saol canım tesekkurler darısı basına ınsallah.evet canım tam adet gununde yaptım cıktı ama sılıktı.2 gun gecınce yaptım daha koyu cıktı 2. cızgı.oyle yanı canım.:sm_cool::lepi::ecrin_bebek::Saruboceq:
İyi akşamlar kızlar bayadır kolumdan dolayı giremiyordum.Kızlar benim moralim çok bozuk yaa 16 ağustos adet günümdü hamilelik haberini aldım kolumun üzerine düştüm kolum çıktı sonrasında bugün doktora gittim kese görünmedi sonra alttan baktı kese göründü bu seferde kalp atışı yok dedi salı günü gel ama herşeye hazırlıklı gel bi aksilik çıkarsa alırız dedi ben ne yapcam yaa...diğeride 3 aylıkken karnımda ölmüştü kürtaj olmuştum moralim çok bozuk...
canımm çok geçmiş olsun :1no2: inşallah bişey olmaz bebeye:Saruboceq: çok üzüldüm yaa. hayırlısı olsun canım:Saruboceq:
Azizecim moralim sıfır kafayı yicem yaa aksilik üstüne aksilik bundada bebeğimi kaybetmek istemiyorum....
Azizecim moralim sıfır kafayı yicem yaa aksilik üstüne aksilik bundada bebeğimi kaybetmek istemiyorum....
İyi akşamlar kızlar bayadır kolumdan dolayı giremiyordum.Kızlar benim moralim çok bozuk yaa 16 ağustos adet günümdü hamilelik haberini aldım kolumun üzerine düştüm kolum çıktı sonrasında bugün doktora gittim kese görünmedi sonra alttan baktı kese göründü bu seferde kalp atışı yok dedi salı günü gel ama herşeye hazırlıklı gel bi aksilik çıkarsa alırız dedi ben ne yapcam yaa...diğeride 3 aylıkken karnımda ölmüştü kürtaj olmuştum moralim çok bozuk...
canım ne olur olumsuz düşünme ve stres yapma bu bebişini kötü etkiler inan bana herşey olacağına varır senkendini yıpratma lütfen..:teselli:
yaa tatlım korkma rabbim senin için hangisi iyi olcaksa o olsun canım benimm.
bak benim de moralim bozuldu şimdi:sinifsinif: ama başka dr. bi git yaa onlarda baksın...
yanılmalar olmasın:teselli:
meraba kızlar nasılsınız benim bugün regl günümdü ama olmadım bi belirti filanda yok beklemedeyim bakalım nolacak
meraba kızlar nasılsınız benim bugün regl günümdü ama olmadım bi belirti filanda yok beklemedeyim bakalım nolacak
daha olamdınmı demek hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz canım..kaydirigubbakcemile2
merhaba semasu hadi inşallah sende hamişşindir beklemek biraz yorar gerçi dimi...
inşallah canımmmm
test yaptım negatif çıktı :sinifsinif:
dualarımız seninle semamehmet inşallah bize güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?