Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

saol canim ins ins ins,,,simdi soyle hesaplama yaparsak
26 gunde bir adet oluyorum,3kasimda gelmemesi gerekn gunum internette hesapladim olasi yumurtlama tarihi 15-20 ekim arasi diyo yani 9 ekimi birinci gun baz alirsak,7.gun 15 ekim 20 side 12.gunum oluyo yani ben erkenmi yumurtluyorum eger dedigin gibi 10.gun baslarsak denemelere adetten sonraki 18 ekime denk gelio netteki hesaplamalara gore ozaman 2 gun kalmis oluyo anlamadim napcam ben simdi :1rolleyes:

Son düzenleme:
bende hala bişey yok kızlar bugün eczanenin önünden geçerken zor tuttum kendimi test almamak için eczacılar diyecek bu kadın her ay geliyo bişeyde yok utanıyorum valla:kedi:

evet olabilir diye dusunuyorum cunku benim hesaplamalarimda bunun olabilicegini gosteriyo ben 26 gunde bi adet oluyorum 9ekimde olmustum simdi 3 kasimi beklenmeyen tarih internetteki hesaplamari kullanarak hesaplaadim hamille kalmak icin en uygun gunler 15 ekim-20 ekim arasi diyo yani yarin basliyo olasi gunler ama benim adetim dun kesilio gibi oldu bugun tamamen bitti yarin olasi yumurtlama gunu belkide olurmu olur bende bugunden calismalara baslamayi dusunuyorum acikcasi :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:

canım ya dur bir yanlışlık var, sen 9 ekimde adet olduysan kasımı boşver.. hem 9 ekimde adet olduysan 15-20 kasım da ne öyle çook geeçç.. o birdahaki ayın yumurtlamasıdır.

sen 9 ekim adet günü. 10. günün 18 ekim oluyo..
18-20-22-24-26-28 ekim günlerinde çalışacaksınız.. hatta 30 da da calışın ne olacak :)))
26 günde bir adet oluyorsan da 4 kasım senin adet günündür.

ondan sonraki yumurtlama günün taa 17 kasım kaydirigubbakcemile3
o gün yumurtlamayacan cunku hamiş olacan inşallah delikafadulden

Son düzenleme:
filizcim hayırlı haberini bekliyorum canım
2 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam canım.
aynı belirtiler bendede var canım bencede sen hamişsin.
Filizcim bencek hamılesınnnn tebrk ederıım seni canımm

evet canım %90 öle görünüyor yoksa 2. çizgi çıkmaz silikde olsa...

2 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam canım.

aynı belirtiler bendede var canım bencede sen hamişsin.

evet canım %90 öle görünüyor yoksa 2. çizgi çıkmaz silikde olsa...

filizcim gıttınmııı saglık ocagına ordada yaptırdınmıı kıs sen hamılesın oh oh yandan yandaannn hadı kıslarrrrrr

merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım muradınız hemen gercekleşir inş benimde meleğim hemen gelir.....

hımmmmmmm :jeyyar: :jeyyar: çok teşekkür ederim tatlişkom Şeniz Şeniz bu ay deneyeceğim bakalım. işe yarar inş. bu taktiklerle olacak bu ay çok umutluyum bakalım :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldiin canım..
asıl senden naber

ben iyi değilim be canım moralim çok bozuk
dün akşam sofrada yaptığım yemeği beğenmedim kendi kendime kızdım baladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım.sinirlerim boşaldı.şimdi de oturduğum yerde gözümden yaş süzlüyo engel olamıyorum.

ateşim dün 24. gün 36.8 di
bugün 25. gün 36.9
programa göre beklenen adetim bugün ama sabah test yaptım negatif çıktı

işe bile gitmedim bugünmafoldumbenmafoldumben

hımmmmmmm :jeyyar: :jeyyar: çok teşekkür ederim tatlişkom Şeniz Şeniz bu ay deneyeceğim bakalım. işe yarar inş. bu taktiklerle olacak bu ay çok umutluyum bakalım :Saruboceq: :Saruboceq:

evet evet bu ay olacak hadi bakalımmm :jeyyar:

ya allahtan umıt kesılmez hemen test yapıpta kendını nıye uzuyosuuun canımm belkıde hamılesındırrrrr :sinifsinif:

cnım benim kıyamam yaa mafoldumben
neden öyle çok dert yapıyorsun kendine neden stress yapıyorsun.. Ne dertleri var insanların, elbet olacak senin bebişin. en azından umudun var, bir sorunun yok.. hiç umudu olmayan insanları hatta yumurtalıklarını aldırmak zorunda falan kalanları düşünsene..
hiç kendine dert etme..
bak ateşin de yüksek hala..
belki de hamişsin ve bu stresinle bebişini etkiliyorsun..
lütfen yapma böyle tatlım, valla çok üzüldüm şimdi...
kan testi yaptırma şansın yokmu? şimdi daha adet günün, idrar testinde cıkmaması normal

ya allahtan umıt kesılmez hemen test yapıpta kendını nıye uzuyosuuun canımm belkıde hamılesındırrrrr :sinifsinif:

ne bileyim kendi kendime çok yükleniyorum sanırım bu kadar taktığım için olmuyo belkide. hemen öğreniyim istiyorum kan testi yaparsam da negatif çıkarsa müit edecek bahanem kalmayacak diye cesaret edemiyorum kendimi oyalıyorum işte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…