ben iyi değilim be canım moralim çok bozuk
dün akşam sofrada yaptığım yemeği beğenmedim kendi kendime kızdım baladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım.sinirlerim boşaldı.şimdi de oturduğum yerde gözümden yaş süzlüyo engel olamıyorum.
ateşim dün 24. gün 36.8 di
bugün 25. gün 36.9
programa göre beklenen adetim bugün ama sabah test yaptım negatif çıktı
işe bile gitmedim bugünmafoldumbenmafoldumben
üzülme canım 2 3 gün bekle bakalım belki o zaman çıkacak
üzülmicam diyorum umutlanmıycam diyorum ama olmuyo sabrım kalmadı(
3 gün sonra da çıkmıcak biliyorum offf mafoldumben
canım ya dur bir yanlışlık var, sen 9 ekimde adet olduysan kasımı boşver.. hem 9 ekimde adet olduysan 15-20 kasım da ne öyle çook geeçç.. o birdahaki ayın yumurtlamasıdır.
sen 9 ekim adet günü. 10. günün 18 ekim oluyo..
18-20-22-24-26-28 ekim günlerinde çalışacaksınız.. hatta 30 da da calışın ne olacak :)))
26 günde bir adet oluyorsan da 4 kasım senin adet günündür.
ondan sonraki yumurtlama günün taa 17 kasım kaydirigubbakcemile3
o gün yumurtlamayacan cunku hamiş olacan inşallah delikafadulden
slm arkadaslar nasilsiniz
dün akşam sofrada yaptığım yemeği beğenmedim kendi kendime kızdım baladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım.sinirlerim boşaldı.şimdi de oturduğum yerde gözümden yaş süzlüyo engel olamıyorum.
bugün 25. gün 36.9
iyiyiz canım sen nasılsınopuyorumnanaktan
canim iyim bende hala olmadim bu gun 4.gunum hala adet yokk
bugün 25. gün 36.9
inş.hamilesindir canım benimde 2. gün gelmedi yarında gelmezse test yapaca artık
ayyy in canim sende hmilesindir guzel haberler veririsin ins bize yarin
inş. canım rabbim isteyen herkese versin:Saruboceq:
inş.hamilesindir canım benimde 2. gün gelmedi yarında gelmezse test yapaca artık
saolun kızlar
biraz kafamı dağıtmak için eşimle dışarı çıkıyorum belki cesaretimi toplayıp kan testi yaptırırm. dua edin güzel haber verebileyim öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
hadi bakalım yarının ilk güzeli haberi senden geicek desene inşallah zemuszemus
saolun kızlar
biraz kafamı dağıtmak için eşimle dışarı çıkıyorum belki cesaretimi toplayıp kan testi yaptırırm. dua edin güzel haber verebileyim öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
walla gercektende yanlislik varmis canim saol beni kendime getirdigin icin bu bebis isi iyice manyaklastirdi beni 15-20 ekim arasi yumurtlama tarihi veriyo kasim degil nasil kapitrdiysam kendimi kasima heryere kasim yazmisim :roflol:
bak istersen bide sen dene ben mi yanlis yapiyorum
son uc adet tarihim
19 agustos
13 eylul
9 ekim
senin dedigin gibi 18 ekimde baslasak calismalara gec kalmis oluyorum bu duruma gore cunku netteki hesaplama yumurtlama tarihini 15-20 EKIM olarak veriyo(buyuk harfle yazdimki yanlis yazmayim diye sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?