ben filiz le şekerpembeyi karıştırdım o zaman kaydirigubbakcemile3 kzııyorum bende diyorum kıza okadar şey yazdım bi cevap vermedi diye ama Allah söyletti işte şekerpembe hadi darısı başına
eee normal anne olmak hamile olmak ayrı bir duygu olsa gerek opuyorumnanaktansaol yasemincim ayyy kalbimin çarpıntısı hiç gitmio:)
slm kızlarr...nasılsınız
selam benimde son adetim 15 eylül olmam lazımdı olmadım ama belirtiler çok ama sanrım psikolojik mesela biri ağzım apacı bu belirtilerden biriyse ki daha çok var ama ümidim yok sen beni nereye eklersen ekle azize bu arada senden dahada yaşlılar var ben 39 ve yeni evliyim
:) hiç cevap vermezmiyim ... benimle ilgili yazılanları dört gözle bekliyorum acaba bi yerden bi umut hamile olma olasılığıma dair bişeyler söylermisiniz diye. çok sağol sabahtan beri bi çok sorumu cevapladınn inşallah Allah söletmiştir canım. senin bi evladın var anladığım kadarıyla deme?Allah bağışlasın uzun ömürler versin, darısı başımıza :Saruboceq:
slmlar azize açtığın topikte heyecanımızı paylaşıyoruz, sorularımıza cevap arıyoruz işte :sm_cool:
sen nasılsın?
Selam azize ne haber?
Listede bir değşiklik yok ama filiz haber bekliyor galiba. Umarım iyi haberler olur.
Ben çok giremiyorum. Arada yine 70 sayfa geçmiş. Ama listeden en azından takip ediyorum.
Hadi biraz hareketlenelim, ilk günler hızlı başladık, hızlı devam edelim.
yasemincim sen nasılsın tatlım?
adet günün bir gün geçti eeeee bi belirtin yokmu canım?
iyiyim canım valla bugün 2 gün halen birşey yokher ikisi içinde belirti yok şimdilik en iyisi bugünüde bekliyim diyorum yarın test alıp yaparım gelmezse:kedi:
hayırlısı olsun tatlım. bekle tabi en iyisi.
idrar testi yapılacaksa en az 4 gün geçse daha iyi sonuç alınıryerimseniben
valla canım bana kalsa öğleden sonra yaparımda işte kesin olsun diye nolur nolmaz birde çok ateşleniyorum arada sizce bu normalmi ya birde çok akıntım var:kedi:bazen hastalandım sanıcak kadar:sinifsinif:aşırı yani
tatlım hamilesin bencealkisalkisalkis ateş ve yoğun akıntı hamilelik var demek:teytey: şimdi bile test yapsan çıkar inan.
ayyyyyyyy çok heycanlandım bakdelikafadulden
inş. öleyimdiropuyorumnanaktanbenide heyecanlandırdın yaw canım birgün daha sabrediyim yarına gelmezse yapıyım
inş. öleyimdiropuyorumnanaktanbenide heyecanlandırdın yaw canım birgün daha sabrediyim yarına gelmezse yapıyım
tatlım hamilesin bencealkisalkisalkis ateş ve yoğun akıntı hamilelik var demek:teytey: şimdi bile test yapsan çıkar inan.
ayyyyyyyy çok heycanlandım bakdelikafadulden
tamam canım. özgede aynısını demişti ateş basıyo ve çok akıntım var diye.
ondan biliyom. sendede aynısıdır inşallah canım benim.
yarın bize hayırlı haber verirsin umarım:Saruboceq::CüvCüv:
evet evet yap yap yarın yappp delikafadulden
benim de adetten birkaç gün önce su gibi akıntım gelmeye başlamıştı.. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?