Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nezaman tarıh varmı bir değişim su yumurtlama gunlerını gosteren testlerı denesenize baya faydası var dıyorlar
canım 17 ekim benim tarih yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik onun dışında bi test falanda kullanamdım zaten bu 2. ayım ilerde olmazsa denerim a rtık. gerçi ben ilk çocuğumda yumurtlamayı bile farketmemiştim ama şimdi onlarıda öğrendik:))

tamam canım neden kendini yıpratıyorsun bazı bebkler kendini geç gösteriyor olabilir umutsuzluğa kapılma inş bebişimiz seninledir. sen üzülme annesi sen üzülürsen o da etkilenir...:teselli::teselli:
inş canım yaa inş kendimi toparlama çalışıyorum ama napıyım beklemek çok zor...

şu 17 rakamı uğur getirsin bizlere inşallah:Saruboceq:şenlensin buralarhihoyyyt

birde söylemesi ayıp biz adet sonrası 11 gün üstüste ilişkiye girdik.yanlışmı yapıyoruz sizce

yok eşim sadece bu gece yok.yrn evde cnm.bana okadar kızıyorki.yıllardır çocuğu olmayanlar gibi davranıyormuşum ben.onun benim kadar umrunda değil

sen benim adamı gorsen erkekler oyle canım
nekadarlık evlisin cokmu oldu yenıyse daha oluruna bırak bence yumurtlama gunlrini kacırma yeter zamanı gelince olur...

yanlışı biz yapmışız desenize.kaçıncı gün başlıyorsunuz siz.ben 29 günde bir adet oluyorum.

aynen bende bilmiyordum bişey oğluma iki buçuk sene korunduktan sonra bıraktığım ay kalmıştım sonra 4 yıl spral kullandım gecen yaz cıkarttım cıkarttıgım ay kaldım ama boş gebelik oldu alındı bak bu sefer 5 ay denedik olmadı bellı olmuyorbu işlere....
kısmet..

valla kızlar çocuk uğruna helak oluyorum.bazen isteksiz isteksiz yapıyorum sırf bu veletler için.birde işe gidiyorum.yorgunluk ya

ee ne yapcaksan istiyorsan fedakarlıkta bulunacaksın ... bebişlerimiz için herşeye değer bence..

evet cnm bencede değer anne olmak kolay değil.benim hep yakın çevrem ilk ayda kaldılar. yada 2. ayda .şimdi bende düşünmeye başladım bir sorun var diye.eşim gitcek haftaya adet olursam. birde o gözükcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…