Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben filiz le şekerpembeyi karıştırdım o zaman kaydirigubbakcemile3 kzııyorum bende diyorum kıza okadar şey yazdım bi cevap vermedi diye ama Allah söyletti işte şekerpembe hadi darısı başına

:) hiç cevap vermezmiyim ... benimle ilgili yazılanları dört gözle bekliyorum acaba bi yerden bi umut hamile olma olasılığıma dair bişeyler söylermisiniz diye. çok sağol sabahtan beri bi çok sorumu cevapladınn inşallah Allah söletmiştir canım. senin bi evladın var anladığım kadarıyla deme? Allah bağışlasın uzun ömürler versin, darısı başımıza :Saruboceq:

Selam azize ne haber?
Listede bir değşiklik yok ama filiz haber bekliyor galiba. Umarım iyi haberler olur.
Ben çok giremiyorum. Arada yine 70 sayfa geçmiş. Ama listeden en azından takip ediyorum.
Hadi biraz hareketlenelim, ilk günler hızlı başladık, hızlı devam edelim.

slm canım hoşgeldina.s. seni ekim listesine yazıyom canım.
hayırlı olur inşallah:Saruboceq:

teşekkürler canım ALlah sizede nasip etsin başka bi sorun olursa ben 2010 mayıs anneleri topiğindeyim hiç çekinmeden sorabilirsin sana elimizden geldiğince yardım ederiz

slmlar azize açtığın topikte heyecanımızı paylaşıyoruz, sorularımıza cevap arıyoruz işte :sm_cool:

sen nasılsın?

slm canım ben iyiyi
dört gözle hamile haberlerinizi bekliyorum canım
bende kasımın 4 bekliyom allahın izniyle:Saruboceq:

yasemincim sen nasılsın tatlım?
adet günün bir gün geçti eeeee bi belirtin yokmu canım?

yasemincim sen nasılsın tatlım?
adet günün bir gün geçti eeeee bi belirtin yokmu canım?

iyiyim canım valla bugün 2 gün halen birşey yok her ikisi içinde belirti yok şimdilik en iyisi bugünüde bekliyim diyorum yarın test alıp yaparım gelmezse:kedi:

hayırlısı olsun tatlım. bekle tabi en iyisi.
idrar testi yapılacaksa en az 4 gün geçse daha iyi sonuç alınıryerimseniben
iyiyim canım valla bugün 2 gün halen birşey yok her ikisi içinde belirti yok şimdilik en iyisi bugünüde bekliyim diyorum yarın test alıp yaparım gelmezse:kedi:

hayırlısı olsun tatlım. bekle tabi en iyisi.
idrar testi yapılacaksa en az 4 gün geçse daha iyi sonuç alınıryerimseniben

valla canım bana kalsa öğleden sonra yaparımda işte kesin olsun diye nolur nolmaz birde çok ateşleniyorum arada sizce bu normalmi ya birde çok akıntım var:kedi:bazen hastalandım sanıcak kadar:sinifsinif:aşırı yani

tatlım hamilesin bencealkisalkisalkis ateş ve yoğun akıntı hamilelik var demek:teytey: şimdi bile test yapsan çıkar inan.
ayyyyyyyy çok heycanlandım bakdelikafadulden

tatlım hamilesin bencealkisalkisalkis ateş ve yoğun akıntı hamilelik var demek:teytey: şimdi bile test yapsan çıkar inan.

inş. öleyimdiropuyorumnanaktanbenide heyecanlandırdın yaw canım birgün daha sabrediyim yarına gelmezse yapıyım

inş. öleyimdiropuyorumnanaktanbenide heyecanlandırdın yaw canım birgün daha sabrediyim yarına gelmezse yapıyım

evet evet yap yap yarın yappp delikafadulden

benim de adetten birkaç gün önce su gibi akıntım gelmeye başlamıştı.. delikafadulden

tamam canım. özgede aynısını demişti ateş basıyo ve çok akıntım var diye.
ondan biliyom. sendede aynısıdır inşallah canım benim.
yarın bize hayırlı haber verirsin umarım:Saruboceq::CüvCüv:

azizeciimm, nasıl çalışmalar??? :jeyyar:
kaytarmıyon dimi ders çalışmaktan :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…