yok canı m kan testi yapmıycam testi iki gün sonra tekrar edicem belirtilerimde var zaten silik çizgi gebelik var demkmiş bugün dükkandaydım gelirken bebek patigi aldım eşime sürpriz yapıcama.s.:dance: hemde kız patigi aldım:kedi:ozmos naptın cnm.kan testi yaptırdınmı.2. çizgi silikse hamilelik var derler.umarım canım hamilesindir
yok canı m kan testi yapmıycam testi iki gün sonra tekrar edicem belirtilerimde var zaten silik çizgi gebelik var demkmiş bugün dükkandaydım gelirken bebek patigi aldım eşime sürpriz yapıcama.s.:dance: hemde kız patigi aldım:kedi:
sagol arkadaşım ALLAH kimsenin kucagını boş bırakmasın benim ufaklık ne yaptıysa yazıları küçülttü onu düzeltmeye ugraşıyorum bi türlü yapamadım nereye bastıysaşutarafagittitebrik ederim canım.topik patlama yaşıyor heyo heyo heyoooooooozemuszemus
kızlar resmi yükledim galiba testi
mam sen ne kadarlık evlisin?ne zamandır bebek istiyosun???
kızlar resmi yükledim galiba testi
bi bakın bakem fotografta o kadar net degil ama
İNŞAALLAH CANIM PZARTESİ TEKRAR YAPICAM ay kızlar ya sabah bi uyandım ezan okunuyo dün test almıştım dedim bi kalkıyım namaz kılıyım bide dur şu testi yapıyım ALLAHIM ne olur varsa göriyim dedim şu mübarek vakitte çok şükür dualarımı kabul etti çok sevindim şaşırdım acaba diyorum benmi yanlış görüyorum varmı yokmu bide baktım baya çıktı sonra testi elimden bırakamıyorum ya :hooray::dance:evet birincisi kadar koyu degil ama belli oluyo ikinci cizgi umarim dahada koyulasir ve bebisini saglikla kucagina alirsin canim...
şimdi evde degil evet patigi paketlettirdim gelsin vericem içine notta koydum bakalım ne yapcak ilkindede agzına emzik vermiştim çok şaşırmıştıkaydirigubbakcemile:sm_cool:daha ne olsun silikte olsa orda bi çizgi görünüyooo
tebrikler cnm.darısı olmayanlara
eşine nası söledin patiği mi gösterdin
İNŞAALLAH CANIM PZARTESİ TEKRAR YAPICAM ay kızlar ya sabah bi uyandım ezan okunuyo dün test almıştım dedim bi kalkıyım namaz kılıyım bide dur şu testi yapıyım ALLAHIM ne olur varsa göriyim dedim şu mübarek vakitte çok şükür dualarımı kabul etti çok sevindim şaşırdım acaba diyorum benmi yanlış görüyorum varmı yokmu bide baktım baya çıktı sonra testi elimden bırakamıyorum ya :hooray::dance:
amin canım ne güzel hep beraber dogururuz :Saruboceq::lepi: şimdiden korku bastı ama sonunda bebişi alınca kucagımıza unuturuz acılarıalkisalkisalkisbırakamazsın tabi allahım nası güzel bi mutluluktur bizlerede nasip et yarabbim
iyi akşamlar nerdesin sen bi tebrik etmedin beni am amafoldumbeniyi akşamlar kızlarr
iyi akşamlar kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?