Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım benim bugün hat safhada reglime 4 gün var beklemedeyim
senin ne zaman regl tarihin

bugün test yaptım evde ama sonuç negatifti.eczacı kadın 4-5gün geçince yapın dedi ama dayanamadım.arkadaşlar erkenden öğrenince belki dedim bir umutla.

ya kızlar ben hala kahve kahve akıntı görüyorum.dün akşam bir iki damla kan geldi başka bişey yok.sökülemedim.şiştim resmen.buarada adamı ikna ettin.salı günü doktora eşim gidiyor.

canım bunu yazmıştım

kızlar iyi akşamlar
size bişey sorucam karnımda çok fena gaz sancısı var kabızım ki kolay kolay kolay olmam
ve en önemlisi hayatımda hiç görmediğim bi akıntım var çok afedersiniz süt kesiği gibi çok yoğun bunlar ne kızlar hevesleneyimmi bilemiyorum

bugün test yaptım evde ama sonuç negatifti.eczacı kadın 4-5gün geçince yapın dedi ama dayanamadım.arkadaşlar erkenden öğrenince belki dedim bir umutla.

ben salı günü yani regl günümde yapayım diyorum ama eğer bekleyebilirsem en azından çarşambayı beklerim inşallah

azizecım bas sayfadakı lıstemızı tarıh sırasına gore ayarlarmısın hem gun gun kımın adet tarıhı ogrenırız daha ıyı olmazmı canımm hem duzenlı olur daha cok boyle tarıhler cok karısık super olur oyle canııım ayın 17 olacaklar mesala 18 olacaklar gıbııııı

reglim bitince ben de doktora gideceğim bazı arkadaşlara doktorlar rahme kolay tutulması hamile kalmaları kolaylaşsın diye ilaç veriyorlarmış.sorup öğreneceğim hem de bir kontrolden geçerim kist falan var mı baksın.sonra boşuna çırpınmayayım niye olmuyo diye.ben de bir sorun yoksa eşimi yollayacağım sperm sayısını ölçtürsün.sonra gelsin hesaplamalar gelsin bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…