Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mam canım kolay hamilelik için ilaçmı varmış.arkadasıma doktoru hormon testi stres hormonu testi yaptı.yüksek çıktı.meğer 1 yıldır o hormon yüzünden olmuyomuş.bir ilaç verdi 1ay kullandı arkadasım diğer ay hamile.ben kendi doktoruma dedim. biraz daha bekle en az 1 yıl olmalı dedi vermedi canım.

evet canım anlattıkların hamilelik belirtisi gibi ama adet belirtileride hamilelik belirtisi gibi birbirine benzer diyolar ama nekadar doğru bilemem. sen yinede adetin bi geçsin bekle canımyerimseniben

ozmos naptın cnm.kan testi yaptırdınmı.2. çizgi silikse hamilelik var derler.umarım canım hamilesindir

ayrıntıları doktordan öğrenip sizlere de yazarım.herkesin farklı bir sorunu olabiliyor.burada fikir alışverişinde bulunmak benzer sıkıntıları yaşayanlarla görüşmek çok iyi oluyor.

arkadaşlar yazılarınızı hep takip ediyorum
hergün sabah-akşam okuyorum
ama düşündüklerimi yazma kabiliyetim iyi olmadığından sadece okuyorum
hamile haberlerine nası seviniyorum bilemezsiniz,ne yalan sölim birazda kıskanıyorum
hamile arkadaşlara sonsuzzzz tebrikler hayırlısıyla 9 ayınız geçer inş.

düşündüklerini ne güzel yazmışsın arkadaşım.yaz sen de çekinme anlat içinde kalmasın.

derin26 çalışmalar nasıl gidiyor?kaydirigubbakcemile aman tam gaz devam,kasım a ne kaldı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…