inş. canım ya gelmezse kırmızılar
slm kzlar ya size bir sorum olucak benim adetime 5 gün kala ben idrar testi yaptım ikinçi çizgi hafif silik çıktı ve devamlı olarak iki gün üst üste daha ayptım çizgiler hergün biraz daha koyu çıktı sizce ben hamilemiyim bu kadar neden erken idrarda belli oldu sizce bana yardm ederseniz sevinirim...
akıntının kesildiğini bilmiyordum bende dahada arttı sanki:kedi:canım akıntı varsa adet olmazsın, adetten önce akıntı kesiliyor diye biliyorum ben..
hadi bakalım hayırlısı inşallah
slm kzlar ya size bir sorum olucak benim adetime 5 gün kala ben idrar testi yaptım ikinçi çizgi hafif silik çıktı ve devamlı olarak iki gün üst üste daha ayptım çizgiler hergün biraz daha koyu çıktı sizce ben hamilemiyim bu kadar neden erken idrarda belli oldu sizce bana yardm ederseniz sevinirim...
özgeçay ya canım tşk ederim yardımcı olduğun için ama yaşadğım yer ilçe biraz önce sordum kan testi yapılmıyormuş ancak bağlı olduğumuz merkez ilde yapılıyor dediler burda yapılmıor dedi napıcam ben ya belirti olarak kasıklarım ağrıyo bulantım var ara ara birde ggöğüslerim acıyo
azizeciimm, nasıl çalışmalar??? :jeyyar:
kaytarmıyon dimi ders çalışmaktan :jeyyar: :jeyyar:
yok tatlım hiç kaytarırmıtım:jeyyar:
tam gaz devamkaydirigubbakcemile3 kasımda hamile haberimi alırsan anlarsın çok çalıştımısengözlerimebaksanab
ereni okuldan almaya gidiyom sonra görüşürüz canım hamişimopuyorumnanaktan
yok tatlım hiç kaytarırmıtım:jeyyar:
tam gaz devamkaydirigubbakcemile3 kasımda hamile haberimi alırsan anlarsın çok çalıştımısengözlerimebaksanab
ereni okuldan almaya gidiyom sonra görüşürüz canım hamişimopuyorumnanaktan
bende gider kızlar sonra görüşürüz zaten eşim bende erkekler klubu kurcam diyorkaydirigubbakcemile3 biraz iş yapıyım pasaklı oldum iyice ben böyle değildir yahu
selam kızlar opuyorumnanaktan ben adet oluyorum lekelenmeler kırmızı olmaya başladı. azizecim ben kasım listesine eklermisin canım? 14 kasım olarak. doktordan randevu alıcam bugün. bu ay çok çalışıcam inş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eve gelirgelmez test yaptım ama gene negatif:gitme: neden hala ozaman adet olmadım bugun günüm geçeli 3. gün mirmirmirmir çok umutlanmıştım bu sefer artık hamilelikten geçtim inşallah kist falan yoktur... umutlu olan arkadaşların inşallah olur hamileidrler onlar için seviniriz....
canım ya üzülme belki geç döllenme falan olmustur, biraz daha bekle bakalımm...
olmazsa bir dr. a gidersin
sağol canım ama çıkardı şimdiye .hayırlısı böleymiş demek .:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?