kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gül tabi tatlişkom
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün baktınız online değilim hemen ambulansa falan haber verin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım beklemezmiyim yaa...7ye 20 kala balkona çıktım 20 dk. bekledim ama göremedim seni...acaba evin altındanmı geçtin ki?
hahahahahaha... yok yaa asırı heyecanlanıyosun kalbin inanılmaz hızlı çarpıyo, yüzünden ateşler çıkıyo, elin ayağın titriyo... ama bayılmıyorsun korkma kaydirigubbakcemile3
özgecim hangi hastaneye gidicen tatlım...pilanın varmı?
canikom ben zaten hastanede çalışıyorum.. dr.a gitmem için 2 kat inmem yetiyor... kaydirigubbakcemile3
burda görmesinler diye hastane ismini yazamıyom... :1rolleyes:
ama büyük bi özel hastane a.s
ocgecay canım sanada tebrıkler saglıkla kucagımıza alırız ıns.ne zaman dr gıtmek gerekıyor onu bılemedım benım reglım 2 gun gectı su durumda sence ne zaman gıtsem.:sm_cool::teytey::teytey: hast calısıyorsun ya ondan soruyorum bılırsın dıye dusundum.
ayy negüzel yaa...semtidemi söyliyemiyom ki. ama biz bahsediyoruz doğan hastanesi diye bişey olmadı canım ya...sen de söyle merak ettim bak
yok söylerim de, şimdi söylersem, burada giren başkaları da varsa, benim buralarda yazıştığımı falan anlamasınlar istiyom.. şimdi bide hamişim ya, kimliğimi direkt ele vermiş olurum
kızlarrr saglık ocagıne gıttım test yaptılar yıne ıdrarda veeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool::dance:
kızlar kan testi sonucum 8.39 yazıyor. daha doktora sormadım önce size soram dedim nedir sizce???
kızlar ikinizide çoookkk tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
hamile olduğunu tahmin ettiğim 5. ve 6. kişisiniz
vallahi duygulandım yazdıklarınızı okurken
yok canım adetime daha 4 gün var, buradakiler gaza getirdi de hastanede çalışıyom die kan testi yaptırdım
canımmm çok teşekkürlerr..
nasıl tahmin etmiştin ki yaaa[/QU
canım bilmiyorum 6.hissim kuvvetlidir her zaman burda da mesajların bazısını okurken içimden bi se hamile olduğunu söylüyor bi kendimde tutturamadımsenağlama
canımmm çok teşekkürlerr..
nasıl tahmin etmiştin ki yaaa[/QU
canım bilmiyorum 6.hissim kuvvetlidir her zaman burda da mesajların bazısını okurken içimden bi se hamile olduğunu söylüyor bi kendimde tutturamadımsenağlama
benim içinde birşey geliyormu yakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
yasemencim henüz yapmadım.çünkü bir keresinde de 8 gün gecikmişti.yine hüsrana uğramak istemiyorum.4 gün daha geçsin yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?