yaa negatifmi çıktı bi kaç gün daha bekle bakalım belki sonuç değişir yada tez zamanda hemen adet ol ki diğer aya hemen çalışmalara başlayasın...sıkma canını ...:sinifsinif:
azizecim nasılsın bugün hamiş haberlerini aldık çok güzel oldu çok sevindik. inş darısı bizlerin başına dimi:))
iyiyim tatlım bu gün bitti benim adet.m rahatladımkaydirigubbakcemile3 bu ay çok sıkı çalışıcam:jeyyar: off artık kendimide yazıyım şu listeye:1rolleyes:
sen nasılsın varmı bi belirti canımyerimseniben
azize hadı bakalım gorelım senıde azıze neden bu zmaana kadar bebek dusunmedın canım oglunun yası baya var adamlar sonunda elımızden kacacak kıslar :sm_cool:
darısı herkesin başına arkadaşlar..tüm liste hamişşş hamişşşş diye dolsun dolsun taşsın inşallah...
canımcım iyiyim yaa, hala inanamıyorum biliyor musun, rüya gibi geliyor :kedi:tatlım nasılsın ?
canımcım iyiyim yaa, hala inanamıyorum biliyor musun, rüya gibi geliyor :kedi:
sen nasılsın bakalım? çalışmalar başladı mı :jeyyar:
ben de iyiyim canım...yok daha erken bi kaç gün sonra başlıcam hiç bi gece ara vermeden hemdekaydirigubbakcemile3 napıyımm yaa artık bende istiyom bebek kokusunu özledim vallazemuszemus gerçi erenim büyüsede hala benim küçük bebeğim bebek kokulum canım oğulum ilk göz ağrım benim. valla nasıl geçti bunca sene anlamadım canım yaa...tam 10 yıl az da deyil hani...sanki daha dün evlenmişim gibi.
ahhhh ahyerimseniben ay içimi döktüm bak sana nolduysa...:1closedeyes:
gul sen nasılsın canımm...nasıl hamilelik?
darısı herkesin başına arkadaşlar..tüm liste hamişşş hamişşşş diye dolsun dolsun taşsın inşallah...
ben çıkıyorum iyi gecelerrrrr kızlaarr..
çok uykum geldi, bugün beynim yoruldu herhalde garip duygular içindeyim..
yarın yeni hamişler duymak dileğiyle..
herkese muck muck
iyiyi canım çok sık gelemiyorum nete bilgisayarın karsısında fazla durmak istemıyorum ama sızlerıde ozluyorum hamıle sayımız artmış çok mutlu oldum hamılelık guzel gıdıyor sadece kasık agrım var o neden azıze canım yaa kasık agrım sıklasıyor
ağrıları takma kafana canım...normal hamileliğin daha çok yeni.
ama uzun sürmez merak etmeyerimseniben ilk üç ay çok önemli her konuda dikkatli olmalısın...dr. ilaç verdimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?