Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

haklısın canım aslında benim içimden bu ay kalamdım gibi geliyorda bu belirtiler erken diye diyorum.. hayal kırıklığı çok kötü bişey...:gitme:

tatlişoğlum isim neydi???
canım oluyomuş kızlardan okuduğum kadarıyla ama bilmiyorum yani ben bu ay kırmızı kart görürsem ovulasyon testi alıcam
tabi inşlhhhhhhhhhhhhhh olmamda
o zaman artık net bilgim olur yani bakalım ne zaman yumoşlar geliyoyerimseniben

ozmos canım seninde az kalmış son 4 gün a.s
inşlhh bu ay kırmızıları görmeyiz:Saruboceq:

inşallah kızlar RABBİM bütün üsteyenlere versin benim ikinci olacak olursa ama o kadar özledimki bebek kokusunu geçen markete gittigimde bebek seti aldı m içinde güneş kremi ıslak mendil falan vardı kremi ogluma sürerim dedim bugün onu buldum

canım kasık ve göğüs ağrıları regl de de olan ağrılar yani bende olur mesela.hatta benimde şu an çok fazla var.kasıklarım batıyor resmen,migren ağrılarım başladı,bide güzel bir sivilcem var yani ben şu anda bunları regl belirtisi olarak görüyorum.umarım yanılırım ama pek umudum yok((

iyi geceler kızlar

ahuhayat ve özgecay sizleri çok tebrikediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah...:)

tatlişoğlum benim 17 ekim yazdırdım ama 16 ekimde olmam gerekiyo
hiç bişey hissetmiyorum hissedemiyorum artıkkkkdelikafadulden
ne bilim benim zaten edet olmadan öncede hiç bi belirtim olmaz olanlara imrenirim:roflol:

kızlar tahmin ettiğim gibi ben ayın 7 sinde regl oldum.
bu ay yok yani bişiy...
2 gündür annemlerdeydim nete giremedim.
şimdi haber vereyim.
azizecim bir sonraki listeye yazarsan sevinirim canım.
tahmini regl günüm.
8 kasım...

slm canım ben ovulasyon testını kullandıgım ilk ay hamile oldum

hayırlısı olsun canım üzme tatlı canını bu ay buyuk performans cevız fındık falan yıyın

mrb kislaaarr benimde beklenmeyen gelemeyesice adet gunum yarin ins ins ins kirmizilari gormem de bebisim gelmis yerlesmistir gobisime dua edin nolurrr,,,simdilik adete benzer ciddi belirtiler yok ama gece belli olmas,,,ins ins ins gelmess yaaa,,,benimde goguslerimde gerginlik vardi agri vardi o indi simdi sol gogsumun ucunda kasinti var ara ara,,,yarinda hastalanmassam umidim artmaya baslicak simdiden heveslendirmemeye calisiyorum kendimi,,sadece her wc ye gittigimde daha dogrusu her saniye nolur hastalanmayim allahim nolur hamile kalmis olayim diye dua ediyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…