canım bilmiyorum 6.hissim kuvvetlidir her zaman burda da mesajların bazısını okurken içimden bi se hamile olduğunu söylüyor bi kendimde tutturamadımsenağlama
benim içinde birşey geliyormu yakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
canımcım bişey gelince yazarım söz şimdilik yok
şimdi hamilemisin canım ben anlamam değerden felan inş. öyledirzemuszemusbu arada ben geldim nabersiniz
ayşecim medyumluk falan var mı sen de :) şöle bi profil resmime baksan ne geçiyo içinden cicim ben de hamiş olabilir miyim?? çatlıycam meraktan opuyorumnanaktan
tm canım opuyorumnanaktancanımcım bişey gelince yazarım söz şimdilik yok
hamileyim tatlım, dr. onaylı, çok şükür hihoyyyt
tbrikler canımmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım medyumluk filan değil
öyle bi iddaamda yok ama içimden bişey geçerse söylerim mutlaka
hamileyim tatlım, dr. onaylı, çok şükür hihoyyyt
canım sen 1-2 gün içinde ilk kontrolüne git, dr. yorumlarını yapsın..
sonra zaten 8-10 gün sonrası için keseyi görmek üzere tekrar çağırır..
ya da hastane uzaksa şöyle yapabilirsin. Direkt bu tarihten 10-12 gün sonra gidersin, hem dr. kontrol yapar, hem de keseyi görürsünüz.. yerimseniben
teşekkür ederim bu arada canım, sağlıklı hamişlikler geçirelim, sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
ahuhayat cook sevindim inanki melegin seninle ne kadar gusel adet gunun gecmismiydi hatirlayamadim benimkide yarin ins ins ins gelmes bende kendimi zor tutuorum test yapmamak icin,,,rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin ins ins ins
ozgecay, gul00 ve ahuhayat hepinizi tebrik ediyorum. ilk günler herkes adet oldu adet oldu yazılıyordu moralim bozulmuştu şimdi moralim yerine geldi :sm_cool: allah hepinize kolay bir hamilelik hayırlı evlat nasip etsin İnşallahh. hadi bakalım sıradaki arkadaşları bekliyoruz. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?