Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ozmoz hadi hayırlı olsun canım allah sağlıklı doğumlar nasip etsin...

aman da kan değerimiz 666,80 olmuşşş... yerim onu beeennn...
Allahım ilk öğrendiğimde 8,39 du yaaa :)))

aman da kan değerimiz 666,80 olmuşşş... yerim onu beeennn...
Allahım ilk öğrendiğimde 8,39 du yaaa :)))
Maşallah ozgecay, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada ilk ne zaman kan testi yaptırdın ben de mi yaptırsam diyorum sabredemiyorum da.. Sağlık ocaklarında yapıyorlar mı?

Maşallah ozgecay, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada ilk ne zaman kan testi yaptırdın ben de mi yaptırsam diyorum sabredemiyorum da.. Sağlık ocaklarında yapıyorlar mı?

canım valla ben adetten 4 gün önce öğrendim. ama özel hastanede calıştığım için hemen öğrendim..
sağlık ocaklarında yapmıyor olabilirler, yapsalar da sonuçlar ertesi güne anca cıkar..
ama dün bir arkadaş devlet hastanesinde sabah kan verirsen öğleden sonra cıktığını söylüyordu.. yakınındaki bir devlet hastanesine sor istersen...

canım dualarım seninle benimde 20 si sende dua et

canım varmı sende değişiklik belirtileri bende 2 gündür farklı şeyler oluyor derin nefes alırken yada esnerken karnımın en alt tarafı acıyor ya sende de oldu mu böyle bişey kasıklarımdaki ağrı da ara ara yokluyo beni :hulya

arkadaşlar beni de aranıza alııın.ben de anne olmak istiyorum ben de kasım ayına hamile olarak girmek istiyorminşaallah.RABBıM bu mübarek günün hürmetine hepimize sağlıklı hayıırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş.herkese hayırlı cumalar.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…