Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bilmiyorum 6.hissim kuvvetlidir her zaman burda da mesajların bazısını okurken içimden bi se hamile olduğunu söylüyor bi kendimde tutturamadımsenağlama

ayşecim medyumluk falan var mı sen de :) şöle bi profil resmime baksan ne geçiyo içinden cicim ben de hamiş olabilir miyim?? çatlıycam meraktan opuyorumnanaktan

ayşecim medyumluk falan var mı sen de :) şöle bi profil resmime baksan ne geçiyo içinden cicim ben de hamiş olabilir miyim?? çatlıycam meraktan opuyorumnanaktan

yok canım medyumluk filan değil
öyle bi iddaamda yok ama içimden bişey geçerse söylerim mutlaka

gerçi kimse bişi sölememiştibenneyaptımki ama yinede sonucu öğrendim negatifsenağlama ama biliyodum zaten bu ay rahat rahat çalışayım diye yaptırdım:kedi:hade bakem hep birlikte çalışıyoruz kolay gelekaydirigubbakcemile3herkes için hayırlısı olsun :Saruboceq:

yasemencim yapıcam bugün akşam sanırım haklısın.yapıyım bari.negatif çıkacak biliyorum.akşam haber veririm size

iki tane al bide sabah yap bence akşamdan çıkmazsa tabi öle tavsiye ediyolar ya hadi hayırlısı canım güzel haberle gel inş.zemuszemus:Saruboceq:

ahuhayat cook sevindim inanki melegin seninle ne kadar gusel adet gunun gecmismiydi hatirlayamadim benimkide yarin ins ins ins gelmes bende kendimi zor tutuorum test yapmamak icin,,,rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin ins ins ins

saol canım saglıkla ıns en onemlısı o aslında hamıs oluncada sımdı bunu dusunuyor ınsan saglık ıcın dua edıyor.bu tarıhten ıtıbaren dedıgın yanı bu gunden degılmı 10 gun sonramı gıdıyım yanı.bırde gelısımını ve saglıgını bu donemde kandan yapıyorlarmıs dıye duydum burda bırısı yazmıstıda.:teytey:sositososito

ozgecay, gul00 ve ahuhayat hepinizi tebrik ediyorum. ilk günler herkes adet oldu adet oldu yazılıyordu moralim bozulmuştu şimdi moralim yerine geldi :sm_cool: allah hepinize kolay bir hamilelik hayırlı evlat nasip etsin İnşallahh. hadi bakalım sıradaki arkadaşları bekliyoruz. :lepi:

ahuhayat cook sevindim inanki melegin seninle ne kadar gusel adet gunun gecmismiydi hatirlayamadim benimkide yarin ins ins ins gelmes bende kendimi zor tutuorum test yapmamak icin,,,rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin ins ins ins

saol canım tesekkurler darısı basına ınsallah.evet canım tam adet gununde yaptım cıktı ama sılıktı.2 gun gecınce yaptım daha koyu cıktı 2. cızgı.oyle yanı canım.:sm_cool::lepi::ecrin_bebek::Saruboceq:

saol canım ıyı dıleklerın ıcın darısı hepınızın basına ins.bkaydirigubbakcemileutun dualarım sızlerle.hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan

ıyi akşamlar kızlar bayadır kolumdan dolayı giremiyordum.Kızlar benim moralim çok bozuk yaa 16 ağustos adet günümdü hamilelik haberini aldım kolumun üzerine düştüm kolum çıktı sonrasında bugün doktora gittim kese görünmedi sonra alttan baktı kese göründü bu seferde kalp atışı yok dedi salı günü gel ama herşeye hazırlıklı gel bi aksilik çıkarsa alırız dedi ben ne yapcam yaa...diğeride 3 aylıkken karnımda ölmüştü kürtaj olmuştum moralim çok bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…