Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar nabersiniz azizecim beni listeden sil canım ben bebegımı yıne kaybettım artık hevesimde kalmadı 2. dusukten sonra korkuyorum.:gitme:

merhaba kızlar nabersiniz azizecim beni listeden sil canım ben bebegımı yıne kaybettım artık hevesimde kalmadı 2. dusukten sonra korkuyorum.:gitme:

Cok üzüldüm canim yaaaaaaa...Allah kolaylik versin , üzülme....moralini bozma canim

kızlar merhaba szin yazılarınızı sürekli takip ediyorum.Hatta yazdıramak istedim her ay bende hayal kırıklığı yaşıyorum. dün test yaptım ikinci çizgi normalde silik ama siyah gibi rengi 1_2 saat sonra 16 ekim beklenen adetim.yarın sabah tekrar yapsam sizce.AZıZE HANIM BENı DE yazarmısınız listeye

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar .uzun zamandır takip ediyorum siteyi.sayenizde okadar çok şey öğrendimki.aranıza benide alırmısınız

Bu ay olmazsa çok üzülmeyeceğim ama eşimin hüsrana uğrayacağını biliyorum.çünkü"benimki ilk seferde tutar oldu bu iş, hamilesin"yasakkelimediye takılıyor bana.ben glüyorum olmaz öyle şey diyorum.ama haftasonu ben gösteceğim ona kırmızı kartı.şoka gircekkafamçokkarıştı

aslında bu akşam okadar doluyumki anlatamam.eşim yanımda değil görevde.ve 6 aydır umutlandığım annelik hayalim gün geçtikçe bitiyor.karnım ağrımaya basladı.

bebişkom çok çok geçmiş olsun canım.düşük haberlerini alınca insan yıkılıyor gerçekten çok üzüldüm..bende nisanın sonunda düşük yaptım insanı nasıl yıktığını iyi biliyorum ama ümitsizliğe sakın düşme kendini toparla belli bi zaman sonra sağlıklı bi şekilde hamiş olursun inşallah canım...

bebişkom üzüldüm senin için.umarım en yakın zamanda allah anneliği hepimize tatttırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…