inşallah canım.gözün aydın canım ikinci çizgi silikde olsa pozitiftir ALlah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
:) yok yok anne adayları karıştı:roflol: bende hiç silik çizgi çıkmadı benim 1. gün negatif çıkmıştı ama inşalllah size böle Allah söletiyodur inşallah hamileyimdirde haberim yoktur. 1 de okuldan çıkıcam hemen doğruuuuu eczaneye test alamaya kaydirigubbakcemile3
inşallah canım.
benimki silik çıktı arkadaşlar acaba hamilemiyim 2 gün sonra tekrar yapacağım..
Benim 4 günüm kaldı kızlar. 2 gündür karnımda şişlik oluyor,baya şişiyor,ağrıyor, gaz oluyor. Biraz umutlandım çünkü önceki gebeliğimde yaşamıştım
Teşekkür ederim. Bu tür belirti yaşayan yok mu aranızda ?
Büyük ihtimalle hamilesin. Kesin sonucu öğrenmek için kan testi yaptır bence
benimki silik çıktı arkadaşlar acaba hamilemiyim 2 gün sonra tekrar yapacağım..
evet canım hayırlı olsun bence hamılesın.ben yasadıgım gıbı bırde eczacı bayana sordum sılıkte olsa golge gıbı bıle olsa ıkıncı cızgı varsa hamılesın dedı testı ıkı gun sonra tekrarla barız koyulastıgını goreceksın.a.s.
canım daha yeni gördüm yazılarını kusura bakma..ben filiz le şekerpembeyi karıştırdım o zaman kaydirigubbakcemile3 kzııyorum bende diyorum kıza okadar şey yazdım bi cevap vermedi diye ama Allah söyletti işte şekerpembe hadi darısı başına
filizim benimkide silik çıkmıştı hatta okadar siliktiki acaba ben öyle görmek istediğim içinmi görüyorum diye düşündüm baya dikkatli baktım sonra emin oldum zaten 5 dk sonra biraz daha belirginleşti
yaptır doktora gitsende oda yaptırır tahminimce hadi hayırlı olsun canım
tamam canım saol öğleden sonra sağlık ocağında yaptırayım bari sabahmı yapıyorlar acaba sadece farketmez herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?