Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gül tabi tatlişkom
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün baktınız online değilim hemen ambulansa falan haber verin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahahahaha... yok yaa asırı heyecanlanıyosun kalbin inanılmaz hızlı çarpıyo, yüzünden ateşler çıkıyo, elin ayağın titriyo... ama bayılmıyorsun korkma kaydirigubbakcemile3

canım beklemezmiyim yaa...7ye 20 kala balkona çıktım 20 dk. bekledim ama göremedim seni...acaba evin altındanmı geçtin ki?

dondurmacının orda dikilip baktım apartmana ama görmedim ya
neyse bu akşam kesin görürüm seni canım zaten en geç 7,45 te geçerim. saatlerimizi ayarlayalım ozaman kaydirigubbakcemile3

hahahahahaha... yok yaa asırı heyecanlanıyosun kalbin inanılmaz hızlı çarpıyo, yüzünden ateşler çıkıyo, elin ayağın titriyo... ama bayılmıyorsun korkma kaydirigubbakcemile3

ohhhh içim rahatladı biraz çok stres yapmıştım kaydirigubbakcemile3

özgecim hangi hastaneye gidicen tatlım...pilanın varmı?

canikom ben zaten hastanede çalışıyorum.. dr.a gitmem için 2 kat inmem yetiyor... kaydirigubbakcemile3

burda görmesinler diye hastane ismini yazamıyom... :1rolleyes:

ama büyük bi özel hastane a.s

ocgecay canım sanada tebrıkler saglıkla kucagımıza alırız ıns.ne zaman dr gıtmek gerekıyor onu bılemedım benım reglım 2 gun gectı su durumda sence ne zaman gıtsem.:sm_cool::teytey::teytey: hast calısıyorsun ya ondan soruyorum bılırsın dıye dusundum.

ayy negüzel yaa...semtidemi söyliyemiyom ki. ama biz bahsediyoruz doğan hastanesi diye bişey olmadı canım ya...sen de söyle merak ettim bak
canikom ben zaten hastanede çalışıyorum.. dr.a gitmem için 2 kat inmem yetiyor... kaydirigubbakcemile3

burda görmesinler diye hastane ismini yazamıyom... :1rolleyes:

ama büyük bi özel hastane a.s

canım sen 1-2 gün içinde ilk kontrolüne git, dr. yorumlarını yapsın..
sonra zaten 8-10 gün sonrası için keseyi görmek üzere tekrar çağırır..

ya da hastane uzaksa şöyle yapabilirsin. Direkt bu tarihten 10-12 gün sonra gidersin, hem dr. kontrol yapar, hem de keseyi görürsünüz.. yerimseniben

teşekkür ederim bu arada canım, sağlıklı hamişlikler geçirelim, sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah

ayy negüzel yaa...semtidemi söyliyemiyom ki. ama biz bahsediyoruz doğan hastanesi diye bişey olmadı canım ya...sen de söyle merak ettim bak

yok söylerim de, şimdi söylersem, burada giren başkaları da varsa, benim buralarda yazıştığımı falan anlamasınlar istiyom.. şimdi bide hamişim ya, kimliğimi direkt ele vermiş olurum

tamm canm. evinden yazarsın rahat rahat.yerimseniben
yok söylerim de, şimdi söylersem, burada giren başkaları da varsa, benim buralarda yazıştığımı falan anlamasınlar istiyom.. şimdi bide hamişim ya, kimliğimi direkt ele vermiş olurum

benide ekleyin listeye kızlar.en son 3 eylülde adet oldum.hala bekliyorum olmayı.6 gün gecikti.ama adet belirtilerim var.

kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:

kızlar kan testi sonucum 8.39 yazıyor. daha doktora sormadım önce size soram dedim nedir sizce???

kızlar ikinizide çoookkk tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
hamile olduğunu tahmin ettiğim 5. ve 6. kişisiniz
vallahi duygulandım yazdıklarınızı okurken

civciv test yapmadın mı yani :bbo:nasıl sabrediyosunuz ya hu hiç anlamıyorumkaydirigubbakcemile3test yap hemen ben çatlarım 6 gün geçmiş ne duruyosunhihoyyyt

kızlar ikinizide çoookkk tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
hamile olduğunu tahmin ettiğim 5. ve 6. kişisiniz
vallahi duygulandım yazdıklarınızı okurken

canımmm çok teşekkürlerr..

nasıl tahmin etmiştin ki yaaa

ben geçen ayla ilgili şüphelerden alamadım kendimi adetim 7 gün gecikmeli gelmişti ve daha haifi geçti.sonuç negetif çıkcak büyük ihtimal ama dayanamdım kan verdim yine yarım saat sona telefonda öğrencem sonucu mafoldumben delimiyim neyim ya rabbim herkese hayırlısını versinzemuszemusyine de inş. hamileyimdirzemuszemus

yasemencim henüz yapmadım.çünkü bir keresinde de 8 gün gecikmişti.yine hüsrana uğramak istemiyorum.4 gün daha geçsin yapacağım

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

böyle birşey buldum o zaman sen 3 haftalık hamilesin galiba tbrikler canımmopuyorumnanaktan

yasemencim henüz yapmadım.çünkü bir keresinde de 8 gün gecikmişti.yine hüsrana uğramak istemiyorum.4 gün daha geçsin yapacağım

canım ya vallahi bravo
özgenin daha günü gelmeişti o bile yaptı sonuçta çok güzel oldu
inşallah seninde öyledri
bence yap varsada yoksada varmı deyip kendini kaptırmaktan iii gibi geliyor bana tabi bu benim düşüncem
ben daha hiç adetimin geçmesini beklemedim de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…