Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Valla olcaksa olsun olmucaksada hasta olum zıra belım kasıklarım patlıyor kafama takmamaya karar verdım ben son adetım 15 eylÜldÜ

neden karamsarsın yaaaaaaaaaaaalmaz:

ne bılıyım cnm ınsan hamıle olunca hıssedermıs bende o yok bır ara sık ıdrara cıkıodudm ahannn dedım hamısım ıkı test yaptım negatıf cıkınca tamam dedım bu ay adet yolu gozukuo dedım

19 surda ne kaldı kı sırtım agrıo ayrıca

selam kizlar bende yazmistim size bir kac gün önce. ben 4 gün gecikmeden sonra bugün test yaptim veeeeeeee positiv...... cok mutluyum ben hamileyimmmmm.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....

selam kizlar bende yazmistim size bir kac gün önce. ben 4 gün gecikmeden sonra bugün test yaptim veeeeeeee positiv...... cok mutluyum ben hamileyimmmmm.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....

ayyyy canım tebrık ederım allah bızlerede nasıp eder ınsallah

tebrikler sanmur06 allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı bizlerin başına..

selam kızlar hamiş arkadaşlarımız sağlıkla kucağınıza alın inşlhhhhhhhhhhhhh
darısı isteyenlere........
azizacim beni kasım listesine ekle 12 kasım
şimdiden teşekkürler canım

selam kızlar hamiş arkadaşlarımız sağlıkla kucağınıza alın inşlhhhhhhhhhhhhh
darısı isteyenlere........
azizacim beni kasım listesine ekle 12 kasım
şimdiden teşekkürler canım

canım sen 17 ekimi bekliyordun adetmi oldun?neden 12 kasım erkenmmi oluyor adetin?

canım 15 nde gördüm kırmızı kartı malesef bu ay aile içi sıkıntılar vardı herhalde ondan erken oldum
kısmet bu ay olur inşllhh
bu arada canım hayırlı olsun bebişn
bizede dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…