Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

filizcim gıttınmııı saglık ocagına ordada yaptırdınmıı kıs sen hamılesın oh oh yandan yandaannn hadı kıslarrrrrr

gitmedim canım bir daha test yapayım çıkar zaten net kana gerek kalmaz yani..

merhaba kızlar
bizim topic ne oldu
bumuyani nin tuttuğu liste vardı hani
ben bi süredir giremiyorum nete karıştı kafam

slm kızlar benımde adet tarıhım 19 ekım az kaldı acayıp cıse cıkıyorum bır bardak su ıcsem hemen bırde gobegım altındakı kısımda bır sertlesme varrrrr onceden baktıgımda yumusaktı sızce neden boyle kızlarrrr

heeeh tamam canim yaa cok saol simdi icim rahatladi ozaman ben yarina calismalara hatta dur ben bugunden baslim nolur nolmaz sanki akinti basladi gibi hafif karin ve bel agrimda var anlamadim gittii belkide yumurtluyorumdur kacirmiyim ben gunleri,,,ama ben bi doktor sitesiinde okumustum eger spermlerde problem yoksa hergun iliski hamilelik sansini tabiki artirir yaziyodu kocisinde spermlerinde bi problem cikmadi ama bilmiyorum gun asiri derken yapmadigimiz gun yumurtlamis olursam tutmazsa diye korkuyorum ne bilim belki bizim spermler birgun yasiosa ne bilim iste hersey gelio insanin aklina canimyaaa ,,,saol kolay gelir ins ins ins yogun bi tempo daha basliyo benim icin,,,umarim bu ay yakalayabiliriz melegimizi,,,

test yaptım bugun erkencı davranıp negatıf cıktı ama ama hala sertlık devam edıo bırazda boyle kasıklarım agrıo baskı yapınca rahatsız oluyorum cok calıstık kızlar sızce sansım ne olur

ama listede ben yokum
bugün adet olmam lazım dı olmadım hala
aslında dün olmam lazım dı ben en kötü ihtimal bugün bekliyordum inşallah bebişim benledir

bumuyani nin listesinde kayıtlıydım kendimi burda göremeyince topic değişti diye düşündüm... ama listedeki isimler de değişiklik yok...aynı isimler bir ben yokum.... aşkolsun unutulmuşum

kızlar bırsey sordum neden cvp vermıosunuz gormedınız mı benı rahmın bulundugu yerde bır sertlesme var benım sankı orda bırsey varmıs gıbı sıce neden kı

nasıl bi sertleşme canım
bende hissederim arada adetimin en yakın döneminde
ama ben b,iraz da göbek yaptım ona yoruyorum

her an adet olacakmışım gibi bir hisle dolaşıyorum 2 gündür...berbat bi duygu allah sabır versin tüm bekleyenlere vede şüphedekilere

nasıl bi sertleşme canım
bende hissederim arada adetimin en yakın döneminde
ama ben b,iraz da göbek yaptım ona yoruyorum

cnm valla bende anlamadım ama onceden yoktu bur sertlık sankı orda bırsey var gıbı garıp boyle baya sert bakalım hayırlısı artık beklemedekden baska care yokkkkkk

sertlık boyle bes parmak genıslıgınde bır kısımda var yanı rahmın oldugu yerde baya sert

kızlar selam,
bişey soracagım...yumurta catladıgında hissedebiliyormuyuz bir belirtisi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…