Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

belim çok ağrıyor,bir de çok wc ye gidiyorum ya sizler kızlar...

daha yeni canım nette adet günüme göre hesapladım 4+3 günlük çıkıyor pazartesi gidicem zaten..

ihmal etme aman canım onu bulabilmek için neler çekiyoruz darısı bana ve diğer arkadaşlara canımcım sancını mutlaka söle aman ihmal etme

bu kürt bayanlara hayret ediyorum yaa biz bitaneye hamile kalmaya başaramıyoruz ama onlar maşşş kaç tane birden doğuruyo kaydirigubbakcemile3

tamam canım saol.
walla haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum inan....kafamçokkarıştı

bugün regl günüm ama daha tık yok.şu hassas testten aldım yaptım gene negatif.
ortadan ikiye çatlamama az kaldı.ne oluyor bir bilsem.
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.
iyi baksınlar kendilerine ağır kaldımasınlar,
yukarıdaki raflara uzanmasınlar,
bir de folik asit içsinler.

canım testi hemen atmasaydın bazen hemen çıkmıyor 5 dk içinde netleşebiliyor ayrıca tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederiz:))kaydirigubbakcemile5

kızlar rüyayla ilgili bişey okudum sayfalarda bende bu ay hep balık gördüm tertemiz sularda bir sürü kocaman balık tuttum kayınvaldem güzel yorumlar ona anlattım çok güzel rüyan dedi balık kısmetmiş bide hamilelik belirtileri bende gögüslerim felaket hassas ve tuvalete sık çıkma kasık agrısı adet olacakmış gibi rahimde atmalar üşüme o kadar eşime söyledim çok şaşırdı bugün egitimi var evde yok ama ne diycemi şaşırdım diyo bakalım akşam ne yapıcak yazdı kaçtı olcak ama çıkmam lazım akşama görüşürüz

sagol canım ama ben o kadar dikkat etmiyorum açıkçası sakınan göze çöp batar oglum var onunla ilgilenmem lazım yeri geliyo cama da çıkıyorum işte yyapıyorum RABBİM korusun onlarıkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canımm. iyi gidiyo düzenli bi şekilde devamyerimseniben
canım ya benim bugün karnımın alt kısmında bi ağrılar oluyo sanki adet olcak mışım gibi ağrılar. neden dir acaba hiç böyle olmazdı...adetimede daha çok var.
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidyor çalışmalr?

canım sanırım yumurtlama dönemindesin benimde öyle olmuştu bu aralar sıkı çalış..opuyorumnanaktan

benımde adetıme az kaldı bakalım olacakmıyım sırtım agrıo bırazda kasık bolgemde boyle atmalar oluyor zonklama gıbı arada

Benhastalanmadım hala demın Çubuk tes yaptım bırı net dıĞerı karartı Şeklınde bıŞeyler Çıkdı zaten o testlerdende anlamıyorum ya kasıklarım saĞ kasıĞım aĞrıyor beyz beyaz akıntı var

akıntım var bakalım su gıbı bazen sırtım agrı kasıklarıma bırden boyle bırsey pıt pıt edıo gıbı ama ben hasta olacam kesın ıcımde bu ayda olmadı dıye gecıoooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…