Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bendede çok sivilce çıktı bu ay bakalım artık en son yarını bekliyorum...

ya aynen adamın canını okudum bu ay şimdiyse dönüp uyuyorum nlamadım gitti:sm_confused:

kızlar sabah söylemiştim 3 gün kala (adetim 15-16 ekim) dayanamayıp test yaptım negatif çıktı çok canım sıkıldı ya hiç ara vermeden gün aşırı çalışmışık bu ay ya yine dayanamadım randevu aldım doktora gittim muayene etti yumurtalıkların ve rahmin temiz herhangi bir problem yok dedi ne hormon testi nede gebelik testi istedi yapsanız dedim günün geçmemiş daha bekle dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inşallah olmam allahım hiç bir belirtim de yok şu güne kadar şimdi biraz belim ağrıyor o kadar....

inşallah hamilesindir de bu kadar strest yapmasan canım:umursamaz:

Canını hiç sıkma ne güzel bak kontrolün iyi geçmiş.önünde hiçbir engel yok.en kısa zamanda hamiş olacaksın demektir bu.dr un dediği gibi bekle kırmızıların gelmemesi dileğiyle.

sağolun kızlar ya ilk kızkardeşimi aradım sonra sizle paylaşıyorum en ufak bir olumsuzlukta direk çöküyorum umutsuzluğa kapılıyorum gerçi bu birazda frenledi beni çok umutlanmamam konusunda beklicez artık başaka yolu yok inş allahım tüm isteyemlere ilk sıradada bizlere verir bebeişlerimizi.....

dikkatimi çeken bişi var bugünlerde topic deki arkadaşların yazdıkları belirtilere göre bilindik regl belirtileri hamişlik belirtisi olabilyor.umutsuzluğa düştüğüm anda bi bakıyorum bu belirtilere rağmen hamiş olduğunu öğrenenler var.
yüzde yağlanma sivilce çıkması kuruluk ateş düşmesi falan demek ki belirtilere takılmıycaz pek.

ayıptır sölemesi cinsel isteksizlik de hamişlik belirtisi olabilir mi aceba??:kedi:

valla olabilir, ben de hiç istemiyom 1 haftadır falan :kedi:

valla bendede var o isteksizlik bütün hafta sonu adamcağızı yanıma yaklaştırmadım nerdeyse :kedi:

geri sayım başldı canım ben de 17 ekimi bekliyorum.inşallah kasıma hamiş gireriz.beklemek çok zor işi gücü düşünmeyi bıraktım valla.eşime müjde vermeyi çok istiyorum.:1hug: alkisalkisalkis

bende versem müjdeyi ahhh insallah canim, insallah olur yaaaaaaa:asigim:

valla olabilir, ben de hiç istemiyom 1 haftadır falan :kedi:

bişi diil adam dicek yumoş zamanları peşimi bırakmadın alacağını aldın şimdi yüzüme bakmıyosun :roflol:

ama elimde diil istemiyorum içimden gelmiyo aşırıda bi halsizlik var halim yok ondan olsa gerek.

selam arkadaşlar. ben hala adet olmadım bakalım ama ağrılarım var.
sleepy sende durumlar nasıl canım?

bende olmadım canım,ovulasyon takvimim 13 yani yarını gösteriyor.bekliyorum,valla kendimi dinleyince birsürü şey çıkıyor ama umudum yok,eli kulağında gibi geliyor bana((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…