Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bilmiyorum canım hamilelikmi ama her ay adet öncesi başlar 5gün önceden falan ağrılarım.bu da aynı ağrılara benziyor

semamehmet umarım bebeğin seninle olur.bazı bebekler in kalp atışları geç duyulabiliyomuş.kuzeniminde geç duyulmuştu.hemen umutsuzluğa kapılma bence.

giremedim bayadır yenı arkadaşlar var ne güzel bizim topık almış başını yurumuş
ne iyi valla okumak tam bi hal oldum yazılanları
bu arada kızlar morel bozmayın sakın calışmaya devam ben size gaz vereyım ben artık toparladım baya alışdım yanı bu erteleme işine...

Gittim bebeğim ama halen yok pazartesiye ayrıntılı ultrasyon varmış ona gireceğim bilmiyorum ruhen okadar kötüyümki muallak yaşamak çok kötü dua edin..

tamam canım neden kendini yıpratıyorsun bazı bebkler kendini geç gösteriyor olabilir umutsuzluğa kapılma inş bebişimiz seninledir. sen üzülme annesi sen üzülürsen o da etkilenir...:teselli::teselli:

canım yaa hoşbulduk valla ozlemişim sizi..
adet oldum canım yaa ve benim adam cıddı cıddı erteledı cocuk işini inat sey ne olacak..

hımmm en son hala edet olmamıştın belki dedim ertelemeden önce bir süpriz yapmıştır diyede artık hayırlısı ne yapcan canım artık inş sizde bi kaç sonra yada en geç yazın başlarsınız...bizde adet tarihlerini bekleyip duruyoruz işte aynı bildiğin gibi...

eşinin gelmesi uzun mu sürecek?sıkma canını tek engel bu olsun.gelince başlarsınız çalışmalara.bakarsın hemen de oluverir.

kızlar bişey sorcam.6 aydır olmuyor diye kafayı yiyeceğim.benmi abartıyorum akıl verin.

nezaman tarıh varmı bir değişim su yumurtlama gunlerını gosteren testlerı denesenize baya faydası var dıyorlar

yok eşim sadece bu gece yok.yrn evde cnm.bana okadar kızıyorki.yıllardır çocuğu olmayanlar gibi davranıyormuşum ben.onun benim kadar umrunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…