Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar nasılsınız nüfus patlaması yapcaz bu ay :) insallahh bende hamile kalmışımdır:) zamanda geçmiyo ne yapsak ki ilişkiden kac gün sonra belli olur bu hamişlik bilen varmı

kızlar ekim listemizi düzenladim...
başsayfada...

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız nüfus patlaması yapcaz bu ay :) insallahh bende hamile kalmışımdır:) zamanda geçmiyo ne yapsak ki ilişkiden kac gün sonra belli olur bu hamişlik bilen varmı

iyiyiz seni sormalı evet gerçekten bu ay güzel bi hamiş patlaması yaşanıyor.senin regline kaç gün var..

evet varsın canım...adet olursan yaz.
kasıma eklerim.
ama beyaz akıntın varsa hamile olabilirsin canımyerimseniben
azizem ben listede varmıydım ben hastalanmadım belim ve sağ kasığım çok ağrıyor son adetim 15 eylüldü bugün idrar yaptım negatif

geçmiş olsun canım üzülme.
kasıma ekliyom canım hayırlı olsun.

azızecım ben ce lıstemızı tarıh sırasına gore duzenlı boylece hangı gun kımın adet tarıhı daha ıyı ogrenırız bu arada kıslar lıste bıtane yeterlı baska lıste ler olmasın bu turlu cok karısık cnaım

canım kasım listesini sıraladım zaten...
ekimide düzenlicem. benim dışımda başka listeler gördüm kızdım açıkçası ben zaten liste yaptım uğraşıyorum hamilelerimi yazıyorum.
lütfen kimse başka liste düzenlemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…