Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde dünü gösteriyordu canım ama ben yine de 15 inden 15 ine olarak düşünmek istiyorum bakalım. çok ağrım var benim bugün sanırım adet olucam zaten hiç yanılmıyorum maşallah kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim bebek çalışmalarına devam iştekaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun.

kasım ayı listesinide yaptım olmazsa üzülme senide kasıma eklerim canımyerimseniben
iyiyim canım valla belirtim yok pek adet belirtilerim var yarın anlıyacağım artık bana kalırsa kasıma kalıcam gibi sen nasılsın canım

normalde nasıl geliyor canım erkenmi? benim 28 gün döngülerim pek şaşmaz,o yüzden yarın diyorum ama tabi 15 ine kadar ve sonrasında gelmemesini umud ediyorum...benimde kasık ağrılarım devam bugünde belim ağrıyor çokk...bakalım işte böle..

slm canım yaa neden öyle diyon...
belkide hamilesindir adet ve hamilelik belirtileri aynıdır canım.
sende özge gibi kan testi yap sana canım yaaa...
noldunu anlarız CADIARZU

benim 27-30 arası değişiyor ama %90 27. gündür. bugün 28. gün canım. benim karnım şişti sürekli tuvaletim geliyor gibi. adet olmadan şişiyorum ben böyle. ellerim ayaklarımda şişti.

slm canım yaa neden öyle diyon...
belkide hamilesindir adet ve hamilelik belirtileri aynıdır canım.
sende özge gibi kan testi yap sana canım yaaa...
noldunu anlarız CADIARZU

selam bitanem. bi göğüslerim şiş bi de ara ara karın ağrım oluyor canım. başka belirtimde yok. kan tahlili 3 kere yaptırdım üçünde de sonucu hüsran olunca yemin ettim bidaha adetim geçmeden yaptırmıycam diye kaydirigubbakcemile3 çarpılacağımı bilmesem giderdim hemen hastaneye ama 15. ine kadar bekliyeyim bakalım kaydirigubbakcemile3 yarın belli olur. hiç kaptırmıyorum kendimi olursa gerçekten süpriz olur bana.

bende iyiyim bebek çalışmalarına devam iştekaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun.

kasım ayı listesinide yaptım olmazsa üzülme senide kasıma eklerim canımyerimseniben

yok canım üzülmüyorum daha ilk denememiz iyi çalışmamıştık kaydirigubbakcemile3 inş. kasıma diyorum birde yarın olsun bakalım ne olur ne olmaz:kedi:

defnecim inşallah hamile haberini alırım canım...
sen bekle ozaman yemin etmişsin baksana.
bende heycanlandım bak şimdi. nasıl geçicek günler yaaaaaaa

hadi defnecim inşallah hayırlısı olur...ikimizinde bir yıldır hep hüsran olduğundan inanasımız gelmiyor ama olursa da müthiş bir sürpriz olur heralde:)))

defnecim inşallah hamile haberini alırım canım...
sen bekle ozaman yemin etmişsin baksana.
bende heycanlandım bak şimdi. nasıl geçicek günler yaaaaaaa

inşallah canımmmmm :Saruboceq: ben başkası olunca çok heyecan yapıyorum ama kendime hiç heyecan yapmıyorum. alıştım artık heray hüsrana uğramaya. bünyem alıştı adrenalin salgılamıyor artık kaydirigubbakcemile3

hadi defnecim inşallah hayırlısı olur...ikimizinde bir yıldır hep hüsran olduğundan inanasımız gelmiyor ama olursa da müthiş bir sürpriz olur heralde:)))

ya ben adet olmasam artık tuhaf gelicek bana. nasıl yaa adet olmam lazımdı diye doktora gidiyormuşum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bazen hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor bana. cuma günü karnım ağrıdı ya eve gidince çok ağladım. sinirlerim bozuldu. noldu anlamadım valla dengemi kaybetmeye başladım :çok üzgünüm:

ya ben adet olmasam artık tuhaf gelicek bana. nasıl yaa adet olmam lazımdı diye doktora gidiyormuşum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bazen hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor bana. cuma günü karnım ağrıdı ya eve gidince çok ağladım. sinirlerim bozuldu. noldu anlamadım valla dengemi kaybetmeye başladım :çok üzgünüm:[/QUOTE]
üzülme canım sıkmada canını Allah büyük rabbim inş. en kısa zamanda nasip eder

canım benim inan bende senin gibiyim , belkide okadar çok negatif düşünüyoruzki olcağı varsada olmuyor.belki bu kadar takmasak olacak ama işte pek mümkün olmuyor.zaten bende evlendiğimden beri ya olmassa ya olmassa derdim al işte bir yıldır yok.napalım hakkımızda hayırlsı,üzme kendini canım artık tıp çok ilerledi normal olmassa tedavi olucaz...

öyle canım çok haklısın. sonuçta bir umudumuz var. tedavi olabileceğiz. Allah korusun kısır da değiliz ama yıpranıyor insan. bir de önümüzde 1 sene süre vardı onun dolması çok etkiledi beni. daha 1 sene dolmadı diyordum ama bu ay öyle birşey de diyemeyeceğiz :gitme: neyse üzülmeyelim haydi napalım adet olursak dooğğrru doktora azizecimde kasım listesine ekler bizi opuyorumnanaktan

üzmeyin kendinizi bende adet olucam yarın eminim beraber kasımı bekleriz opuyorumnanaktan

öyle tabi canım,moralimizi bozmak yokkkkk.ben olursam 3.günü çağırdı doktorum.hormonlara falan bakıcak,ilaç başlıycak eşimde sperm analizi vericek.umarım herşey yolunda gider..
inan aynı duyguları paylaşıyoruz bu aya kadar bende öyleydimm aaa daha bir yıl dolmadı,olucak tedaviye gerek kalmıycak diyordum ama şu an çöktüm.Allahım umarım yüzümüz güldürür..olmadı azizecimden kasıma istiycez:)))

nednen bu kadar ümitsiz konuşuyorsunuz arkadaşlar yaa üzüldüm şimdi siz böyle kendi psikolojinizi bozuyorsunuz ama...

üzmeyin kendinizi bende adet olucam yarın eminim beraber kasımı bekleriz opuyorumnanaktan

inş hepimiz adet olmayız canım :Saruboceq:

evet canımcım

nednen bu kadar ümitsiz konuşuyorsunuz arkadaşlar yaa üzüldüm şimdi siz böyle kendi psikolojinizi bozuyorsunuz ama...

bu ay oldu bana böyle canım ya. hiç böyle değildim ben aslında. toparlarım bikaç güne kadar.

canım benim sağol desteğine..ya işte uzun zaman oldu, insan bu süreçte yıpranıyor.adetlerde eli kulağında olunca böle stres bastı bizi.burda içimizi döküyoruz rahatlamaya çalışıyoruz.bana çok moral oluyor,aynı dili konuşmak çok güzel bişey,hepiniz sağolun kızlarrr:))):enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…