nasılsın canım? nasıl hissediyorsun belirtiler devam mı?
tşk ederim tatlım iyi diyim iyi olayım
ben ateş ölçümü de yapıyorum bugün bnm 20. günüm ateşim dün 36.7 iken bu sabah 36.4 oldu diğer topic de kızlar yerleşme günü de ısı düşer falan diye ümitlendirdiler.
göğüslerimde sızı yok ama şişler kasıklarımda sızı var
fena gazım var ve çok sık çişim geliyoo :kedi:
bide zaman zaman başım dönüyo fırıl fırıl
bunlar belirti mi bilemiyorum yani
bnm adet düzenim bozuldu programım 14 ekim dedi diye son 5 gün diyorum ama 28 günde bir dersem daha en az 1 hafta var reglime.
bakalım bebişim gelcek mi? opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar bende dün doktora gittim kesin ve kesin hamilesin dedi çok mutluyum ve şaşkınım.sitaare cnm belirtilerini okudum aynı belirtiler bendede vardı özellikle gaz şişkinliği çok fazlaydı ve rahatsız edici derecedeydi seni ümitlendirmek istemem ama olabilir bence:)))
mrb arkadaşlar bende dün doktora gittim kesin ve kesin hamilesin dedi çok mutluyum ve şaşkınım.sitaare cnm belirtilerini okudum aynı belirtiler bendede vardı özellikle gaz şişkinliği çok fazlaydı ve rahatsız edici derecedeydi seni ümitlendirmek istemem ama olabilir bence:)))
canım benim belirtilerime çok benziyo, benimde göğüslerim acımadı, gaz olayı zaten sürekli var, karnım hep şiş gibi, kasık ve biraz üstüne doğru devamlı ama şiddetli olmayan bir ağrı var..
o nedenle sen de hamiş olabilirsin tatlım...
inşallah hamişsindir yaa, :Saruboceq:
özgecim belirtilerin ne zamn başladı
en önemli ve içinde olduğunu hissettiren belirti, o değişik karın ağrısı.. böyle gazla karışık bir ağrı gibi.. yani tuhaf birşeyler var, anlıyorsun..
bir de bel ağrısı...
bir de sanki vucut su topluyor, 2 sabahtır yüzüm hafif şiş uyanıyorum sabahları..
wc ye sık çıkma olayı da evet doğru.. o da demekki yine vucudun su toplamasıyla alakalı...
ala ala bnm için daha çok erken hesaplamalarıma göree hamiş olsam 3 haftalık anca olurum su toplama falan şimdiden mi başlıyo ki??
hani böle mesanenin sıkışmasıyla sık idrara çıkmak değil bnmki baya baya sıkışıyorum yaa
2 bardak su bi litre içmişim gibi etkiliyo bu aralar.
bide hemen olur mu bilmem ama sanki kilo alıyorum
bu ayın başında 56 kiloydum şimdi 58.7 yim bnm de yüzüm topluca bu günlerde
bugün mesela işe geç geldim sabah 9 dan beri içitğim 2 bardak çay ama sıkıştım çok.karnım şiş garip bi gurultu var bunlar belirti mi şimdi?
en önemli ve içinde olduğunu hissettiren belirti, o değişik karın ağrısı.. böyle gazla karışık bir ağrı gibi.. yani tuhaf birşeyler var, anlıyorsun..
bir de bel ağrısı...
bir de sanki vucut su topluyor, 2 sabahtır yüzüm hafif şiş uyanıyorum sabahları..
wc ye sık çıkma olayı da evet doğru.. o da demekki yine vucudun su toplamasıyla alakalı...
biz bu ay ovulasyon gününü geçirmiş te olamayz adetimin 8 günü başladık çalışmalara bugün 20 günü hala gün aşırı devam ediyoruz u ay da tutmazsa doğru doktora gitmem lazım dimi kızlar 5. ayımız bana bi akıl verin bu ay çok ilginç olarak diğer aylardaki hiç bir belirti hatta adet belirtisi bile yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?