin 10. günü başlayıp 20. gününe kadar, gün aşırı çalıştım. tavsiye ederim.
karnımda da hala böyle içten içten bir ağrı var, gazım var, belim ağrıyor ve akıntım var. belirtilerim bunlar.
özgecim sat ın ne zaman
kızlar şimdi doktor aradı, hamileymişiiiimm akannehir
offf çok duygulandım yaa... senağlama
14 eylül canım
canım benim çok sağol..21 hazirana kadar doğurman gerekiyo hadi 2010 haziran anneleri topiğine artık girip ismini listeye yazırabilirsin ben mayıs annelerindeyim bişey sormak istersen beni orda bulabilirsin canım
çok sevındım ozgecım allah hayırlısını nasıp eder ınsallah kendıne cok dıkkat et olurmu canım darısı basımıza:Saruboceq:canım benim çok sağol..
yazdırırım tabi. hihoyyyt
off hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişim inşallah..
kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:
kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:
güzelimm tebrikler tatlı annemizalkisalkisalkis
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooooooooook sevindim yaaa:dance:
hayırlı uğurlu olsun bebişin:Saruboceq: hemen listeye yazıyom canımm benimm yaaopuyorumnanaktan
ayy azizecim yaa o kadar mutluyum ki anlatamam, içim içime sığmıyor...
eşime mesaj attım, babacım seni çok seviyoruz biz diye.. aradı hemen inanamıyor hala 50 kere doğru mu şimdi bu ben gerçekten baba mı oluyorum dedi.. akannehir
inşallah sağlıkla gelir bebişim, tutunur sıkı sıkı anneciğine.. :asigim:
Allah herkese yaşatsın inşallah, her isteyene versin... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?