valla cnm hiç belli olmaz, benim de belirtilerim adet belirtileiydi hep, hala da devam ediyor..
sivilce konusuna gelince, sadece adet dönemleri yüzümde sivilce cıkan bende, 2 tane kabak gibi sivilce çıktı, ben de o zaman umudu kesmiştim.
ama bak hamişmişim..
sakın umudunu kaybetme..
olmaz diye birşey yok...
canım bnm 2 aydır reglim düzensiz 3 ayki regl tarihlerimle programım bana 14 ekim tarihini verdi onunla girdim listeye ama 28 güne göre olursa daha bi hafta var reglime. napsam bilmem? ateş tabloma göre 14.gün yumurtladım heralde cumaya kadar bişiler çıkar.dün test yaptım negatif çıktı.
kasık ağrım gazım ve sık sık sıkışmam haricinde bi belirtim yok bide ayıptır sölemesi isteksizlik var bende.10 gün öncesine kadar günü tutturcaz diye eşimin canına okudum :kedi: bi kaç gündür ise hiç canım istemiyoo(
kızlar sabah söylemiştim 3 gün kala (adetim 15-16 ekim) dayanamayıp test yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı ya hiç ara vermeden gün aşırı çalışmışık bu ay ya yine dayanamadım randevu aldım doktora gittim muayene etti yumurtalıkların ve rahmin temiz herhangi bir problem yok dedi ne hormon testi nede gebelik testi istedi yapsanız dedim günün geçmemiş daha bekle dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inşallah olmam allahım hiç bir belirtim de yok şu güne kadar şimdi biraz belim ağrıyor o kadar....
kızlar sabah söylemiştim 3 gün kala (adetim 15-16 ekim) dayanamayıp test yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı ya hiç ara vermeden gün aşırı çalışmışık bu ay ya yine dayanamadım randevu aldım doktora gittim muayene etti yumurtalıkların ve rahmin temiz herhangi bir problem yok dedi ne hormon testi nede gebelik testi istedi yapsanız dedim günün geçmemiş daha bekle dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inşallah olmam allahım hiç bir belirtim de yok şu güne kadar şimdi biraz belim ağrıyor o kadar....
dikkatimi çeken bişi var bugünlerde topic deki arkadaşların yazdıkları belirtilere göre bilindik regl belirtileri hamişlik belirtisi olabilyor.umutsuzluğa düştüğüm anda bi bakıyorum bu belirtilere rağmen hamiş olduğunu öğrenenler var.
yüzde yağlanma sivilce çıkması kuruluk ateş düşmesi falan demek ki belirtilere takılmıycaz pek.
ayıptır sölemesi cinsel isteksizlik de hamişlik belirtisi olabilir mi aceba??:kedi:
geri sayım başldı canım ben de 17 ekimi bekliyorum.inşallah kasıma hamiş gireriz.beklemek çok zor işi gücü düşünmeyi bıraktım valla.eşime müjde vermeyi çok istiyorum.:1hug: alkisalkisalkis
valla olabilir, ben de hiç istemiyom 1 haftadır falan :kedi:
ben geldim kızlarrrr
hoşgeldin canım
hoşbulduk tatlımmm...nasılsın belirtiler varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?