Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

eksik yazmışım düzelttim:)

benim bu ay adet gördüm ama çok farklıydı adetten 12 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu 12 gün sürdü adetimde düzensizdi normalde 6 gün sürer 4.cü günde kesildi ve yoğun akıntı başladı herkes üstüne görüyosundur dedi ve adet biteli 9 gün oldu benimde bu 5.ci ayım bebek için kist yada yara falanmı var die dr.a gittik eğer çocukta varsa çıkar dedik ama birde özel hst. gittik kadın sanki cebinden yaptırıyo tahlil istemedi bende alttan bakınca görür heralde dedim demekki çocuk yok dedim ve kadın doğuma ilk defa gittiğim için pek bişi bilmiyorum eve geldim test yaptım iki kez tekrarladım ikisindede ikinci çizgi silikti inşallah bebişim vardır ve düşük falan olmaz dr.dan geleli 3 gün oldu 3 gündür hiç ağrım sancım yada kanamam yok inşallahda olmass

bu nasıl doktor ya hiçmi bilgilendirmedi seni sen durumunu tam olarak izah ettinmi?

bu nasıl doktor ya hiçmi bilgilendirmedi seni sen durumunu tam olarak izah ettinmi?

etmemmi bu şekilde anlattım bebek istiyoruz dedim korunmuyoruz dedim hiçbişey yoksa bile ilaç yazmadan önce gebeliğin olmadığını kesinleştirmesi gerekmezmi korunmadığımızı biliyoo herşeyin hayırlısı artık yaa sabahki testten sonra dr.u aradım ama ulaşamadım arayıp sölücem kendisinede

canım sen bence doktorunu değiştir ve şimdilik verdiği ilaçları kullanma herşey netleşsin ondan sonra ne yapacağını belirlersin.

bu alttan muayene işinede gıcık oluyorum bişey olmaz diyorlar ama insan korkuyor. inş bir sorun çıkmaz ve bebişin seninldir. büyük ihtimal sen üstüne görme dedikleri olayı yaşadın...

canım ya akıntın normal akıntı mıdı? yani belki de adetten hemen sonra yumurtlama günlerin oluşmuştur... benmde bir iki kez öyle olmuştu normal de adet biter yaklaşık bir hafta sonra başlardı ama bir iki kez adet biter bitmez başlamıştı... ayrıca test için de bişey diyemiyeceğim çünkü burda bazı arkadaşların pozitif çıkmasına rağmen bebek yoktu. testin duyarlılığıyla, horman dengesizliğiyle, yada tarihi geçen testlerden dolayı böyle şeyler yaşandığı yazılmıştı... istersen bir daha görün doktora.. yada sabredip diğer adetini bekle

inşallah sorun olmazz canımm yaa sen nasılsın ben bugun bi heyecan bi korku ikisinin ortası gelip gidiyorum senin bebiş nasıl annesii belirti falan varmı?

cidden çok ilginç yaa keşke kanda baktırsaydın bence testlerde pozitif çıkıyosa kanda baktır canım

ama bu ikinci testim ilkinde bende böyle yanlıştır dedim ama şimdilik evde 3 tane daha testim var onlarıda yapıyım böle çıkarsa hemen bi dr.a giderim akıntım ise normal bi akıntı değildi ilk defa bu ay böyle bir değişiklik yaşadım

inşallah sorun olmazz canımm yaa sen nasılsın ben bugun bi heyecan bi korku ikisinin ortası gelip gidiyorum senin bebiş nasıl annesii belirti falan varmı?

benim kaç gündür kasıklarım da ağrı vardı şimdilerde o biraz azalmış gibi göğüslerim şiş ve hassaslaştı bilemiyorum...17 ekimi bekliyorum.ilk hamileliğimde günüm geçip test yapmıştım o zaman beklentim olmadığı için birden öğrenmiştim.o zamandan hatırladığım bariz olan göğüslerimdi. ama şimdi pek fark edemiyorum.inş hayırlısı olur..

az kalmış geri sayım başladı desene inşallah meleğin seninledir:Saruboceq:

kızlar merhaba
size bişey danışıcam bu sabah çamaşırımda çok az pembe gibi bir leke gördüm
reglime 9 gün var daha ne olaki bu

canım bence hamilesin ve başka doktora gi t yada kan testi yaptır bence doktordan izin almana gerek yok bence rahatlamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…