ayyy listede adımı göreceğim hiç aklıma gelmezdi yaaaaa senağlama
evet canım hemen yazdım büyük bi zevklealkisalkisalkis
Ay Ozgecay ne güzel canim hayal gibi daha bi kac saat önce test yapim mi yapmim mi diye düsünüyordun simdi tebrikler aliyosun ne güzel bisi ya
allahim isteyen herkese versin insallah
kızlar şimdi doktor aradı, hamileymişiiiimm akannehir
offf çok duygulandım yaa... senağlama
ah sorma valla elim ayağım birbirine dolanıyo, hepinize kısmet olsun en kısa zamanda bunları yaşamak...Özge hamilesin demek, hayırlı olsun. Çok sevindim. Darısı başımıza. Heyecandan duramıyorsundur yerinde.
kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:
kızlar şimdi doktor aradı, hamileymişiiiimm akannehir
offf çok duygulandım yaa... senağlama
hiç şaşırmadım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tebrik ederim tekrar ahucum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:
özgecimmmm yaffrruuummmmm anacım ahuyu merak ederken senin haberini aldım canımmmmm tebrik ederimmmm Şeniz Şeniz
azize benide ekle listeye lütfeen 27 ekim de regl olmuycam inş.zemuszemus
hepınıze tekrar tekrar tesekkurler kızlar saolun darısı basınıza ıns azızecım benıde lısteye eklermısın tatlım.opuyorumnanaktanzemuszemus:lepi::dance::sm_cool:
canımmm ya çok teşekkür ederim... hala heyecanlıyım..
darısı en kısa zamanda başına inşallahhh hihoyyyt
aaaaaaaaaaaaaa e ekledim görmedinmi? hayırlı olsun canımyerimseniben
ben senden çok heyecan yaptım kesin kaydirigubbakcemile3 kan testi yaptırayımmı falan diye yazmışsın ya sonraki sayfaları nefes almadan okudum hızlı hızlı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra bi ara dedim yaaa sakin olayım toparlandım kaydirigubbakcemile3 kendim hamile olsam kalpten gidicem galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallahhh canım bakalım benim 15 Ekim daha var
hahahahaah ay çok alemsin defne yaa çok güldürdün beni, iyi geldi valla..kaydirigubbakcemile3
azizecimmmm sen akşam camda yoktun nerdeydin bakimm unuttun mu beni :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?