evet canım inşallah bu ay sürprizin gelir... 10. günden başla çalışmaya..
artık annelere de gece 10 gibi çok uykum geldi yatıyorum dersin.. yapcak bişi yok.. 2 günde bir çalşman lazım..
inşallah bu ay tutar canım.. :Saruboceq:
kızlar bende bu pozisyonu deniyorum.reglim dün bitti bakalım hayırlısı artık inşallah bu ay hamiş kalırım:) arkadaşlarımdan bazıları adetleri biter bitmez girdikleri ilişkiden kalmışlar evet çok zor bi ihtimal ama olmaz olmaz demeden ben şimdiden başladım denemelere inşallah hepimiz bu ay mutluluğu yakalarız.
belirtilerimde var ama dua edin kızlar İNŞAALLAH vardır bebişim
saol canim ins ins ins,,,simdi soyle hesaplama yaparsak
26 gunde bir adet oluyorum,3kasimda gelmemesi gerekn gunum internette hesapladim olasi yumurtlama tarihi 15-20 kasim arasi diyo yani 9 ekimi birinci gun baz alirsak,7.gun 15 kasim 20 side 12.gunum oluyo yani ben erkenmi yumurtluyorum eger dedigin gibi 10.gun baslarsak denemelere adetten sonraki 18 kasima denk gelio netteki hesaplamalara gore ozaman 2 gun kalmis oluyo anlamadim napcam ben simdi :1rolleyes:
2 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam canım.filizcim hayırlı haberini bekliyorum canım
aynı belirtiler bendede var canım bencede sen hamişsin.özgeçay ya canım tşk ederim yardımcı olduğun için ama yaşadğım yer ilçe biraz önce sordum kan testi yapılmıyormuş ancak bağlı olduğumuz merkez ilde yapılıyor dediler burda yapılmıor dedi napıcam ben ya belirti olarak kasıklarım ağrıyo bulantım var ara ara birde ggöğüslerim acıyo
Filizcim bencek hamılesınnnn tebrk ederıım seni canımm
2 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam canım.
aynı belirtiler bendede var canım bencede sen hamişsin.
evet canım %90 öle görünüyor yoksa 2. çizgi çıkmaz silikde olsa...
calış tabi calıışş..
bak canım tüyo, ben de tuttu yani bilmiyom...
adetinin ilk gününe 1. gün dersen, 10. günden itibaren çalışmaya başlıyorsun..
10.-12.-14.-16.-18.-20. gülerde çalışılacak, yani 1 gün arayla.. hatta garanti olsun 22. günde de çalış..
öyle 1 saat falan ayakları tepeye dikmene gerek yok, sıkıcı bir hal alıyor çunku.. bi 15-20 dk. falan sırtüstü yat, bacaklarını da kendine doğru cek, hatta kollarınla da sarıl bacaklarına ki daha rahat edesin kaydirigubbakcemile3 anladın dimi pozisyonu..
o arada eşin banyo yapsın falan işte, oyalansın banyoda :kedi:
yanında o varken duramıyorsun cunku çok komik oluyor..
öle yani.. :kedi:
bi de gece gec olsun ki, sonrasında da yatasın sabaha kadar, minikler de o arada ileriye doğru ilerlemek istiyorlarsa ilerlesinler içerde kaydirigubbakcemile3
ben geldim nasılsınız
var mı güzel haberler
hoşgeldiin canım..
asıl senden naber
hımmmmmmm :jeyyar: :jeyyar: çok teşekkür ederim tatlişkom Şeniz Şeniz bu ay deneyeceğim bakalım. işe yarar inş. bu taktiklerle olacak bu ay çok umutluyum bakalım :Saruboceq: :Saruboceq:
ben iyi değilim be canım moralim çok bozuk
dün akşam sofrada yaptığım yemeği beğenmedim kendi kendime kızdım baladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım.sinirlerim boşaldı.şimdi de oturduğum yerde gözümden yaş süzlüyo engel olamıyorum.
ateşim dün 24. gün 36.8 di
bugün 25. gün 36.9
programa göre beklenen adetim bugün ama sabah test yaptım negatif çıktı
işe bile gitmedim bugünmafoldumbenmafoldumben
ben iyi değilim be canım moralim çok bozuk
dün akşam sofrada yaptığım yemeği beğenmedim kendi kendime kızdım baladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım.sinirlerim boşaldı.şimdi de oturduğum yerde gözümden yaş süzlüyo engel olamıyorum.
ateşim dün 24. gün 36.8 di
bugün 25. gün 36.9
programa göre beklenen adetim bugün ama sabah test yaptım negatif çıktı
işe bile gitmedim bugünmafoldumbenmafoldumben
ya allahtan umıt kesılmez hemen test yapıpta kendını nıye uzuyosuuun canımm belkıde hamılesındırrrrr :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?