yeni hamislere belirtileriniz neler size zahmet bi deyiverin...opuyorumnanaktan
sağol canım amin, darısı başına:*slm bayanlar gunaydınn...hamıssınız galıba allah analı babalı buyutsunn
canım benim adet olacakmış gibi kasık ağrım adetten 1 hafta önce başladı, hala da devam ediyor... bugün biraz az.. kasıklarımda çekilde falan oluyor..
göğüslerimde yeni acımaya başladı benim. adetten önce bişi yoktu, ama olan çok kişi var, herkeste değişik oluyomus..
bence olabilirsin canım neden olmasın..
en cok dikkat çeken, karında geçmeyen gaz + kasık ağrısı
kızlar hepinize iyi sohbetler sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
ya bide ben bişi dicem yaa, hamiş kalmış olsam da ben bu topicden vazgecemiyom yaa, başka topiklerde rahat edemiyoomm.. çok seviyorum burayı ben
kasık ağrım 3 4 gündür var halada devam bazen batma şeklinde bazen regl olacakmışım gibi gazımda var bazen sanki karnımda bişey varmış kıpırdıyormuş gibi geliyor
inşallah bebişim vardır bende hamileyim diye bağırırım burda
sağol canım amin, darısı başına
tatlım tabi burdasın...biz hepimiz hamiş kalsakta burdatızopuyorumnanaktan
aminnnnnn bebemmmm ıkız olsun dua edınn:):):)
[/HANIMLAR BU YIL ERKEK YILI BUYUK IHTIMALLE NISANA KADAR HAMILE KALANLARIN OGLU OLUO:) COKK DENK GELDM BEN INANMAM OLE SEYLERE AMA DOGRU GIBII TABI ONEMLI OLANN SAGLIKKLII HAYRLI EWLATTCOLOR]
dimi dimi hihoyyyt hihoyyyt
evet valla burda rahatlıyorum ben.. hamişler topiğine alışamadım
zemuszemus
yada şöyle yaparım...ekim kasımda hamile kalanlar topiki açarım. nasıl olr sence tatlım? çünkü bende hamile kalırsam artık hamilelik üzerine sohpetler ederiz...
:lepi:
canım inşallah bende ikiz olsun istiyorum senin bu yönde beklentin varmı tedavin filan yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?