Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hosgelmissin:teytey:amin.sanadaaa...

Hoşbulduk mam canım benim en son adet tarihim 7 ekimdi muhtemelen kasım 1 de adet olacam tabii güzel bir süprizle karşılaşmazsam

kızlar büyük patlama olacak bence.. 17 ekimi bekleyen o kadar çok ki benim gibi:) gerçi önceden öğrenenler de var 17 ekimi beklemeyen

bendeki tek değişiklik karnımın alt tarafında şişlik ve hafif hafif ağrı devamlı geçmeyen adet olacakmışım gibi... kendimi mi dinliyorum, psikolojik mi, aman iki haftacık bekleyemiyorum ben de, ne tuhaf şey..

azizecım bas sayfadakı lıstemızı tarıh sırasına gore ayarlarmısın hem gun gun kımın adet tarıhı ogrenırız daha ıyı olmazmı canımm hem duzenlı olur daha cok boyle tarıhler cok karısık super olur oyle canııım ayın 17 olacaklar mesala 18 olacaklar gıbııııı a.s.a.s.a.s.

selam tatlişciğim? ne yaptın? adet tarihin kaçtı ve kaç gün önce çğrendin i. testinde

selam tatlişciğim? ne yaptın? adet tarihin kaçtı ve kaç gün önce çğrendin i. testinde

selam canım iyiyim ne olsun benim adet terihim 17 ekim yani yarın 13 ekim gecesi test yaptım o zaman silik ikinci çizgi çıktı. az önce tekrar test yaptım yine 2. çizgi çıktı ama azcık daha belirginleşmişti. ben yinede 17 ekim geçmeden emin olmak istemiyorum ..hayırlısı sizler test yaptınızmı?

benim de 17 ekim... ancak adet günümü bekliyorum aslında sabırsızlıkla beklemeye çalışıyorum:) hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. uzun zamandır bebek istiyorum çünkü... ya benim anlamadığım adet günü gelmeden test nasıl sonuç veriyor keşke bende cesaret etseydim ama yapamadım.. bence istisnai bir durum adetb öncesi i. testinde öğrenmek. göğüslerindeki değişiklik oldu mu anlatır mısın canım

bugüne kadar hiçbirşeyi bu jadar heyecanla ve merakla beklememişizdir herhalde ne zormuş yerimseniben şunun şurasında 4 günüüm kaldı e kendimi dinleyince bir sürü de belirti buluyorum adet öncesi sivilcelerden biri çıktı bile bende belki de bu belirtilerin hepsini kendim uydurmuş olucam delikafadulden ama ne olucak bir daha ki ay aynı belirtileri yine hissedicez tabiki ay nolucak bu iş böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…