sende durumlar nasıl canım? senin 13 ekim di hatırladığım kadarıyla
kızlar mrb ben yeni üye oldum listenize benide alırmısınız 22 ekimde adet olmam lazım ama inş olmam 2,5 senelik evliyim ve 4ay önce 2,5aylık bebeğim karnımda öldü için aldırmak zorunda kaldık ve 4aydır bekliyoruz hala yok bu ay olur inş listenize yazarmısınız
içimden bi ses ikimizde mutlu haberi alıcaz bu sefer diyor :):1rolleyes::1rolleyes:
sen nasılsın azizecim bana biraz moral verin durup durup ağlıyorummmm((((((
valla canım şimdiye kadar gelmesi lazımdı gelmedi kırmızılar:kedi:yarına kadar bekliyecem artık
ohhhh ohhhh süper alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis inş 9 ay gelmez o kırmızılar :Saruboceq:
sen nasılsın azizecim bana biraz moral verin durup durup ağlıyorummmm((((((
işte bu yüzden moralim bozuk doktor bu ay olmaz dedi yani % 25 şansın var dedi ben de sabah bel ağrım olunca bide afedersiniz midem bulanıp çıkarınca bişey var diye umutlanmıştımsenağlamaiyiyim canım dün adet belirtisi yaşadım bugün tık yok ya kafayı yiycem belim ağrıyo benim adet öncesi hiç belim ağrımaz ki doktorumu aradım biraz konuştuk bana hangi günler çalıştığımı sordu bende olan iki günü dedim oda adetin gelir bekle dedi moralim bozuldu(( adet bitimi yumutlama günümü belirliycekmiş o günler çalışın dedi bol bol bakalım hayırlısı ama içimden bi ses de offf neyse dinlemiycem o sesi:gitme:
kızlar mrb ben yeni üye oldum listenize benide alırmısınız 22 ekimde adet olmam lazım ama inş olmam 2,5 senelik evliyim ve 4ay önce 2,5aylık bebeğim karnımda öldü için aldırmak zorunda kaldık ve 4aydır bekliyoruz hala yok bu ay olur inş listenize yazarmısınız
üzme kendini be canım :teselli: :teselli: herşey Rabbimin takdiri. gerçi sana diyorum ama bende cuma günü ağlama krizine girdim :1no2: ağlamakla hiçbirşey çözülmüyor insan iyice kötüleşiyor bunu farkettim. biraz dayanıklı olmalı ve savaşmalıyız. senin daha yeniydi hatırladığım kadarıyla hemen salma kendini. benim bu ay 12. ay canım. napalım Allah'a şükür kısır değiliz olacak eninde sonunda. üzülme tamam mı Şeniz Şeniz
işte bu yüzden moralim bozuk doktor bu ay olmaz dedi yani % 25 şansın var dedi ben de sabah bel ağrım olunca bide afedersiniz midem bulanıp çıkarınca bişey var diye umutlanmıştımsenağlama
biliyorum canım ya ben saçmalıyorum ama napayım sabah bel ağrısıyla uyanıp bide yediklerimi çıkarınca umutlandım işte sonra doktor kafama vurar gibi olmaz kan testi dedi adetin gelir büyük ihtimalle demez mi bu ilk ayım daha şimdiden böyleysem ben ohoo çekeceğiniz var benden bu arada sen balıkesirliymişsin gıııı bende balıkesirde oturuyom
bidaki sefere çalışmalara yoğunlaş canım:jeyyar: öyle ikikerede tutarmı hiçkaydirigubbakcemile3 ben valla çok iyi çalışıyorum gün aşırı mecburenkaydirigubbakcemile3 çalışmayana bebek yok tatlımkaydirigubbakcemile3
kasıma beraber hamiş kakırız tatlım allahın izniyle:Saruboceq:
biliyorum canım ya ben saçmalıyorum ama napayım sabah bel ağrısıyla uyanıp bide yediklerimi çıkarınca umutlandım işte sonra doktor kafama vurar gibi olmaz kan testi dedi adetin gelir büyük ihtimalle demez mi bu ilk ayım daha şimdiden böyleysem ben ohoo çekeceğiniz var benden bu arada sen balıkesirliymişsin gıııı bende balıkesirde oturuyom
canım benim daha yolun başındasın,bozma moralini inşallah en kısa sürede hamiş olursun.benim bir yılı geçti hala yok evet zaman zaman bende feci oluyorum üzülüyorum,ama hakkımızda hayırlısı diyorum toparlıyorum kendimi.eşimede moral vemiş oluyorum,oda bana birbirimizi idare ediyoruz.bu ay tedavim başlıycak asıl bundan sonrası zor..korkuyorum bu süreçten ama dermansız dert olmasın yeter...hadi güçlü olalım buna çok ihtiyacımız var:))):enbuyukkk:
balıkesirliyim beyaaaaa :) hemşommm opuyorumnanaktan üzme kendini bakalım ben 12 aydır ne belirtiler yaşadım bi bilsen 3 kere kan testi yaptırdım idrar testlerinin sayısını bile hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3 o testlere verdiğim parayla tüp bebek yaptırırdım kaydirigubbakcemile3 üzme kendini haydeee çalışmalara devam.
bi dahaki aya tutturcam şu gıdaklama gününü çalışıcam hemde hergün bide öyle hemen de kalkmıycam naparsın acemilik işte bende iki dk durup hemen banyoya koşmuştum inşallah canım adt olayımda offff bide onu bekliycem şimdi gelsin geçsin diye adetin 3. günü de hormon testi istedikafamçokkarıştı çok çalışmam gerek çoooookdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?