valla iyiyim canım şimdilik gelen giden yoknormalde bu saate kadar çoktan gelmesi lazımdı bugün bekliyecem bakalım
hoş geldin canım ben kırmızıları gördüm umutlar kasıma kaldı :sinifsinif:slm kızlarr ben geldim.
güzel haberler varmı?
slm kızlarr ben geldim.
güzel haberler varmı?
aman aman gelmesinler nolur arkadaşım kovalım şu kırmızıları hep birlikte bir yolunu bulalım artık ya delikafadulden
20 Ekim benimde, beklicem demiştim ama sabırsızlanıyorum
hoş geldin canım ben kırmızıları gördüm umutlar kasıma kaldı :sinifsinif:
selam canım hoşeldin sanırım herkes beklemede mirmirmirmir:icecream:
merhaba arkadaşlar ben de hala bişey yok bakalım. sadece ara ara ağrım var. yarın sabahı da atlatırsam idrar testi yapıcam inş zemuszemus
merhaba arkadaşlar ben de hala bişey yok bakalım. sadece ara ara ağrım var. yarın sabahı da atlatırsam idrar testi yapıcam inş zemuszemus
slm kızlar,,defnecim ya bu kadar olur,bu konuda çok ortak yanımız var:)))benimde akşam kahverengiler gelmeye başladı,bu sabahtan beride var artıcak ve kırmızılar gelicek benim olur genelde böyle..umarım seninki farklı bişeydir..güzel haberler veririsin...
takvim hiç şaşmıyo valla 13 ü diyodu ,geldi benimkiler..napalım bu ayda kısmetimizde yokmuşşş((
azizecim benide 10 kasıma yazabilirsin tatlımm,muhtemelen yine olmuycak ama umut işte(((((
mrb canımm...hoşgeldin.bende ekimin 4 adet oldum benimde 14 ve 20 kadar hamilelik şamsım çok yüksek...inşallah olur canım seninde:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım...idrarda çıkmaya bilir.
daha erken çünkü. kanda kesin çıkar tatlımyerimseniben
slm kızlar,,defnecim ya bu kadar olur,bu konuda çok ortak yanımız var:)))benimde akşam kahverengiler gelmeye başladı,bu sabahtan beride var artıcak ve kırmızılar gelicek benim olur genelde böyle..umarım seninki farklı bişeydir..güzel haberler veririsin...
takvim hiç şaşmıyo valla 13 ü diyodu ,geldi benimkiler..napalım bu ayda kısmetimizde yokmuşşş((
azizecim benide 10 kasıma yazabilirsin tatlımm,muhtemelen yine olmuycak ama umut işte(((((
inş. canım hayırlı sonuç çıkar
tatlım sen nerelerdesin hiç görüşemiyoz yerimseniben nasılsın canım?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş. canım hayırlı sonuç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?