Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

lmaz: sakın sigarayı unut. canım bak şimdi üzdün beni sigaradedinde.
bide şimdi hamilesin :1no2: bebeğini düşün...sigara içen ortamda bile durma sakın.
yapıcağın en kötü şeyi yaparsın bebeğine. allah korusun:Saruboceq:
korkuyorum kotu bısey olucak dıye bıde canım bır sıgara cekıyor ama içmiyorum ona bırazda canım sıkılıyor

içimiyorum zaten hamıle oldugumu ogrendıgım gun bıraktım ama bazen gelıyorlar işte kendımı başka seylere vermeye calısıyorum

slm kızlar bayadır giremiyordum ben artık ugrasmıyorum erteledim bebek isini strese gidrim pisikolojim bozuldu valla.zaman bırakıcam biraz dinleneyim kafam rahat

bende çıkıyom iyigeceler gul kendine iyi bak ve dikkat et canım...

kızlar benim adetime daha 9 gün var ama benim kasık ağrım ve göğüslerimde sertleşme var acaba bu nedir adet mi yoksa hamilelik belirtisimi çözemedim zaten kasık ağrımı yazıyordum epeydir bi türlü geçmedi . hamilelik belirtisi için erken değilmi yani daha 9 gün var kafam çok karışık

selam kızlar ayyy çokkk sevinçli geldim ve hamişlerimizi öğrendim çokk heyecanlandım yaaaaaa
canım özgecim ve ahucum allah sağlıkla kucağına almayı naspi etsin ikinizede
kızlar çokkk sevindim
darısı başımıza inşlhhhhhhhhhhhalkisalkisalkis alkisalkisalkis

bulantımı:1rolleyes:
canım bu iyiye işaret inşlhh hamişsindir
benimde son 7 gün ama ben artık kendimi dinlemiyorum dinlemek istemiyorum
sonra moralim çokkk bozuluyo:1no2:

bir fikriniz varmıı??

tatlişoğlum inşllhh hamişsindir
hiç hamiş olmadığım için bişey diyemiyorum ama
ama takip ettiğim kadarıyla olabilir veya geç yumoşlamış da olabilirsinyerimseniben

bulantımı:1rolleyes:
canım bu iyiye işaret inşlhh hamişsindir
benimde son 7 gün ama ben artık kendimi dinlemiyorum dinlemek istemiyorum
sonra moralim çokkk bozuluyo:1no2:

İnşallah üşütme faln değildir ya ne bilim neyse ben düşünmiycem sonra üzülüyorum ya..

bir fikriniz varmıı??

ah canım bu hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı ve psikoloji çok etkiliyo umarım hamilesindir bende bu ya aymnıyım ama geçen ayda bütün belirtilerim vardı ve altı gün geçmişti ama malesef o yüzden bece fazla ümitlenmemek lazım ama İNŞAAALH HAMİLEYİZDİR:CüvCüv:

evet bencede canım bende hiç takmıyorum artık ne bilim yaaa ne desek ne hissetsek olmuyo
olacağı varsa olur allahın izniyle herşeyin hayırlısı

tatlişoğlum inşllhh hamişsindir
hiç hamiş olmadığım için bişey diyemiyorum ama
ama takip ettiğim kadarıyla olabilir veya geç yumoşlamış da olabilirsinyerimseniben

geç yumurtlama adet düzensizliği yaşayanlarda olmuyormu? benim adetlerim düzenlidir interneten baktığim yumurtlama tarihlerdede kıvamlı akıntım olmuştu ne biliyim kafam karışık hayırlısı olsun bakalım.. sağol canım cevapladığın için...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…