Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ovulasyonun ne zaman olduğunu anlamış mıydın yani erken mi döllendinde acaba testte çıktı acaba diye düşündüm acizane

aslında ilk aldığım test 1 ytl idi bugün aklıma takıldı acaba ucuz olunca sorun olurmu diye bugün aldığım 2 tl olanlardan eczacı sorun olmaz iyi test dedi.bendede sivilce ve göğüslerde şişlik oldu hassaalaştı.

canım bana nedense bi casaret geldi işte yapayım dedim aslında bende tek çizgiyi görmekten korkuyordum ama ne biliyim..

canım ovulasyonun ne zaman olduğunu anlamış mıydın yani erken mi döllendinde acaba testte çıktı acaba diye düşündüm acizane

canım benim adetlerim düzenli 30 günde oluyor.internetten yumurtlama günlerime baktım. zaten o günlerdede benda kaygan sıvı gibi bişey geliyordu kendimde anladım o dönemleri boş geçirmemeye çalıştım o kadar..

ben varım canım ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var 2 gün önce test yaptım negatif ama neden böle anlayamadım sende ne gibi belirtiler var şekerim

canım ben test yapmadım ya hayal kırıklığına uğramak beni çok yıprattı çünkü... belirtileri falan da ısrarla düşünmemeye çalışıyorum... hele bir yarın gelsin olmazsam eğer pazar sabahı i. testi yaparım inş.. aslında benim göğsümde büyük bir değişme var ama ben belirti vs. diye kafamı yormak istemiyorum... 1- 2 kez yanılmıştım belirtiler vardı, kesin oldu demiştim gebe havasına sokmuştum kendimi ama malesef hayal kırıklığı.... bunun için çok odaklanmıyorum

bende kafama takacak belirtide yok aslında haklısın kesinlikle düşünmemek lazım geçen aslında yanılmaktan bende sıkıldım düşünmicemmmmmmmm

hoşbulduk kızlarr...yaa bu siteye bişeyler oldu 2saati geçti açılmadı yeni açıldı.
bide çok geç açılıyo sayfalar neden acaba

hoşbulduk kızlarr...yaa bu siteye bişeyler oldu 2saati geçti açılmadı yeni açıldı.
bide çok geç açılıyo sayfalar neden acaba

hoşgeldin abla merhaba
evet ben de kaç ssat uğraştım açamadım meğer problem varmış.. apandı diye çok korktum:)

kızlar iyi akşamlar
size bişey sorucam karnımda çok fena gaz sancısı var kabızım ki kolay kolay kolay olmam
ve en önemlisi hayatımda hiç görmediğim bi akıntım var çok afedersiniz süt kesiği gibi çok yoğun bunlar ne kızlar hevesleneyimmi bilemiyorum

ne olursa olsun burdan ayrılmaca gitmece falan yok,daha hamile kalıp gelişmeleri değerlendireceğiz.

aynı durumu 4 gündür ben de yaıyorum ama bir anlam yükleyemedim boşuna umutlanmak istemedim yani:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…