canım günaydın benin de son 6 günüm varmı sende değşiklikler hissettiğin farklı şeylet zemuszemus
günaydııınnn kızlaarr.. var mı gelişmelerr... delikafadulden
bugün hamişlerimiz çıksın inşallah bir sürü hamiş haberi alalımmmm alkisalkisalkis
canım kasıklarımda batma oluyor çok yorgun ve uykusuzum ama bu grip olacağıma delalet olabilir
göğüslerim ağrıyor ma şiş değil bide damarlarım belirginleşti bide felaket bacaklarım ağrıyor yukarı çekiyor sanki sende varmı bi değişiklik
günaydın özgecim
şimdilik bende belirtiler var ama onlarıda ben yaratıyor olabilirim
son 6 gün beklemedeyim
hiçbir sorunum yoktu cnm.sadece 4 aydır niye bebiş olmuyor diye gittim birde iltihaba falan baktırmak için ama şansıma küseyim.izmirde yasıyorum hep öneriyle gittim hepsi iyi hastaneler ama doktorlarında iş yok
bugün hamişlerimiz çıksın inşallah bir sürü hamiş haberi alalımmmm alkisalkisalkis
canım inşallah hamişsindir... hadi bakalım..
sormak istediğin birşey olursa her zaman sorabilirsin... hani belirtilerle ilgili falan..
mesela benim adete 5 gün kala falan, bir sabah uyandığımda yüzüm fln su toplamış şişmişti, burnum tıkanmıştı falan.. ayy grip olacam demiştim.. ama olmadım..
kasıklarım ağrıyordu falan.. üşüme titreme geliyordu..
sonrz zaten ertesi gün test yaptım öğrendim :)
inşallah sen de hamişsindir... :Saruboceq:
ya şekerpembesi sabahta yazdımya sana gözün aydın diye hamilesin işte ikinci çizgi silik çıkmış yani pozitifhanımlar günaydın öncelikle şey sorucam benim şuan adetim geçeli 3. günüm 2 gün önceye kadar akıntım vardı ama şuan hiç yok desem yeri sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
gunaydın canım nasılsın alısabıldınmı hamıslıge ben daha yenı yenı alısıyorum heyecandan uykularım kacmıstıda cok sukur 2 3 gecedır uyuyabılıyorum.dr gıttınmı ben cuma gunu gıdıcem bakalım ıns kesemızı goruruz.ins canım bır suru bır suru hamıs haberı alalım hamıs olmayan kalmasın.a.s.:teytey:
canım benim şuan burnum tıkalı ama ben gribe yordum doğrusu
bide sabah burnum kanadı ne iş anlamadım
göğsümde hiç şiş değil ama ağrıyor bide sanki damar damar olmuş
gazımda var bilmiyorum canım ya kendimi kaptırmayayım diyorum ama kaptırdım galiba
canım inşallah senden güzel haberler alırız benim de son 6 gün bakalım nolucak beklemedeyimopuyorumnanaktan
ya şekerpembesi sabahta yazdımya sana gözün aydın diye hamilesin işte ikinci çizgi silik çıkmış yani pozitif
günaydın canım şekerpembem de hamile ama henüz haberi yok kaydirigubbakcemile3 ikinci çizgi silik çıkmış
hehehe çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 demek hamile ama haberi yok :roflol: aman iyi geç haberi olsun daha iyi sürpriz olur delikafadulden
günaydın bu arada canım tekrar
sen beni hatırladınmı özge senin hamile olduğunuda ilk ben söylemiştim ay müneccimmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 naptın gittinmi kontrole gördünmü keseni
günaydın canım
ya şekerpembesi sabahta yazdımya sana gözün aydın diye hamilesin işte ikinci çizgi silik çıkmış yani pozitif
günaydın canım şekerpembem de hamile ama henüz haberi yok kaydirigubbakcemile3 ikinci çizgi silik çıkmış
günaydın canımmmm...
naaptın getirdin mi umudunu geri bakayım...
ööle kuru kuru günaydın kabul etmiyorum, böyle canlı heyecanlı ol bööle delikafadulden bööe ol delikafadulden sositososito
valla canımcım tabi çok kaptırma sonra olmazsa çok üzülürsün ama belirtilerin hamişe benziyor..
benim de göğüslerim şişmemişti acımıyordu bile..
gaz ve karın ağrısı, kasıkta çekilme bunları takip et en çok...
birkaç günün kaldı hadi sabır bakalım inşallah hamiş haberlerini alırız senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?