Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kzlar ya size bir sorum olucak benim adetime 5 gün kala ben idrar testi yaptım ikinçi çizgi hafif silik çıktı ve devamlı olarak iki gün üst üste daha ayptım çizgiler hergün biraz daha koyu çıktı sizce ben hamilemiyim bu kadar neden erken idrarda belli oldu sizce bana yardm ederseniz sevinirim...

canımmm bence hamilesinnn.. pozitiflerin yanlış sonuç vermesi cok zor.. hele üstüste çok daha zor..
erken döllenme olmus olabilir.
hemen koş bir kan testi yaptır hadiii delikafadulden

canım akıntı varsa adet olmazsın, adetten önce akıntı kesiliyor diye biliyorum ben..
hadi bakalım hayırlısı inşallah
akıntının kesildiğini bilmiyordum bende dahada arttı sanki:kedi:

hamilesin canım bu sonuca göre

özgeçay ya canım tşk ederim yardımcı olduğun için ama yaşadğım yer ilçe biraz önce sordum kan testi yapılmıyormuş ancak bağlı olduğumuz merkez ilde yapılıyor dediler burda yapılmıor dedi napıcam ben ya belirti olarak kasıklarım ağrıyo bulantım var ara ara birde ggöğüslerim acıyo

hmm peki sağlık ocagıda mı yok yakınlarda canım?

bence hastaneye gidin daha sağlıklı olur cevabınız hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5

yok tatlım hiç kaytarırmıtım:jeyyar:
tam gaz devamkaydirigubbakcemile3 kasımda hamile haberimi alırsan anlarsın çok çalıştımısengözlerimebaksanab
ereni okuldan almaya gidiyom sonra görüşürüz canım hamişimopuyorumnanaktan
azizeciimm, nasıl çalışmalar??? :jeyyar:
kaytarmıyon dimi ders çalışmaktan :jeyyar: :jeyyar:

güle güleopuyorumnanaktan

görüşürüz canım...muckk :1hug:

bende gider kızlar sonra görüşürüz zaten eşim bende erkekler klubu kurcam diyorkaydirigubbakcemile3 biraz iş yapıyım pasaklı oldum iyice ben böyle değildir yahu

bende gider kızlar sonra görüşürüz zaten eşim bende erkekler klubu kurcam diyorkaydirigubbakcemile3 biraz iş yapıyım pasaklı oldum iyice ben böyle değildir yahu

görüşürüz canım çok yorma kendini.. ne olur ne olmaz :icecream:

selam kızlar opuyorumnanaktan ben adet oluyorum lekelenmeler kırmızı olmaya başladı. azizecim ben kasım listesine eklermisin canım? 14 kasım olarak. doktordan randevu alıcam bugün. bu ay çok çalışıcam inş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

calış tabi calıışş..
bak canım tüyo, ben de tuttu yani bilmiyom...

adetinin ilk gününe 1. gün dersen, 10. günden itibaren çalışmaya başlıyorsun..
10.-12.-14.-16.-18.-20. gülerde çalışılacak, yani 1 gün arayla.. hatta garanti olsun 22. günde de çalış..

öyle 1 saat falan ayakları tepeye dikmene gerek yok, sıkıcı bir hal alıyor çunku.. bi 15-20 dk. falan sırtüstü yat, bacaklarını da kendine doğru cek, hatta kollarınla da sarıl bacaklarına ki daha rahat edesin kaydirigubbakcemile3 anladın dimi pozisyonu..
o arada eşin banyo yapsın falan işte, oyalansın banyoda :kedi:
yanında o varken duramıyorsun cunku çok komik oluyor..

öle yani.. :kedi:

bi de gece gec olsun ki, sonrasında da yatasın sabaha kadar, minikler de o arada ileriye doğru ilerlemek istiyorlarsa ilerlesinler içerde kaydirigubbakcemile3

eve gelirgelmez test yaptım ama gene negatif:gitme: neden hala ozaman adet olmadım bugun günüm geçeli 3. gün mirmirmirmir çok umutlanmıştım bu sefer artık hamilelikten geçtim inşallah kist falan yoktur... umutlu olan arkadaşların inşallah olur hamileidrler onlar için seviniriz....

canım ya üzülme belki geç döllenme falan olmustur, biraz daha bekle bakalımm...
olmazsa bir dr. a gidersin

Kördüğüm gibi

Hz. Aişe validemiz Peygamberimiz'le (Aleyhissalatu Vesselam) yeni evlenmişti.

Eşinin kendisini sevip sevmediğini ; ne kadar ve nasıl sevdiğini merak etmekteydi.

Hz. Aişe validemiz bu düşüncesini Peygamberimiz'le (Aleyhissalatu Vesselam) konuşmadan edemedi.

"Ey Allah’ın Resulü,beni seviyor musun?

“Peygamberimiz: Evet, ya Aişe, tabi seviyorum! dedi."

Hz. Aişe validemiz nasıl sevdiğini de merak ediyordu.?

Hemen sordu."Beni nasıl seviyorsun?"

Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı sevgili eşine:

"Kördüğüm gibi."

Bu cevap Hz Aişe validemizi çok sevindirmişti.

Çünkü kördüğüm açılmazdı. Açılmayan,bitmeyen sırlı bir sevgi demekti.

Alacağı cevap onu çok mutlu ettiği için, Hz Aişe validemiz Peygamberimiz'e sık sık sorardı:

"Ey Allah ’ın Resulü, kördüğüm ne alemde?"

Peygamberimiz, Aişe validemizi memnun eden cevabı verirdi her defasında:

"ılk günkü gibi..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…