mrb kislaaarr benimde beklenmeyen gelemeyesice adet gunum yarin ins ins ins kirmizilari gormem de bebisim gelmis yerlesmistir gobisime dua edin nolurrr,,,simdilik adete benzer ciddi belirtiler yok ama gece belli olmas,,,ins ins ins gelmess yaaa,,,benimde goguslerimde gerginlik vardi agri vardi o indi simdi sol gogsumun ucunda kasinti var ara ara,,,yarinda hastalanmassam umidim artmaya baslicak simdiden heveslendirmemeye calisiyorum kendimi,,sadece her wc ye gittigimde daha dogrusu her saniye nolur hastalanmayim allahim nolur hamile kalmis olayim diye dua ediyorum,,,
canım bende bu ay hamıle kalanlar arasındayım bencede sen hamılesın benımde goguslerım senınkısı gıbı olmuştu sankı adetın bıtmış te sıskınlık ınmiş gıbı demı
tebrik ederim canim benim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin ins ins ins,,,evet aynen oyle adetim bitmisde siskinlik inmis gibi aynen oyle,,,,ama biraz once wc ye gittim kontrol icin peceteyle kontrol ettigimde belli belirsiz pembelikde yumusak bisey geldi sanirim kirmizilar geliyo ama hicbi belirti agri fln hicbisey yok adete dair ufffffff coookk moralim bozuldu cooookkk,,,benim agrisiz adetim hic olmasdi ama bu neyin nesi simdi,,,allahim bu ayda mi olmadi ufff ufffff,,,,halbuki 13 eyludu sat im ,9unda olmam gerekiyodu ve ben 13 eyllulde adet basladi ben temzlendikden sonra 26 eyllulde baslamistik calismalara hergun 2 gun oncesine kadar hergun denedik bu aydan cok umitliydim canim coookkkk skldi,,,
sıkılma canım hiç belli olmaz içini ahat tut bende gecen ay o duyguyu yaşadım ve vulayon testı aldım ve tuttu şaşkınım hala bence sende bır dene tahmınımde adetin duzenlı bence sende tutturucaksın
saol canm ama ovulasyon testi ben kendim olmusum zaten adetin sanirsam 13.gunu bi basladik hergun hergun denedik boylede tutmassa ovulasyon teesti napsin,,,adetlerim netteki hesaplamalarima gore 26 gunde bi oluyo,,,son uc ay ki adet tarihlerim 23 temmuz---19 agustos--13 eylul,,,bu ayda 9 temmuz gorunuyodu,,,uffff bu ayda umitlerim cope gitti,,, senağlama senağlama senağlama
hergun yapmayacaksın zaten spermlerın kalıtesı dusuk oluyormuş 1 gun ara ile canım ben oyle bılıyorum
günaydın kızlar.
dün test yapamadım.işten çıktığımda saat 7 yi geçmişti.eczaneler kapalıydı.adetim 7 gün gecikti.ama hiç içimden gelmiyor test yapmak.biliyorum yine adet olcam.çünkü bütün belirtiler var.yani diğer adetlerim gibi.moralim bozuk.bekliyorum bugün yada yarın adet olurum.
kızlar artık sizden bekliyorum.güzel hamiş haberlerini almayıkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.
dün test yapamadım.işten çıktığımda saat 7 yi geçmişti.eczaneler kapalıydı.adetim 7 gün gecikti.ama hiç içimden gelmiyor test yapmak.biliyorum yine adet olcam.çünkü bütün belirtiler var.yani diğer adetlerim gibi.moralim bozuk.bekliyorum bugün yada yarın adet olurum.
kızlar artık sizden bekliyorum.güzel hamiş haberlerini almayıkaydirigubbakcemile5
günaydın şekerleeeeeeeeeeerrrr
Nasılsınzı dün giremedin nevar ne yok haberler varmı bakalım yoksa beklemedemyiz
hadi hepinizi öpüyorum kocamaaaaannnopuyorumnanaktan
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın 3 hamişimiz varopuyorumnanaktan bu kadarrr
günaydııınnnn herkeseeeeee.......... hihoyyyt
günaydııınopuyorumnanaktan
ama o esin spermlerinde problem olanlara kalitesini artiirmak iciin gunasiri diyolar spermleri iyi yeterli olanlara hergun olabilir diyolar bende oyle biliyorum bi jinekologun sitesinde ookumustum,,,bilmiyorum aman canim yaa tutacak oldukdan sonra allah istedikden sonra kkoskaca ayda 1 kere yap tutar istemedikden snra hergun yapsan da gunasiri yapsanda nafile baksana,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?