canım 17 ekim benim tarih yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik onun dışında bi test falanda kullanamdım zaten bu 2. ayım ilerde olmazsa denerim a rtık. gerçi ben ilk çocuğumda yumurtlamayı bile farketmemiştim ama şimdi onlarıda öğrendik:))nezaman tarıh varmı bir değişim su yumurtlama gunlerını gosteren testlerı denesenize baya faydası var dıyorlar
inş canım yaa inş kendimi toparlama çalışıyorum ama napıyım beklemek çok zor...tamam canım neden kendini yıpratıyorsun bazı bebkler kendini geç gösteriyor olabilir umutsuzluğa kapılma inş bebişimiz seninledir. sen üzülme annesi sen üzülürsen o da etkilenir...:teselli::teselli:
yok eşim sadece bu gece yok.yrn evde cnm.bana okadar kızıyorki.yıllardır çocuğu olmayanlar gibi davranıyormuşum ben.onun benim kadar umrunda değil
birde söylemesi ayıp biz adet sonrası 11 gün üstüste ilişkiye girdik.yanlışmı yapıyoruz sizce
birde söylemesi ayıp biz adet sonrası 11 gün üstüste ilişkiye girdik.yanlışmı yapıyoruz sizce
canım 17 ekim benim tarih yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik onun dışında bi test falanda kullanamdım zaten bu 2. ayım ilerde olmazsa denerim a rtık. gerçi ben ilk çocuğumda yumurtlamayı bile farketmemiştim ama şimdi onlarıda öğrendik:))
yabangulu sen nezamandır istiyorsun bebiş
canım benim 5 yasında bir oğlum var beş ay once başladık ama kalmadım şimdide benim koca yaza erteledı tekrar şimdi bişey yapmıyoruz yanı
valla kızlar çocuk uğruna helak oluyorum.bazen isteksiz isteksiz yapıyorum sırf bu veletler için.birde işe gidiyorum.yorgunluk ya
ee ne yapcaksan istiyorsan fedakarlıkta bulunacaksın ... bebişlerimiz için herşeye değer bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?