arkadaşlar aranızda yarını 17 ekimi bekleyen var mı? belirtileriniz var mı
selam canım iyiyim ne olsun benim adet terihim 17 ekim yani yarın 13 ekim gecesi test yaptım o zaman silik ikinci çizgi çıktı. az önce tekrar test yaptım yine 2. çizgi çıktı ama azcık daha belirginleşmişti. ben yinede 17 ekim geçmeden emin olmak istemiyorum ..hayırlısı sizler test yaptınızmı?
canım ovulasyonun ne zaman olduğunu anlamış mıydın yani erken mi döllendinde acaba testte çıktı acaba diye düşündüm acizane
ben varım canım ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var 2 gün önce test yaptım negatif ama neden böle anlayamadım sende ne gibi belirtiler var şekerim
canım ben test yapmadım ya hayal kırıklığına uğramak beni çok yıprattı çünkü... belirtileri falan da ısrarla düşünmemeye çalışıyorum... hele bir yarın gelsin olmazsam eğer pazar sabahı i. testi yaparım inş.. aslında benim göğsümde büyük bir değişme var ama ben belirti vs. diye kafamı yormak istemiyorum... 1- 2 kez yanılmıştım belirtiler vardı, kesin oldu demiştim gebe havasına sokmuştum kendimi ama malesef hayal kırıklığı.... bunun için çok odaklanmıyorum
ben geldim kızlarr nasılsınızz
hoşbulduk kızlarr...yaa bu siteye bişeyler oldu 2saati geçti açılmadı yeni açıldı.
bide çok geç açılıyo sayfalar neden acaba
arkadaşlar aranızda yarını 17 ekimi bekleyen var mı? belirtileriniz var mı
hoşbulduk kızlarr...yaa bu siteye bişeyler oldu 2saati geçti açılmadı yeni açıldı.
bide çok geç açılıyo sayfalar neden acaba
ben varım canım ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var 2 gün önce test yaptım negatif ama neden böle anlayamadım sende ne gibi belirtiler var şekerim
kızlar iyi akşamlar
size bişey sorucam karnımda çok fena gaz sancısı var kabızım ki kolay kolay kolay olmam
ve en önemlisi hayatımda hiç görmediğim bi akıntım var çok afedersiniz süt kesiği gibi çok yoğun bunlar ne kızlar hevesleneyimmi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?