Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yeni hamislere belirtileriniz neler size zahmet bi deyiverin...opuyorumnanaktan

ben dedim biraz canım az önce..

kasıklarda adet ağrısı gibi agrı, karında gaz, bana gece üşüme geliyordu adet zamanından önce, hala da geliyor, böyle vucudun hafiften su toplaması, sabah böyle biraz şiş uyanmak falan.. benim belirtilerim bunlardı..

ya bide ben bişi dicem yaa, hamiş kalmış olsam da ben bu topicden vazgecemiyom yaa, başka topiklerde rahat edemiyoomm.. çok seviyorum burayı ben

kasık ağrım 3 4 gündür var halada devam bazen batma şeklinde bazen regl olacakmışım gibi gazımda var bazen sanki karnımda bişey varmış kıpırdıyormuş gibi geliyor
inşallah bebişim vardır bende hamileyim diye bağırırım burda

Benim göğüs uçlarım acımaya başlamıştı 1 hafta öncesi,yüzümde sivilceler çıkmıştı çok,Başım dönüyodu hafiften ve bulantılarım oluyodu zaten hissediyodum..

benim karnımda kıpırdama olmamıştı..
ama diğerleri çok benziyor.. batma da oluyordu..

hayırlısı canım inşallah hamişsindir...

[/HANIMLAR BU YIL ERKEK YILI BUYUK IHTIMALLE NISANA KADAR HAMILE KALANLARIN OGLU OLUO:) COKK DENK GELDM BEN INANMAM OLE SEYLERE AMA DOGRU GIBII TABI ONEMLI OLANN SAGLIKKLII HAYRLI EWLATTCOLOR]

[/HANIMLAR BU YIL ERKEK YILI BUYUK IHTIMALLE NISANA KADAR HAMILE KALANLARIN OGLU OLUO:) COKK DENK GELDM BEN INANMAM OLE SEYLERE AMA DOGRU GIBII TABI ONEMLI OLANN SAGLIKKLII HAYRLI EWLATTCOLOR]

valla benim de so aylarda hamiş kalan tanıdıklarımın hepsinin oğlu oluyo...

yada şöyle yaparım...ekim kasımda hamile kalanlar topiki açarım. nasıl olr sence tatlım? çünkü bende hamile kalırsam artık hamilelik üzerine sohpetler ederiz...
:lepi:
dimi dimi hihoyyyt hihoyyyt
evet valla burda rahatlıyorum ben.. hamişler topiğine alışamadım
zemuszemus

canlarim cok sagolun cevap yazdiginiz icinopuyorumnanaktan. benim de göguslerimin uclari aciyo ama cok degil gazim var birazcik. adet olucakmisim gibi hissediyorum arada bir birden agri giriyo kasiklarima. ooffff test yapip kurtulsam diyorum ama cok korkuyorum ya cikmassa diye. adetim daha hic bukadar gecikmedi..akannehir

yada şöyle yaparım...ekim kasımda hamile kalanlar topiki açarım. nasıl olr sence tatlım? çünkü bende hamile kalırsam artık hamilelik üzerine sohpetler ederiz...
:lepi:

süper olur vallaa hihoyyyt

hadi bakalım hayırlısııı :jeyyar:

canım inşallah bende ikiz olsun istiyorum senin bu yönde beklentin varmı tedavin filan yeni

yok bebem benm manevı tedavıı dua edıorumm cunkum yenı basladık bıs calısmalara ama hep ıkız olsun ıstıorum genetıkte olması gerekırmıss ama neler oluo yuce rabbım neler werıo ınsallah dualarımı da kabul eder..ben 1 bucuk yıllık ewlıyım daha yenı dusunmeye basladık cocuk..umarım en kısa zmanda olur hayırlısıyla

Ama hamıslerle olmayanlarr ayrılcakmıı((((((( napcaz bıs burda((((sızden umutlanıoruzz bızde ama(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…