Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

üzülme canım 2 3 gün bekle bakalım belki o zaman çıkacak

üzülmicam diyorum umutlanmıycam diyorum ama olmuyo sabrım kalmadı (
3 gün sonra da çıkmıcak biliyorum offf mafoldumben

belli olmaz canım umudunun tükendiği bir anda gelir belkide azcık daha sabır kırmızılar gelmedikten sonra önemli değil

walla gercektende yanlislik varmis canim saol beni kendime getirdigin icin bu bebis isi iyice manyaklastirdi beni 15-20 ekim arasi yumurtlama tarihi veriyo kasim degil nasil kapitrdiysam kendimi kasima heryere kasim yazmisim :roflol:
bak istersen bide sen dene ben mi yanlis yapiyorum
son uc adet tarihim
19 agustos
13 eylul
9 ekim
senin dedigin gibi 18 ekimde baslasak calismalara gec kalmis oluyorum bu duruma gore cunku netteki hesaplama yumurtlama tarihini 15-20 EKIM olarak veriyo(buyuk harfle yazdimki yanlis yazmayim diye sırnaşık şey

bugün rüyamda reglim gelmis....regl gününe 8 gün var daha.......düne kadar biraz olsun umutluydum..bugün moralim cok bozuk......insallah hamis olurum artik....:çok üzgünüm:

slm canim uzulme kimilerinki gec cikiyomus benimde durumum ayni adet olmadim adetimin ertesi gun test yaptim negatif bu dorduncu gunu hala olmadim olcakmisim gibi sancim var ama olmuyorum ve akintim var..aceba nedir bu durm

ayy canim yaa yapma ama boyle walla gozumun onunde canlandirdim senide benimde gozlerim doldu yemin ederim bak,,,uzulme elbet birgun sende bende bekleyen isteyen herkesde hamisizzz diye bagiricak bagiricaz rabbim bizim kucagimizida bos birakmicaktir eminimki bu kadar istegimize karsilik,,,evdeki testlerin 100% guvenilir olmadigini herkes soyluyo bekle bakalim bugunmus gunun yarin olsun oburgun olsun gelmesse ki ins ins ins gelmes kan tahlili yaptirirsin...durup dururken aglamakda hamislik belirtisi belki hamissin gec dollenme oldu ama sen boylee yapinca bebisine gecer stresin uzulme canim nolur,,,

saolun kızlar
biraz kafamı dağıtmak için eşimle dışarı çıkıyorum belki cesaretimi toplayıp kan testi yaptırırm. dua edin güzel haber verebileyim öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

saolun kızlar
biraz kafamı dağıtmak için eşimle dışarı çıkıyorum belki cesaretimi toplayıp kan testi yaptırırm. dua edin güzel haber verebileyim öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

insssssssss canimmm hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz dualarim seninle insss

hmm enteresan, sanırım senin adet döngün kısa sürüyor diye öyle veriyor ama reglin 9 ekimse, ayın 15 inde adetinin 7. gününde çalışmaya başlamış oluyorsun.. normalde yumurtlama gününün adetinin 13. günü falan olması lazım.. o zaman evet tamam senin çalışma düzenin şu,

ekimin 15-17-19-20-22-24 tarihlerinde çalış canım sen bol bol :))))
yani adetinin 7-9-11-13-15-17 ve 19. günlerine denk geliyor bu tarihler..

yarın başlıyon hadi kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

ama 2 günde bir olayı gerçekten doğru bence, 48 saat dinlenmiş spermler daha aktif oluyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…