Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gözün aydın canım ikinci çizgi silikde olsa pozitiftir ALlah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
inşallah canım.

benimki silik çıktı arkadaşlar acaba hamilemiyim 2 gün sonra tekrar yapacağım..

benimki silik çıktı arkadaşlar acaba hamilemiyim 2 gün sonra tekrar yapacağım..[/QUOTE]

silik çıkması demek hamilesin demek canım bekleme direk doktora git bence

inşallah canım.

evet canım hayırlı olsun bence hamılesın.ben yasadıgım gıbı bırde eczacı bayana sordum sılıkte olsa golge gıbı bıle olsa ıkıncı cızgı varsa hamılesın dedı testı ıkı gun sonra tekrarla barız koyulastıgını goreceksın.a.s.

Benim 4 günüm kaldı kızlar. 2 gündür karnımda şişlik oluyor,baya şişiyor,ağrıyor, gaz oluyor. Biraz umutlandım çünkü önceki gebeliğimde yaşamıştım

her kese iyi günler ben dün katıldım aranıza umarım hepiniz hamilesinizdir benim reglime daha var umarım bende çift cizgiyi görenlerden olurum....

ben filiz le şekerpembeyi karıştırdım o zaman kaydirigubbakcemile3 kzııyorum bende diyorum kıza okadar şey yazdım bi cevap vermedi diye ama Allah söyletti işte şekerpembe hadi darısı başına

filizim benimkide silik çıkmıştı hatta okadar siliktiki acaba ben öyle görmek istediğim içinmi görüyorum diye düşündüm baya dikkatli baktım sonra emin oldum zaten 5 dk sonra biraz daha belirginleşti

Büyük ihtimalle hamilesin. Kesin sonucu öğrenmek için kan testi yaptır bence

silik çıkması demek hamilesin demek canım bekleme direk doktora git bence[/QUOTE]

teşekkür ederim hepinize hemen gidip kan testi yaptırayım o zaman değilmi?

ben filiz le şekerpembeyi karıştırdım o zaman kaydirigubbakcemile3 kzııyorum bende diyorum kıza okadar şey yazdım bi cevap vermedi diye ama Allah söyletti işte şekerpembe hadi darısı başına
canım daha yeni gördüm yazılarını kusura bakma..

filizim benimkide silik çıkmıştı hatta okadar siliktiki acaba ben öyle görmek istediğim içinmi görüyorum diye düşündüm baya dikkatli baktım sonra emin oldum zaten 5 dk sonra biraz daha belirginleşti

olabilir canım ama bana sanki hala yok gibi gelio gidip gidip tekrar bakıorum teste:)

İnşallah canım yaaa. Geçen ay belirti olmadı hiç. Ama şimdi bunları yaşıyorum.Psikolojik değildir umarım

saol yasemincim ayyy kalbimin çarpıntısı hiç gitmio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…