4. ay daha yeni ama insan her ay umutlanıyor bu ay daha da fazla olmuştu açıkçası 7 aylık evliyiz ...
düzenli çalışma yaptınız mı canım? bazı püf noktaları var ya hani spermler kaliteli olsun diye 2 günde 1 falan? bu ay da öyle denersiniz.. üzülme daha çok yeni evlisiniz.. olur elbet..
hıhı dikkat ediyoruz bu püf noktalarına ama nasip işte bizimde nasibimiz varsa olur elbet bir gün. hayırlısı olsun herzaman ... hayat devam ediyor bugün temizlik günüm dü evimi temizleyeyim bilgisayar başından kalkıp. çok teşekkür ediyorum özgecim desteğin için. öpüyorum iyi günler
çok heyecanlıyım bu arada kalbim pır pır dün gece uyuyamadım bile ya hamileysem diye ilk hamileliğim olacak eğer nasip olursa....
özgecim bana bişiyler oluyor
güzel anne bi akıl ver
11 gibi çok üşüdüm yatağa gittim ama donuyorum dişlerim takırdıyor öyle böyle değil
sonra eşim gelsi öğle yemeği için geldi bu seferde nasıl ateş bastı suratım kıpkırmızı oldu
eşim takılıyor menepozamı girdin diye
canım arkadaşım bunlar neki
canım yaa valla adetime 5 gün kala, gece yatmaya yakın bana böyle titremeli bir üşüme gelmişti, ben de takırdıyordum resmen, yattık eşim üstümü kat kat örttü sarıldı bana falan yok bana mısın demedi.. sonra hafifledi biraz, sonra zaten uyumusum.. o ara bana ateş bastıysa da uykuda atlatmısımdır o kısmı..
sabah kalktıgımda işte burnum falan tıkalıydı, su toplamıştı yüzüm falan böyle gözlerim biraz şişti falan..
aha dedim hamiş olayım derken hasta oluyorum :S
ama sonra işte burda beni gaza getirdiler hastanede çalıştıgımı duyunca, 4 gün kala test yaptırdım çıktı :CüvCüv:
yaniii sen de olabilirsin bak, senden şüpheleniyorum ben kaydirigubbakcemile3
canım inşallah ya o kadar istiyorum ki bbeişim olsun
bide tedavi görüyorum sürekli vücuduma hormon almak istemiyorum
inşallah gelir bebişim
bende ilk hamile kaldığımda senin dediğin pozisyonu uygulamıştım hemen tutmuştu şimdi yine aynı şekil yapıyorum herkese tavsiye edelim dimi...calış tabi calıışş..
bak canım tüyo, ben de tuttu yani bilmiyom...
adetinin ilk gününe 1. gün dersen, 10. günden itibaren çalışmaya başlıyorsun..
10.-12.-14.-16.-18.-20. gülerde çalışılacak, yani 1 gün arayla.. hatta garanti olsun 22. günde de çalış..
öyle 1 saat falan ayakları tepeye dikmene gerek yok, sıkıcı bir hal alıyor çunku.. bi 15-20 dk. falan sırtüstü yat, bacaklarını da kendine doğru cek, hatta kollarınla da sarıl bacaklarına ki daha rahat edesin kaydirigubbakcemile3 anladın dimi pozisyonu..
o arada eşin banyo yapsın falan işte, oyalansın banyoda :kedi:
yanında o varken duramıyorsun cunku çok komik oluyor..
öle yani.. :kedi:
bi de gece gec olsun ki, sonrasında da yatasın sabaha kadar, minikler de o arada ileriye doğru ilerlemek istiyorlarsa ilerlesinler içerde kaydirigubbakcemile3
İnşallah rabbim nasip eder bende pcos hastasıyım ve 1.5 yıllık evliyim doktorlar cocuk sahibi olmama zor gözü ile baktılar ama nasip işte su an 6+1 haftalık gebeyim onlar bile sasırıyor tedavi baslamadan hamile olmama üzülmeyin rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
calış tabi calıışş..
bak canım tüyo, ben de tuttu yani bilmiyom...
adetinin ilk gününe 1. gün dersen, 10. günden itibaren çalışmaya başlıyorsun..
10.-12.-14.-16.-18.-20. gülerde çalışılacak, yani 1 gün arayla.. hatta garanti olsun 22. günde de çalış..
öyle 1 saat falan ayakları tepeye dikmene gerek yok, sıkıcı bir hal alıyor çunku.. bi 15-20 dk. falan sırtüstü yat, bacaklarını da kendine doğru cek, hatta kollarınla da sarıl bacaklarına ki daha rahat edesin kaydirigubbakcemile3 anladın dimi pozisyonu..
o arada eşin banyo yapsın falan işte, oyalansın banyoda :kedi:
yanında o varken duramıyorsun cunku çok komik oluyor..
öle yani.. :kedi:
bi de gece gec olsun ki, sonrasında da yatasın sabaha kadar, minikler de o arada ileriye doğru ilerlemek istiyorlarsa ilerlesinler içerde kaydirigubbakcemile3
bende ilk hamile kaldığımda senin dediğin pozisyonu uygulamıştım hemen tutmuştu şimdi yine aynı şekil yapıyorum herkese tavsiye edelim dimi...
evet canim yaa bende dedigin gibi yapiyordum genelde geceleri hem sabaha kadar yatiyosun rahatca gidecekleri yere gitsinler diye hemde mecburiytten,ailem turkiyede oldugu icin oglen bi aciyoruz kamerayi aksam 11 -12 ye kadar ee o saate kadar kocis uyumus oluyo,annemede siz bekleyin bi yarim saat ben bi fikfik yapim yarim saat ayagimi dikeyim geliyorumda diyemiyorum sabahlarida kocis bes bucukda gidio o saatte de fikfiklenemiyoruz anlican mecburiyetten geceleri deniyoduk,,,ben 9 ekimde hastalandim bugun bitti adetim netteki hesaplamalarima gore yeni beklenmeyen tarih 3 kasim olasi yumurtlama tarihide 15-20 kasim arasi ama adet oldugum gunden beri haala devam eden ara ara karin agrilarim oluyo,,,artik bugun yarin denemelere baslasak iyi olucak sanirim,,,umarim bu ay melegim bize supriz yaparda aanneeecciiimm ben geldim der,,,
İnşallah rabbim nasip eder bende pcos hastasıyım ve 1.5 yıllık evliyim doktorlar cocuk sahibi olmama zor gözü ile baktılar ama nasip işte su an 6+1 haftalık gebeyim onlar bile sasırıyor tedavi baslamadan hamile olmama üzülmeyin rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?