Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

reyocm benim 11 gün yumurta akı gibi hatta daha yogun geldi agrıda vardı.bizde devam ettik dün yine ymurta akı gelmiş sok oldum bune şimdi:) 2 güne bir yumurtluyomyum:)

üzülme canım...hayırlısı neyse o olsun.
kasıma ekliyom tatlımmyerimseniben
Çok umutluydum,çünkü çaışmıştım ama kısmet değilmiş bu ay:çok üzgünüm:
Umudum kasım ayında. Azize 14 kasım olarak beni kasım listesine ekler misin?

hoşbulduk canım. ne güzel bu ay hamilelerimiz çoğalıyor darısı bekleyenlerin başına yani bizlerin( amin)

bencede arkadaslar lıste bı tane olsunn

reyocm benim 11 gün yumurta akı gibi hatta daha yogun geldi agrıda vardı.bizde devam ettik dün yine ymurta akı gelmiş sok oldum bune şimdi:) 2 güne bir yumurtluyomyum:)

benimde aynısı oldu 10.gün akıntı başladı ara ara devam etti 13.gün yoğunlaştı 14.15.16.gün hem kasık ağrısı hemde akıntı geldi valla anlamak zor.kısacası 10. ve 20. güne kadar heran yumurtlama olabilir oyüzden tedbirli olak gerekiyor..

ecegun hoşgeldin sen nezamanı bekliyosun..

canım ben 1-2 kasım adet tarihim bekliyorum. ama daha yumurtlama olmadı bu ay çatlatma iğnem var yarın sabah 10 gibi vurulmam gerekiyor nasipse işte pazartesi salı yoğun çalısmalarımız olacak. bu ay çok umutlandım ben yaa. insallah allah utandırmaz :Saruboceq:

aayy hadi inşallah hamiş olursun benimde kuzenim çatlatma iğnesi vurulmuştu hemende hamile kaldı...inşallah sende öyle olursun...

ARKADAŞLAR EPEY HAMıLE ÇIKMIŞ BU AY.BANA ÇOK UMUT VERDı KASIM AYINDA DA ıKı KATI OLUR ıNŞ.azize1 listene eklediğin için teşekkürler umarım bu topik hepimize uğur getirir.bütün hamile kalan arkadaşları kutluyorum beklemede olanlarada tez zamanda güzel haberler almalarını temenni ediyorum.

hepimiz inşallah hamile listesine gireriz:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız ben epeydir uğrayamadım annemde kalıyodum sizlerdende uzak kaldım o yüzden listede gördümki hamişler çoğalmış hepsini teker teker tebrik ediyorum hayırlı olsun bebişleriniz kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…