Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

amin canım ne güzel hep beraber dogururuz :Saruboceq::lepi: şimdiden korku bastı ama sonunda bebişi alınca kucagımıza unuturuz acılarıalkisalkisalkis

kucağına alınca gidiyomuş acılar öle dio herkes sen tecrübeliymişsin gerçi bilirsinde

ayyy tatlımm çok sevindim yaa tebrikler canım benim opuyorumnanaktan allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq: darısı başıma :Saruboceq: ve bekleyen bütün arkadaşların başına :Saruboceq: :CüvCüv::teytey:
ne olcak kız okumuyomusun sayfaları ben bugün test yaptım silik çizgi yani ikinci çizgiyi gördüm resmini bile koydum bak sonra arkadaşım :lepi::hooray::teytey::dance::dance:

ozmos cum tebrik ederim canım allahım inş taammına erdiri çok sevindim aslında yazını gündüz gördüm ama pc çok donuyordu yazdıkalrımı gönderemedim..kaç gün geçti canım?

amin canım bugün net çok yavas ya sayfalar çok geç açılıyo

ozmos cum tebrik ederim canım allahım inş taammına erdiri çok sevindim aslında yazını gündüz gördüm ama pc çok donuyordu yazdıkalrımı gönderemedim..kaç gün geçti canım?
iki gün yada üç gün aslında pek beklemiyodum çıkmaz diyodum ama çıktı şimdide öyle ya sayfalar çok geç açılıyo bide benim oglan yazıları küçülttü bi türlü büyütemedim bilen varsa söylesin çıldırıcam şimi ya her tuşa bastım büyümüyo of ya

hadi ben kaçtım kızlar yarın eşimin tepkisini yazarım mirmirmirmir:1hug:

bebem sayfanın alt tarafında kucuk bı mercek war onu :%100 yap olurr umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…