Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kız sitare nerdesin başım döndü seni aramaktan:) oooo bu arada kahvaltı sefan içinde afiyet olsun canım sefan olsun oooh be ne güzel.. benim aşkım bugün çalışıyor bebeğim onun için netteyim

kız sitare nerdesin başım döndü seni aramaktan:) oooo bu arada kahvaltı sefan içinde afiyet olsun canım sefan olsun oooh be ne güzel.. benim aşkım bugün çalışıyor bebeğim onun için netteyim

geldim geldim burdayım cicim.
kız napalım bizim de bi pazarımız var ben ctesileri çalışıyorum bugün evdeyim.
senin eşin her pazar mı çalışıyo yoksa sadece bugün mü?

tabi canım keyfine bak... ara sıra çalışıyor pazarları

hımm..
ne güzel en azından çoğu zaman senin eşinle geçirdiğin haftasonların var
benim de bebişim olursa çıkcam işten.

belirtilerin var mı şimdi tatlım tüm sayfaları okuyamadım yazdıysan kusura bakma
kaç zamandır bekliyosun mesela?

sitareciğim ben 3 yıllık evliyim. ilk 3 -4 ay korunduk sonra korunmadık ama yaklaşık 1,5 sene sonra bebişimiz oldu lakin 2 aylıkken düştü. dr. 6 ay önerdi bende 4 ay korundum. 4 aydır bekliyorum yok bişey. çevrenin sormasından usandım artık

(bunu yazmıştım sitereciğim) ay vallahi millete maşallah yani... çevremdekilere bakıyorum ne güzel bebek yapmaya karar verdikleri ay yada çok beklemeden hemen tutuveriyor maşallah.. hem bizim gibi ta 1 hafta öncesinden kimse hesaplar yapmıyor... günleri 15 20 gün geçmeden hastaneyede gitmiyrlar. gittiklerinde de keseymiş kalp atışıymış vs. hepsini birden görüyorlar oh ne ala ne ala.....
bizler ise stres yapa yapa ne hale geldik... ilişkiye girdiğimiz günlerden hesaplamalara başlıyorz... :) ya biz miyiz aceleci ve sabırsız olan yoksa onlar mı umursamaz ve hassas olmayan:)
ama bizim haklı sebeplerimiz var aylardır yıllardır bekleyenlerimz var bebiş. herbiri imtihanlarla dolu hayatlarımız var.... Hz. Zekeriyya gibi ve birçok Peygamber gibi çocukla imthan olunuyoruz...hamdolsun

ben de 14 aylık evliyim tatlım eşim evlendikten sonra askere gitti bu yüzden korunduk gidene kadar.yeni geldi ama izne geldiği zamandar beri istiyor ve çalışıyoruz.:kedi:
yaklaşık 5 ay olcak.bekliyoruz bakalım.benim geçen ay kistim çıktı bi ay yasmin kullandım. umudum bu ay..beliritlerim var gibi ama çok ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum (

ben de çok istiyorum bebeşimi ama rabbimi gücendirmek istemiorum hayırlısı olsun diyorum tek korkum rabbimin bni çocuğumla imtihan etmesi.. allah hepimize sabır versin.

daha çok yenisin canım... ben seni en az 2-3 yıldır bekliyorsundur diye düşünmüştüm... ümitsizliğe kapılacak bişey yok ya canım benim daha yenisiniz...

daha çok yenisin canım... ben seni en az 2-3 yıldır bekliyorsundur diye düşünmüştüm... ümitsizliğe kapılacak bişey yok ya canım benim daha yenisiniz...

biliyorum hayatım 2-3 yılın yanında 5 ay ne ki değil mi? ama çağımızın derdi oldu kısırlık ve gebe kalamamak. önceden bu kadar zor değildi. çok korkuorum hamiş kalamadığım bi ay daha geçince. bi de kısmet işte çevremde düşünmediği halde hamiş kaldığı için bebeğini aldıranlara yada karar verdiği ay hamiş kalanları görünce içerliyorum işte.

büyük konuşmak isyan etmek istemiyor içime atıyorum vardır bunda bi hayır diyorum ama bazen adalet değil diyorum biz isterken rabbim bize nasip etmiyorsun istemeyen de senin nasip ettiğini aldırıyor diye.

slm arkadaslar nasilsiniz
benim dun adet olmam gerekiyodu ama olmadi 14 aydir bebek istiyorum bu gun hayatimda eilk defa gebelik testi yaptim tek cizgi cikti ama hala da adet olmadim kac gun adetten kac gun sonra kesin sonuc veriir sizce yok mudur

slm kızlar,keyifler nasıl?gamzelim bir kaç gün sonra tekrar yap istersen,yada yarın kan testi yaptır,kanda çıkar.inşallah bebişin seninledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…