Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gunaydın kızlar 17 ekimi bekleyen herkes uarım hamılesınızdır ve diğer tarıhlerıde bekleyenler bır an once bebişlerine kavusurlar...

günaydın canım sağol güzel dileklerin için. bu arada oğlunda maşşllah çok yakışıklı kocaman olmuş o da kardeş istiyordur bence babasını o kandırmalı

günaydın canım sağol güzel dileklerin için. bu arada oğlunda maşşllah çok yakışıklı kocaman olmuş o da kardeş istiyordur bence babasını o kandırmalı

ay soyleme oyle ne olur zaten kafayı yıyecem adam kanmıyor bırturlu inan bende bir okadar istiyorum....
ne yapayım bilemedim karıstım kaldım valla...
bundada vardır bır hayır dıyor oturuyorum nediyim...

ay soyleme oyle ne olur zaten kafayı yıyecem adam kanmıyor bırturlu inan bende bir okadar istiyorum....
ne yapayım bilemedim karıstım kaldım valla...
bundada vardır bır hayır dıyor oturuyorum nediyim...

evet canım senin tek başına yapabileceğin bişey değil zorlada olsun istemezsin artık herşeyin hayırlısıinş onunda bir zamanı vardır sen kafana takma...kaydirigubbakcemile5

evet canım senin tek başına yapabileceğin bişey değil zorlada olsun istemezsin artık herşeyin hayırlısıinş onunda bir zamanı vardır sen kafana takma...kaydirigubbakcemile5

canım bencede zamanı gelmedı olaylara bakınca insan inanıyor gecen yaz denediğimiz boş gebelık olmasaydı sımdı 7-8 aylık bebeğim olacaktı sonrasında simdi 4-5 aydır denedik kalamadım ve eşim bir anda karar değiştirdi erteleyelım dıye....
sanırım herşey allahtan vaktı gelmeyınce bişey yapamıyor insan...

kızlar yaa ne oldu herkez nerde bukadar kalabalık ve populer bir topikte bir anda yalnız kaldım kımseler yok...
umarım herkes iyidir...

kızlar bende hamileymişim 2 gün önce test yaptım ve çıktı kan değerimde 545 çıktı Allah bekleyen herkese nasip etsin azizeciğim ekle benide listene

kızlar bende hamileymişim 2 gün önce test yaptım ve çıktı kan değerimde 545 çıktı Allah bekleyen herkese nasip etsin azizeciğim ekle benide listene

yasasın bir bebiş daha hihoyyyt hihoyyyt

hadi bakalım darısı bizlere :CüvCüv:

''gecen gece beyz bir beşik içinde mavi gözlü bir erkek bebek gordum beninmiş güya...ama elime vermediier daha zamanı gelmedi dediler ben olmaz acıkmıstı dıyrınce kuacgıma aldım ve emzirmeye başladım..'' cok heyecanlıydı sankı gercek gibi...OFF BİRAN ONCE O GUNLERIII YASAMAK ISTIYORUM RUYAM NE DEMEKDI ACABA

Maşallah bu ay çok hamişimiz var ya:)Herkese hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah..

Son adetini Eylülde gören ve şimdi hamiş olanlar...

tatlişoğlum............................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:
beyza88.................................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:
ozgecay..........................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:
filizim.................................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:
ahuhayat............................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:
gul00............................ilk hamilrmiz hayırlı olsun :CüvCüv:
ozmos............................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:
nazarsan..............................hamile hayırlı olsun :CüvCüv:

BENİM BİLDİĞİM UKLA VE CAKA DA EKLENDİyerimseniben

Konu sahibi eklememiş daha 1.sayfaya o yüzden göremedim canım..

gözünaydın canım allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..erken belirtilerin oldumu caka

oldu canım sık idrara gitme mide yanması halsizlik ğöğüste ağrı oldu devamda ediyor

tebrikler canımhihoyyyt hayırlı olsun...
listeye ekliyom canım.
asıl liste baş sayfada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…