hatırladım canım ya hatırlamam mı.. müjdecim benim :)))
yok daha gitmedim daha 4+2 şu anda görünmez herhalde, haftaya çarşamba cagırdı dr. o zaman 5+2 olacak bakalım görünür inşallah kesemiz...
geliyo sanırımkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
canım çok sağol inşallah öyledir
geliyodur bebişim bide dünden beri karnımın alt tarafı fena kaşınıyor sende böyle bişey oldumu
hıı evet çok küçük bende 5+2 gitmiştim sadece bi nokta çeklinde görmüştüm kesemi sonra iki hafta sonra gittiğimde müthiş bi değişimle kocaman bi yuvarlak görmüştüm 7. haftamdada kalp atışlarını duydum
canım arada hala korku falan geliyor ama alıştım yaa, elimi koyup sabah akşam günaydın iyi geceler diyorum ona.. Allahım korusun onu, sıkı sıkı tutunsun bana melegim..
ben de geceleri hsls çok uyanıyorum yaa, ama gece artık çok erken uykum geliyo erkenden yatıyorum ondan da olabilir..
ben de haftaya çarşamba gidecem bakalım dr. a.. bakalım görebilecez mi kesemizi
ins goruruz canım bendede o telas var sımdı bu arada senın beklenen adet tarıhın kactı
inş. canım isteyen herkese rabbim versin
arkadaşlar ben bişey daha sorucam daha önce sağlık ocağına hiç test yaptırmadım, acaba öğleden sonra gitsek kan alıp aynı gün içerisinde sonucu öğrenebilirmiyiz
12 Ekimdi canım benim beklenen adet tarihim
arkadaşlar ben bişey daha sorucam daha önce sağlık ocağına hiç test yaptırmadım, acaba öğleden sonra gitsek kan alıp aynı gün içerisinde sonucu öğrenebilirmiyiz
yaa canım kusura bakma cok soruyorum belkı ama affet.bu bılgısayar radyasyon konusunda ne dusunuyorsun ben gunde 1 saatten fazla gırmemeye calısıyorum .oyle dedıler.senınde fıkrını almak ıstedım bu konuda.:teytey:
yaa canım kusura bakma cok soruyorum belkı ama affet.bu bılgısayar radyasyon konusunda ne dusunuyorsun ben gunde 1 saatten fazla gırmemeye calısıyorum .oyle dedıler.senınde fıkrını almak ıstedım bu konuda.:teytey:
lafa karışmış gibi olmuyorum inşallah ben bilgisayar öğretmeniyim ve her gün 6 saat dersim var inşallah böle bişey yoktur ben bütün gün 15 bilgisayarla aynı odada duruyorumm:sinifsinif:
günaydın kızlar benim beklenmeyen adet günüm yarın ama diğer günde olabilir belirtilerim son 3 gündür arasıra belim ve karnım ağrıyo karnımın alttarafı çekiliyo gibi oluyo bazen hafif hafif zonklama oluyor göbeğimin etrafı ve göğüs uçlarıma doğru kaşıntılar oluyor göğsümün sadece ucu ağrıyo kızardı yanma oluyor gibi sürekli bir beyaz akıntı vardı bugün arttı ne dersiniz umut varmı?inşallah allahım bu ay benimle olsun bebişim :Saruboceq:
lafa karışmış gibi olmuyorum inşallah ben bilgisayar öğretmeniyim ve her gün 6 saat dersim var inşallah böle bişey yoktur ben bütün gün 15 bilgisayarla aynı odada duruyorumm:sinifsinif:
günaydın kızlar benim beklenmeyen adet günüm yarın ama diğer günde olabilir belirtilerim son 3 gündür arasıra belim ve karnım ağrıyo karnımın alttarafı çekiliyo gibi oluyo bazen hafif hafif zonklama oluyor göbeğimin etrafı ve göğüs uçlarıma doğru kaşıntılar oluyor göğsümün sadece ucu ağrıyo kızardı yanma oluyor gibi sürekli bir beyaz akıntı vardı bugün arttı ne dersiniz umut varmı?inşallah allahım bu ay benimle olsun bebişim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?