Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çok heyecanlıyım bu arada kalbim pır pır dün gece uyuyamadım bile ya hamileysem diye ilk hamileliğim olacak eğer nasip olursa....

Az önce test yaptım kızlar uyuyamadım 5 den beri ayaktayım.2.çizgi silik ve hafif çıktı galiba bu durumdada pozitif oluyormuş.Öyle yazıyor prospektüsünde.Kan testi vericem artık..

gözün aydın canım ikinci çizgi silikde olsa pozitiftir ALlah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

valla canım benim dün adet olman lazımdı normal günüme göre daha olmadımyarına kadar bekliyim diyorum bakalım gelebilir

canım ya senin günler geçmiş inşallah bebiş göbüştedir
eğer varsa yarın çıkar herhalde iyi sabrediyorsunuz vallahi hayranım size

inş. canım valla aslında zor sabır ediyomda biraz belirtilerim adet olucakmış gibi ondan bekliyom

canım hamiş belirtisi ile regl belirtisi çok benzer hatta bi çok arkadaşımız kesin geliyor dediler bebiş geldi
umudunu kaybetme
olursanda canını sıkma yeni ay yeni umut dersin ben böyle diyorum ama her reglde zır zır zırlıyorum

ilk dememiz olduğu için bak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama kısmet canım ya belki öğleden sonra bir test yaparım

hanımlar günaydın öncelikle şey sorucam benim şuan adetim geçeli 3. günüm 2 gün önceye kadar akıntım vardı ama şuan hiç yok desem yeri sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…