Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merhaba arkadaşlar ben de hala bişey yok bakalım. sadece ara ara ağrım var. yarın sabahı da atlatırsam idrar testi yapıcam inş zemuszemus

hayırlısı olsun canım...idrarda çıkmaya bilir.
daha erken çünkü. kanda kesin çıkar tatlımyerimseniben
merhaba arkadaşlar ben de hala bişey yok bakalım. sadece ara ara ağrım var. yarın sabahı da atlatırsam idrar testi yapıcam inş zemuszemus

slm kızlar,,defnecim ya bu kadar olur,bu konuda çok ortak yanımız var:)))benimde akşam kahverengiler gelmeye başladı,bu sabahtan beride var artıcak ve kırmızılar gelicek benim olur genelde böyle..umarım seninki farklı bişeydir..güzel haberler veririsin...
takvim hiç şaşmıyo valla 13 ü diyodu ,geldi benimkiler..napalım bu ayda kısmetimizde yokmuşşş((
azizecim benide 10 kasıma yazabilirsin tatlımm,muhtemelen yine olmuycak ama umut işte(((((

geçmiş olsun tatlım üzülme...
kasma inşallahhhhhh oluruz canım:CüvCüv:

kızlar mrb ben yeni üye oldum listenize benide alırmısınız 22 ekimde adet olmam lazım ama inş olmam 2,5 senelik evliyim ve 4ay önce 2,5aylık bebeğim karnımda öldü için aldırmak zorunda kaldık ve 4aydır bekliyoruz hala yok bu ay olur inş listenize yazarmısınız

sağol azizecim inşallah,bir yıl oldu artık hala yokk,bakalım işte cuma doktora gidicem takip falan başlıycak,Allahım yardımcımız olsun,kafama takmıyım diyorum ama olmuyor işte.hep neden neden soruyorum kendime,vardır bir sebebi çaresiz olmasında herşeye razıyız...

hayırlısı olsun canım...idrarda çıkmaya bilir.
daha erken çünkü. kanda kesin çıkar tatlımyerimseniben

yemin etmeseydim yaptırırdım kan tahlili benneyaptımki ama napim bekleyelim bakalım. olmazsa da üzülmeyeceğim artık canım.

kardeşmiyiz yoksa tatlişkom kaydirigubbakcemile3 benimde sabahtan beri gelen giden bişey yok ama hiç umudumda yok kaydirigubbakcemile3 ben şimdi böğürtlen kürü varmış onu araştırıyorum canım. bi bakim yapılabilecek bişeyse onu yapalım. üzülmek yok çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3

inş. canım hayırlı sonuç çıkar

sağol bitanemmm inş :Saruboceq:

tatlım sen nerelerdesin hiç görüşemiyoz yerimseniben nasılsın canım?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım dün adet belirtisi yaşadım bugün tık yok ya kafayı yiycem belim ağrıyo benim adet öncesi hiç belim ağrımaz ki doktorumu aradım biraz konuştuk bana hangi günler çalıştığımı sordu bende olan iki günü dedim oda adetin gelir bekle dedi moralim bozuldu(( adet bitimi yumutlama günümü belirliycekmiş o günler çalışın dedi bol bol bakalım hayırlısı ama içimden bi ses de offf neyse dinlemiycem o sesi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…