Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hatırladım canım ya hatırlamam mı.. müjdecim benim :)))

yok daha gitmedim daha 4+2 şu anda görünmez herhalde, haftaya çarşamba cagırdı dr. o zaman 5+2 olacak bakalım görünür inşallah kesemiz...

hıı evet çok küçük bende 5+2 gitmiştim sadece bi nokta çeklinde görmüştüm kesemi sonra iki hafta sonra gittiğimde müthiş bi değişimle kocaman bi yuvarlak görmüştüm 7. haftamdada kalp atışlarını duydum

yerim ben onun kendini de kesesini de :ecrin_bebek:

inşallah bakalım, Allah hayırlısıyla her güzelliğini sırasıyla yaşatsın inşallah..

içimdeki her an bişi olacakmış korkusu da gitse daha bir rahatlayacam.. sanırım kese ve kalp atısını duyunca daha bir rahatlayacam...

ins goruruz canım bendede o telas var sımdı bu arada senın beklenen adet tarıhın kactı

arkadaşlar ben bişey daha sorucam daha önce sağlık ocağına hiç test yaptırmadım, acaba öğleden sonra gitsek kan alıp aynı gün içerisinde sonucu öğrenebilirmiyiz

arkadaşlar ben bişey daha sorucam daha önce sağlık ocağına hiç test yaptırmadım, acaba öğleden sonra gitsek kan alıp aynı gün içerisinde sonucu öğrenebilirmiyiz

valla özellerde 2 saatte veriyorlar da sağlık ocaklarını hiç bilmiyom kan testinde nasıllar.
ama galiba ahuhayat sağlık ocağında idrar testi yaptırıp sonucu hemen almıştı sanki..

adet tarıhıne gore sanırım ben ıkı gun gecınce gıttım dr kan tahlılıne gerek gormedı ıdrarda yapalım varsa cıkar dedı ve cıktı.bıldıgım kadarıyla saglık ocaklarında hemen kan tahlılı sonuclarını vermıyorlar ıkı gun sonra dıyorlar.cunku baska hastaneye gıdıyor kanın.genellıkle unıversıteye falan.:teytey:

canım valla benim işim bilgisayar karşısında o yuzden yapabileceğim birşey yok ama 50 cm uzağında oldukça birşey olmaz diyor dr.lar, ispatlanmış bir zararı yokmuş..

sağlık ocakları kan testi yapmıyo yani kendi labaratuvarları olmadığı için devlet hastanelerine yolluyolar sonucu geç çıkıyo özelde ben 40 dk da almıştım sonucu 25 tl vermiştim

lafa karışmış gibi olmuyorum inşallah ben bilgisayar öğretmeniyim ve her gün 6 saat dersim var inşallah böle bişey yoktur ben bütün gün 15 bilgisayarla aynı odada duruyorumm:sinifsinif:

günaydın kızlar benim beklenmeyen adet günüm yarın ama diğer günde olabilir belirtilerim son 3 gündür arasıra belim ve karnım ağrıyo karnımın alttarafı çekiliyo gibi oluyo bazen hafif hafif zonklama oluyor göbeğimin etrafı ve göğüs uçlarıma doğru kaşıntılar oluyor göğsümün sadece ucu ağrıyo kızardı yanma oluyor gibi sürekli bir beyaz akıntı vardı bugün arttı ne dersiniz umut varmı?inşallah allahım bu ay benimle olsun bebişim :Saruboceq:

lafa karışmış gibi olmuyorum inşallah ben bilgisayar öğretmeniyim ve her gün 6 saat dersim var inşallah böle bişey yoktur ben bütün gün 15 bilgisayarla aynı odada duruyorumm:sinifsinif:

valla canım ben haftanın 6 günü 08.00-18.00 bilgisayar başındayım bazen daha da fazla.. yani yapabileceğim birşey yok gerçekten de.. ama ispatlanmış bir zararı yok diyor dr. lar. ben hastanede çalıştıgım için bütün dr.lara tek tek sorabiliyorum kaydirigubbakcemile3

umut var canım...

inşallah hamişsindir :Saruboceq:

ins yoktur zararı bu arada senın reglın ıkı gun gecmıs saglık ocagına gıt ıdrar testı yaptır gec dollenme falan yoksa bebıs varsa cıkar.aslında saglık ocagınada gerek yok ıkı gun gecınce sılık de olsa cıkıyormus mus dıyorum cunkı bende yenı ogrendım.:teytey::lepi:

inş. canımvardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…