kız sitare nerdesin başım döndü seni aramaktan:) oooo bu arada kahvaltı sefan içinde afiyet olsun canım sefan olsun oooh be ne güzel.. benim aşkım bugün çalışıyor bebeğim onun için netteyim
geldim geldim burdayım cicim.
kız napalım bizim de bi pazarımız var ben ctesileri çalışıyorum bugün evdeyim.
senin eşin her pazar mı çalışıyo yoksa sadece bugün mü?
tabi canım keyfine bak... ara sıra çalışıyor pazarları
sitareciğim ben 3 yıllık evliyim. ilk 3 -4 ay korunduk sonra korunmadık ama yaklaşık 1,5 sene sonra bebişimiz oldu lakin 2 aylıkken düştü. dr. 6 ay önerdi bende 4 ay korundum. 4 aydır bekliyorum yok bişey. çevrenin sormasından usandım artık
(bunu yazmıştım sitereciğim) ay vallahi millete maşallah yani... çevremdekilere bakıyorum ne güzel bebek yapmaya karar verdikleri ay yada çok beklemeden hemen tutuveriyor maşallah.. hem bizim gibi ta 1 hafta öncesinden kimse hesaplar yapmıyor... günleri 15 20 gün geçmeden hastaneyede gitmiyrlar. gittiklerinde de keseymiş kalp atışıymış vs. hepsini birden görüyorlar oh ne ala ne ala.....
bizler ise stres yapa yapa ne hale geldik... ilişkiye girdiğimiz günlerden hesaplamalara başlıyorz... :) ya biz miyiz aceleci ve sabırsız olan yoksa onlar mı umursamaz ve hassas olmayan:)
ama bizim haklı sebeplerimiz var aylardır yıllardır bekleyenlerimz var bebiş. herbiri imtihanlarla dolu hayatlarımız var.... Hz. Zekeriyya gibi ve birçok Peygamber gibi çocukla imthan olunuyoruz...hamdolsun
daha çok yenisin canım... ben seni en az 2-3 yıldır bekliyorsundur diye düşünmüştüm... ümitsizliğe kapılacak bişey yok ya canım benim daha yenisiniz...
daha yeni bitti adetim canım:kedi: başlarız artık :kedi: sen nasılsın?
slm kızlar,keyifler nasıl?gamzelim bir kaç gün sonra tekrar yap istersen,yada yarın kan testi yaptır,kanda çıkar.inşallah bebişin seninledir...
canım birini yarın sabah ilk idrarla yap..sanırım o zaman daha net çıkıyorkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?