Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydııınnn kızlaarr.. var mı gelişmelerr... delikafadulden
bugün hamişlerimiz çıksın inşallah bir sürü hamiş haberi alalımmmm alkisalkisalkis

canım günaydın benin de son 6 günüm varmı sende değşiklikler hissettiğin farklı şeylet zemuszemus

canım kasıklarımda batma oluyor çok yorgun ve uykusuzum ama bu grip olacağıma delalet olabilir
göğüslerim ağrıyor ma şiş değil bide damarlarım belirginleşti bide felaket bacaklarım ağrıyor yukarı çekiyor sanki sende varmı bi değişiklik

bugün hamişlerimiz çıksın inşallah bir sürü hamiş haberi alalımmmm alkisalkisalkis

günaydın özgecim
şimdilik bende belirtiler var ama onlarıda ben yaratıyor olabilirim
son 6 gün beklemedeyim

benim de kasıklarımda batma ve ağrı oluyor bir de karnımın en alt tarafında seyirme oluyo ne anlama gelir bilmiyorum bir de erken uykum geliyor canım bende de bunlar var işte bakalım hadi hayırlısı inşallah :Saruboceq:

günaydın özgecim
şimdilik bende belirtiler var ama onlarıda ben yaratıyor olabilirim
son 6 gün beklemedeyim

canım inşallah hamişsindir... hadi bakalım..
sormak istediğin birşey olursa her zaman sorabilirsin... hani belirtilerle ilgili falan..
mesela benim adete 5 gün kala falan, bir sabah uyandığımda yüzüm fln su toplamış şişmişti, burnum tıkanmıştı falan.. ayy grip olacam demiştim.. ama olmadım..
kasıklarım ağrıyordu falan.. üşüme titreme geliyordu..
sonrz zaten ertesi gün test yaptım öğrendim :)
inşallah sen de hamişsindir... :Saruboceq:

hiçbir sorunum yoktu cnm.sadece 4 aydır niye bebiş olmuyor diye gittim birde iltihaba falan baktırmak için ama şansıma küseyim.izmirde yasıyorum hep öneriyle gittim hepsi iyi hastaneler ama doktorlarında iş yok

ayseece, çok merak ettim hangi hastanede bu doktorlar?
CADIARZU

gunaydın canım nasılsın alısabıldınmı hamıslıge ben daha yenı yenı alısıyorum heyecandan uykularım kacmıstıda cok sukur 2 3 gecedır uyuyabılıyorum.dr gıttınmı ben cuma gunu gıdıcem bakalım ıns kesemızı goruruz.ins canım bır suru bır suru hamıs haberı alalım hamıs olmayan kalmasın.a.s.:teytey:

canım benim şuan burnum tıkalı ama ben gribe yordum doğrusu
bide sabah burnum kanadı ne iş anlamadım
göğsümde hiç şiş değil ama ağrıyor bide sanki damar damar olmuş
gazımda var bilmiyorum canım ya kendimi kaptırmayayım diyorum ama kaptırdım galiba

hanımlar günaydın öncelikle şey sorucam benim şuan adetim geçeli 3. günüm 2 gün önceye kadar akıntım vardı ama şuan hiç yok desem yeri sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
ya şekerpembesi sabahta yazdımya sana gözün aydın diye hamilesin işte ikinci çizgi silik çıkmış yani pozitif

günaydın canım şekerpembem de hamile ama henüz haberi yok kaydirigubbakcemile3 ikinci çizgi silik çıkmış

canım arada hala korku falan geliyor ama alıştım yaa, elimi koyup sabah akşam günaydın iyi geceler diyorum ona.. Allahım korusun onu, sıkı sıkı tutunsun bana melegim..
ben de geceleri hsls çok uyanıyorum yaa, ama gece artık çok erken uykum geliyo erkenden yatıyorum ondan da olabilir..
ben de haftaya çarşamba gidecem bakalım dr. a.. bakalım görebilecez mi kesemizi

valla canımcım tabi çok kaptırma sonra olmazsa çok üzülürsün ama belirtilerin hamişe benziyor..
benim de göğüslerim şişmemişti acımıyordu bile..
gaz ve karın ağrısı, kasıkta çekilme bunları takip et en çok...

birkaç günün kaldı hadi sabır bakalım inşallah hamiş haberlerini alırız senin de

hehehe çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 demek hamile ama haberi yok :roflol: aman iyi geç haberi olsun daha iyi sürpriz olur delikafadulden

günaydın bu arada canım tekrar

hehehe çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 demek hamile ama haberi yok :roflol: aman iyi geç haberi olsun daha iyi sürpriz olur delikafadulden

günaydın bu arada canım tekrar

sen beni hatırladınmı özge senin hamile olduğunuda ilk ben söylemiştim ay müneccimmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 naptın gittinmi kontrole gördünmü keseni

sen beni hatırladınmı özge senin hamile olduğunuda ilk ben söylemiştim ay müneccimmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 naptın gittinmi kontrole gördünmü keseni

hatırladım canım ya hatırlamam mı.. müjdecim benim :)))

yok daha gitmedim daha 4+2 şu anda görünmez herhalde, haftaya çarşamba cagırdı dr. o zaman 5+2 olacak bakalım görünür inşallah kesemiz...

:) yok yok anne adayları karıştı:roflol: bende hiç silik çizgi çıkmadı benim 1. gün negatif çıkmıştı ama inşalllah size böle Allah söletiyodur inşallah hamileyimdirde haberim yoktur. 1 de okuldan çıkıcam hemen doğruuuuu eczaneye test alamaya kaydirigubbakcemile3

canım çok sağol inşallah öyledir
geliyodur bebişim bide dünden beri karnımın alt tarafı fena kaşınıyor sende böyle bişey oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…