Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet cnm bencede değer anne olmak kolay değil.benim hep yakın çevrem ilk ayda kaldılar. yada 2. ayda .şimdi bende düşünmeye başladım bir sorun var diye.eşim gitcek haftaya adet olursam. birde o gözükcek.

evet eşininde görünmesinde fayda var. her insan aynı olmaz canım benim teyzem 20 yıllık evli onun çocuğu olmadı eşimin teyzesininde yaklaşık 20 yıla yakın zamandır çocuğu yok. yani her insan aynı olmaz. bende 3. ayımda hamile kaldım ve çocuğum var. çevrendeki insanlarla alakası olmadığın ı düşünüyorum. sen strese girme yeter...opuyorumnanaktan

sağol cnm inan birileriyle dertleşmek çok iyi.sabahları bile işe gitmeden siteye giriyorum.sizin bu azizenin açtığı linki çok sevdim.dua edelim birbirimize.

tesekkur ederım cnm pek ıyı degılım aslında 2 hafta once 1 dusuk yaptım ıste ondan sonra pıskolojık olarak kotuyum yamafoldumben

geçmiş olsun canım yaşın daha çok genç neden acele ediyorsun kendine vakit ayır,gez,eğlen,keyfine bak.nasıl olsa olacak bir gün bebişin.üzülme bu kadar yıpratma kendini.

geçmiş olsun canım benimde ilk bebişim düştü ikincisi dış gebelikti ameliyatla aldılar hayırlısı diycez yapcak başka bişi yok

senamehmet sana demiyorum hee ne kadar bebiş ki kalp atışı bazılarında geç duyuluyo endişelenme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…