Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar bayadır giremiyordum sayfalarda cok kabarmıs hepsini okuyamadım hamislerimiz varsa kutluyorum.ben bu ay sadece 1 kez beraber oldum esimle salladık artık zamana bıraktık

bence bu çok güzel süpriz olur eşine:jeyyar: aranızı yavrunuz düzeltirzemuszemus hiç durma canım hemen ver müjdeyi yerimseniben hiç korkma herşey çooook güzel olur.

azizem ben listede varmıydım ben hastalanmadım belim ve sağ kasığım çok ağrıyor son adetim 15 eylüldü bugün idrar yaptım negatif

herkese günaydın.işte büyük gün geldi 17 ekim.bugünü bekleyen arkadaşlar kırmızıları görmesin inşallah.

canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin başına inşallah...

günaydın kızlarr.. bugün çoğumuz için büyük gün 17 ekimi bekleyen çok arkadaşımız var.inaş kırmızılar gelmez canlar....

ben bu gün kırmızı kartı gördüm. hamişlerimiz çoğalmış hepsini tebrik ediyorum. bebişlerinizle beraber sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah

gunaydın kızlar 17 ekimi bekleyen herkes uarım hamılesınızdır ve diğer tarıhlerıde bekleyenler bır an once bebişlerine kavusurlar...

Çok umutluydum,çünkü çaışmıştım ama kısmet değilmiş bu ay:çok üzgünüm:
Umudum kasım ayında. Azize 14 kasım olarak beni kasım listesine ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…