Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canım hemen yazdım büyük bi zevklealkisalkisalkis

yuppiiiiiiiiiii delikafadulden

ay hala inanamıyom delikafadulden

bakalım birkaç gün içinde inanırım herhalde, hihoyyyt

ugurlu geldi burası bana..

herkese uğurlu gelsin insallah..
senin de en kısa zamanda bebişin gelsin inşallah canımcım

Ay Ozgecay ne güzel canim hayal gibi daha bi kac saat önce test yapim mi yapmim mi diye düsünüyordun simdi tebrikler aliyosun ne güzel bisi ya
allahim isteyen herkese versin insallah

Ay Ozgecay ne güzel canim hayal gibi daha bi kac saat önce test yapim mi yapmim mi diye düsünüyordun simdi tebrikler aliyosun ne güzel bisi ya
allahim isteyen herkese versin insallah

amin canım yaa gerçekten inanılmaz birşey, mucize gibi...

beni gaza getirmeyin diyordum birkaç saat önce.. iyiki gaza getirmişsiniz de gitmişim, erkenden öğrenmiş oldum.

Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:

hiç şaşırmadım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tebrik ederim tekrar ahucum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

kızlar şimdi doktor aradı, hamileymişiiiimm akannehir

offf çok duygulandım yaa... senağlama

özgecimmmm yaffrruuummmmm anacım ahuyu merak ederken senin haberini aldım canımmmmm tebrik ederimmmm Şeniz Şeniz

canımmm ya çok teşekkür ederim... hala heyecanlıyım..
darısı en kısa zamanda başına inşallahhh hihoyyyt

hepınıze tekrar tekrar tesekkurler kızlar saolun darısı basınıza ıns.opuyorumnanaktanzemuszemus:lepi::dance::sm_cool:

aaaaaaaaaaaaaa e ekledim görmedinmi? hayırlı olsun canımyerimseniben
hepınıze tekrar tekrar tesekkurler kızlar saolun darısı basınıza ıns azızecım benıde lısteye eklermısın tatlım.opuyorumnanaktanzemuszemus:lepi::dance::sm_cool:

canımmm ya çok teşekkür ederim... hala heyecanlıyım..
darısı en kısa zamanda başına inşallahhh hihoyyyt

ben senden çok heyecan yaptım kesin kaydirigubbakcemile3 kan testi yaptırayımmı falan diye yazmışsın ya sonraki sayfaları nefes almadan okudum hızlı hızlı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra bi ara dedim yaaa sakin olayım toparlandım kaydirigubbakcemile3 kendim hamile olsam kalpten gidicem galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallahhh canım bakalım benim 15 Ekim daha var

hahahahaah ay çok alemsin defne yaa çok güldürdün beni, iyi geldi valla..kaydirigubbakcemile3

çok tebrik ediyorum çiçeği burnunda:CüvCüv: annemizi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...darısı hepimizin başına inşallah.

hahahahaah ay çok alemsin defne yaa çok güldürdün beni, iyi geldi valla..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gül tabi tatlişkom
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün baktınız online değilim hemen ambulansa falan haber verin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

azizecimmmm sen akşam camda yoktun nerdeydin bakimm unuttun mu beni :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…