Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın canım inş :Saruboceq: inş adet olmazsın :Saruboceq:

evet canım yaa valla bende olucak gibi hissediyom allahın izniyle.
şimdiden heycan sardı bide olunca naparım bilmemdelikafadulden
içimden bi ses ikimizde mutlu haberi alıcaz bu sefer diyor :):1rolleyes::1rolleyes:

sen nasılsın azizecim bana biraz moral verin durup durup ağlıyorummmm((((((

üzme kendini be canım :teselli: :teselli: herşey Rabbimin takdiri. gerçi sana diyorum ama bende cuma günü ağlama krizine girdim :1no2: ağlamakla hiçbirşey çözülmüyor insan iyice kötüleşiyor bunu farkettim. biraz dayanıklı olmalı ve savaşmalıyız. senin daha yeniydi hatırladığım kadarıyla hemen salma kendini. benim bu ay 12. ay canım. napalım Allah'a şükür kısır değiliz olacak eninde sonunda. üzülme tamam mı Şeniz Şeniz

işte bu yüzden moralim bozuk doktor bu ay olmaz dedi yani % 25 şansın var dedi ben de sabah bel ağrım olunca bide afedersiniz midem bulanıp çıkarınca bişey var diye umutlanmıştımsenağlama

hoşgeldin canım hayırlı olur inşallah.
listeye ekliyom senide tatlım.

biliyorum canım ya ben saçmalıyorum ama napayım sabah bel ağrısıyla uyanıp bide yediklerimi çıkarınca umutlandım işte sonra doktor kafama vurar gibi olmaz kan testi dedi adetin gelir büyük ihtimalle demez mi bu ilk ayım daha şimdiden böyleysem ben ohoo çekeceğiniz var benden bu arada sen balıkesirliymişsin gıııı bende balıkesirde oturuyom

bidaki sefere çalışmalara yoğunlaş canım:jeyyar: öyle ikikerede tutarmı hiçkaydirigubbakcemile3 ben valla çok iyi çalışıyorum gün aşırı mecburenkaydirigubbakcemile3 çalışmayana bebek yok tatlımkaydirigubbakcemile3
kasıma beraber hamiş kakırız tatlım allahın izniyle:Saruboceq:
işte bu yüzden moralim bozuk doktor bu ay olmaz dedi yani % 25 şansın var dedi ben de sabah bel ağrım olunca bide afedersiniz midem bulanıp çıkarınca bişey var diye umutlanmıştımsenağlama

canım benim daha yolun başındasın,bozma moralini inşallah en kısa sürede hamiş olursun.benim bir yılı geçti hala yok evet zaman zaman bende feci oluyorum üzülüyorum,ama hakkımızda hayırlısı diyorum toparlıyorum kendimi.eşimede moral vemiş oluyorum,oda bana birbirimizi idare ediyoruz.bu ay tedavim başlıycak asıl bundan sonrası zor..korkuyorum bu süreçten ama dermansız dert olmasın yeter...hadi güçlü olalım buna çok ihtiyacımız var:))):enbuyukkk:

bi dahaki aya tutturcam şu gıdaklama gününü çalışıcam hemde hergün bide öyle hemen de kalkmıycam naparsın acemilik işte bende iki dk durup hemen banyoya koşmuştum inşallah canım adt olayımda offff bide onu bekliycem şimdi gelsin geçsin diye adetin 3. günü de hormon testi istedikafamçokkarıştı çok çalışmam gerek çoooookdelikafadulden

balıkesirliyim beyaaaaa :) hemşommm opuyorumnanaktan üzme kendini bakalım ben 12 aydır ne belirtiler yaşadım bi bilsen 3 kere kan testi yaptırdım idrar testlerinin sayısını bile hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3 o testlere verdiğim parayla tüp bebek yaptırırdım kaydirigubbakcemile3 üzme kendini haydeee çalışmalara devam.

haklısın canım benim işte bizler hemen salıyoruz kendimizi ne bileyim midem bulanıp yediklerimi çıkarınca dedim kesin var bişey ama sanırım üşüttüm midemi o yüzden oldu bundan sonra relax olmaya gayret edicem sayenizde sizi seviyorumopuyorumnanaktan

balıkesir sayfasını okurken yazılarını gördüm dedim bizi defne buuuu gerçi ben buralı değilim ama 4 yıldır burda oturuyorum izmirden geldim buraya başta alışamadım ama sonra alışıyo insan küçük bir kent ama yine de güzel bekleriz hemşo yolun düşerse buralara bi kahve içeriz gerçi kahve içmiyeceğimiz bi dönem olsun içecek başka bişey ısmarlarım sana:))) :içelim:

kızlar ben çıkıyorum daha yemek bile yapmadım moralim bozuk diye gerçi yetişmez ama neyse ben en iyisi kocamı arayım da dışarı çıkayım sıkıntı bastı bana evde belki iyi gelir hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız

canım
adetin bitsin hemen başla ama her gece deyil. iki gecede bir çalış. çünkü sipermler iki gün canlı duruyolar. erkeyinde iki gün beklemesi gerekiyo spermlerin olgunlaşması için.
bu ay göriyim seni yerimseniben ben aynen böyle çalışıyom canım adetim bittiğinden beriyerimseniben gerisi allahın işine kalmış rabbim isterse olur elbet...yeterki hayırlısı olsun canım hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…