Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hmm anladim canim saol,,,amin amin amin darisi basima ve tum isteyen arkidislerimizin basina ins ins ins,,,benimde yarin beklenmeyen gunum yarin ola hayrola,,,sanki belim agriyo gibi korkuyorum ufff yaaaa,,,,ama uzun sure hareketsiz oturdum belim ondan agrimistir diye kendimi avutuyorum bakalim nolucak sonuc,,,,

canımm çok geçmiş olsun :1no2: inşallah bişey olmaz bebeye:Saruboceq: çok üzüldüm yaa. hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

yaa tatlım korkma rabbim senin için hangisi iyi olcaksa o olsun canım benimm.
bak benim de moralim bozuldu şimdi:sinifsinif: ama başka dr. bi git yaa onlarda baksın...
yanılmalar olmasın:teselli:
Azizecim moralim sıfır kafayı yicem yaa aksilik üstüne aksilik bundada bebeğimi kaybetmek istemiyorum....

çok geçmiş olsun canım...inşallah herhangi bir aksilik çıkmaz...üzüldüm şimdi biraz önce hamilelere sevindim şimdi bunu okuyunca üzüldüm ama moralini bozma herşey yoluna girer semamehmetcim...

azizecim nasılsın bugün hamiş haberlerini aldık çok güzel oldu çok sevindik. inş darısı bizlerin başına dimi:))

yaa tatlım korkma rabbim senin için hangisi iyi olcaksa o olsun canım benimm.
bak benim de moralim bozuldu şimdi:sinifsinif: ama başka dr. bi git yaa onlarda baksın...
yanılmalar olmasın:teselli:

Canım yaa hamilemiisn kendi derdimden etrafıma bakamıyorum kiii... emin ol bu iyi geldi çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…