ay vallahi millete maşallah yani... çevremdekilere bakıyorum ne güzel bebek yapmaya karar verdikleri ay yada çok beklemeden hemen tutuveriyor maşallah.. hem bizim gibi ta 1 hafta öncesinden kimse hesaplar yapmıyor... günleri 15 20 gün geçmeden hastaneyede gitmiyrlar. gittiklerinde de keseymiş kalp atışıymış vs. hepsini birden görüyorlar oh ne ala ne ala.....
bizler ise stres yapa yapa ne hale geldik... ilişkiye girdiğimiz günlerden hesaplamalara başlıyorz... :) ya biz miyiz aceleci ve sabırsız olan yoksa onlar mı umursamaz ve hassas olmayan:)
ama bizim haklı sebeplerimiz var aylardır yıllardır bekleyenlerimz var bebiş. herbiri imtihanlarla dolu hayatlarımız var.... Hz. Zekeriyya gibi ve birçok Peygamber gibi çocukla imthan olunuyoruz...hamdolsun
canım adetin gecikti mi? geciktiyse ve testlerin pozitifse gecikmeni bekle doktora git tavsiyem... ilacıda içme istersen. çünkü doktorum silikte olsa %90 sonuç veriyor demişti testler çin... ümtlerndirmek stemiyorum yanlış anlama çünkü testini de görmedim ama belirtilerinde varsa dikkat et... he sorduğun soruya gelince vajinal usg doktorlara göre ilk 3 ay sakıncalı eğil ama halk arasında bende dahil herkes korkuyor:)
bana da bakmışlardı 2 gün sonra kanamm olmuştu düşmüştü ama herkeste aynı olmaz biliyorsun doktorlar sorun olmaz diyor korkma
benim bu ay adet gördüm ama çok farklıydı adetten 12 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu 12 gün sürdü adetimde düzensizdi normalde 6 gün sürer 4.cü günde kesildi ve yoğun akıntı başladı herkes üstüne görüyosundur dedi ve adet biteli 9 gün oldu benimde bu 5.ci ayım bebek için kist yada yara falanmı var die dr.a gittik eğer çocukta varsa çıkar dedik ama birde özel hst. gittik kadın sanki cebinden yaptırıyo tahlil istemedi bende alttan bakınca görür heralde dedim demekki çocuk yok dedim ve kadın doğuma ilk defa gittiğim için pek bişi bilmiyorum eve geldim test yaptım iki kez tekrarladım ikisindede ikinci çizgi silikti inşallah bebişim vardır ve düşük falan olmaz dr.dan geleli 3 gün oldu 3 gündür hiç ağrım sancım yada kanamam yok inşallahda olmass
bu nasıl doktor ya hiçmi bilgilendirmedi seni sen durumunu tam olarak izah ettinmi?
etmemmi bu şekilde anlattım bebek istiyoruz dedim korunmuyoruz dedim hiçbişey yoksa bile ilaç yazmadan önce gebeliğin olmadığını kesinleştirmesi gerekmezmi korunmadığımızı biliyoo herşeyin hayırlısı artık yaa sabahki testten sonra dr.u aradım ama ulaşamadım arayıp sölücem kendisinede
benim bu ay adet gördüm ama çok farklıydı adetten 12 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu 12 gün sürdü adetimde düzensizdi normalde 6 gün sürer 4.cü günde kesildi ve yoğun akıntı başladı herkes üstüne görüyosundur dedi ve adet biteli 9 gün oldu benimde bu 5.ci ayım bebek için kist yada yara falanmı var die dr.a gittik eğer çocukta varsa çıkar dedik ama birde özel hst. gittik kadın sanki cebinden yaptırıyo tahlil istemedi bende alttan bakınca görür heralde dedim demekki çocuk yok dedim ve kadın doğuma ilk defa gittiğim için pek bişi bilmiyorum eve geldim test yaptım iki kez tekrarladım ikisindede ikinci çizgi silikti inşallah bebişim vardır ve düşük falan olmaz dr.dan geleli 3 gün oldu 3 gündür hiç ağrım sancım yada kanamam yok inşallahda olmass
canım sen bence doktorunu değiştir ve şimdilik verdiği ilaçları kullanma herşey netleşsin ondan sonra ne yapacağını belirlersin.
bu alttan muayene işinede gıcık oluyorum bişey olmaz diyorlar ama insan korkuyor. inş bir sorun çıkmaz ve bebişin seninldir. büyük ihtimal sen üstüne görme dedikleri olayı yaşadın...
canım ya akıntın normal akıntı mıdı? yani belki de adetten hemen sonra yumurtlama günlerin oluşmuştur... benmde bir iki kez öyle olmuştu normal de adet biter yaklaşık bir hafta sonra başlardı ama bir iki kez adet biter bitmez başlamıştı... ayrıca test için de bişey diyemiyeceğim çünkü burda bazı arkadaşların pozitif çıkmasına rağmen bebek yoktu. testin duyarlılığıyla, horman dengesizliğiyle, yada tarihi geçen testlerden dolayı böyle şeyler yaşandığı yazılmıştı... istersen bir daha görün doktora.. yada sabredip diğer adetini bekle
inşallah sorun olmazz canımm yaa sen nasılsın ben bugun bi heyecan bi korku ikisinin ortası gelip gidiyorum senin bebiş nasıl annesii belirti falan varmı?
cidden çok ilginç yaa keşke kanda baktırsaydın bence testlerde pozitif çıkıyosa kanda baktır canım
benim kaç gündür kasıklarım da ağrı vardı şimdilerde o biraz azalmış gibi göğüslerim şiş ve hassaslaştı bilemiyorum...17 ekimi bekliyorum.ilk hamileliğimde günüm geçip test yapmıştım o zaman beklentim olmadığı için birden öğrenmiştim.o zamandan hatırladığım bariz olan göğüslerimdi. ama şimdi pek fark edemiyorum.inş hayırlısı olur..
3 testim daha var evde onlarıda bitiriyim hemen dr.a gitcem inşallah hamileyimdirr rabbim tüm isteyenlere nasip etsin başta bizlere..:Saruboceq:
3 testim daha var evde onlarıda bitiriyim hemen dr.a gitcem inşallah hamileyimdirr rabbim tüm isteyenlere nasip etsin başta bizlere..:Saruboceq:
canım birini yarın sabah ilk idrarla yap..sanırım o zaman daha net çıkıyorkaydirigubbakcemile2
etmemmi bu şekilde anlattım bebek istiyoruz dedim korunmuyoruz dedim hiçbişey yoksa bile ilaç yazmadan önce gebeliğin olmadığını kesinleştirmesi gerekmezmi korunmadığımızı biliyoo herşeyin hayırlısı artık yaa sabahki testten sonra dr.u aradım ama ulaşamadım arayıp sölücem kendisinede
kızlar merhaba
size bişey danışıcam bu sabah çamaşırımda çok az pembe gibi bir leke gördüm
reglime 9 gün var daha ne olaki bu
slm kızlarr kimse yokmu...ben geldimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?