yok bebem benm manevı tedavıı dua edıorumm cunkum yenı basladık bıs calısmalara ama hep ıkız olsun ıstıorum genetıkte olması gerekırmıss ama neler oluo yuce rabbım neler werıo ınsallah dualarımı da kabul eder..ben 1 bucuk yıllık ewlıyım daha dusunmeye basladık cocuk..umarım en kısa zmanda olur hayırlısıyla
Ama hamıslerle olmayanlarr ayrılcakmıı((((((( napcaz bıs burda ((((sızden umutlanıoruzz bızde ama (
[/HANIMLAR BU YIL ERKEK YILI BUYUK IHTIMALLE NISANA KADAR HAMILE KALANLARIN OGLU OLUO:) COKK DENK GELDM BEN INANMAM OLE SEYLERE AMA DOGRU GIBII TABI ONEMLI OLANN SAGLIKKLII HAYRLI EWLATTCOLOR]
yok tatlım yaa belki dedim...burdadnda devam aderiz tabi...bakalım.
gerçektenmi? Benim bir oğulum var ikincide kız istedim olsun...allah bilir.
kadınlar kulubunun en cok patlayan topici işte burda arkadaslar masallah dogurun kıslarrrr oh oh yandaan :teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance:
[color="ındigo"]ozman bebem nısandan sonra calısmalara baslaa:)bu yıl nısana kadar erkek yılı tabı arada ıstısnalaroluo:)[/color]
gerçektenmi? Benim bir oğulum var ikincide kız istedim olsun...allah bilir.
canım ben tedavi görüyorum klomen kullandım 3 yumurtam oldu
ikiz olma ihtimali var ben tekinede razıyım gerçi ben yeni evliyim
4. Ayımız allahım isteyen herkese versin
aaaaa ben çok taaaan başladım:1closedeyes: Bakalım ne olcak...bak heycanlandım şimdikafamçokkarıştı
:):):):) bende ılk bebegımı oglan ıstıorumm tabı hayrlısı adını bıle hazırladımm:) kayra efe yada kayra ege sızde de warmı gusel ısımler:):):)
yiğit ve demir i begeniyorum ben..
:):):):) bende ılk bebegımı oglan ıstıorumm tabı hayrlısı adını bıle hazırladımm:) kayra efe yada kayra ege sızde de warmı gusel ısımler:):):)
benim de içime hep kız doğuyo yaa... Taaa eskiden beri..
Kendimi hep kız ismi düşünürken buluyorumm..
Kızda eylül, nehir, yağmur ve naz isimlerini çok beğeniyorum..
sen hamılesın dımı ne kadarlık?bu ısımler de gusel bıde sude ve denızz tam doga ısımlerıoldu:):)
ewet bebem sen de cok yenısın olurdu hemen nıe tedavıye basladınn..yıne sen bılırısın tabıı allah gonlune gore werırı ınsallah senın wer herkesınn su cuma waktındee
4+4 üz bugün teyzesi
4 HAFTALIK YANI DIMI:) AY ALLAHIM MUCIZE BUNLARR YAA ALLAHIN BI LUTFUU WALLA SADECE KADINLARA WERMISS NE KUTSALL ANNELIKK :CüvCüv: SAGLIKLI SANA HAYRLI BI EWLATT OLURRINSALLAHH BEBEMMM
canım ben pkoluyum kendinden olmasını beklemek istemedim çünkü biraz zor ben daha fazka geç olmadan anne olmak istedim doktorumda olur verdi işte öyle bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?