canım 15 nde gördüm kırmızı kartı malesef bu ay aile içi sıkıntılar vardı herhalde ondan erken oldum
kısmet bu ay olur inşllhh
bu arada canım hayırlı olsun bebişn
bizede dua edin
selam kizlar bende yazmistim size bir kac gün önce. ben 4 gün gecikmeden sonra bugün test yaptim veeeeeeee positiv...... cok mutluyum ben hamileyimmmmm.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....
bende ekim yada kasım ayında hamile kalmak istiyorum ama bakalım
kızlar bende hamileymişim 2 gün önce test yaptım ve çıktı kan değerimde 545 çıktı Allah bekleyen herkese nasip etsin azizeciğim ekle benide listene
selam kizlar bende yazmistim size bir kac gün önce. ben 4 gün gecikmeden sonra bugün test yaptim veeeeeeee positiv...... cok mutluyum ben hamileyimmmmm.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....
Selam kizlar.
Hamile arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Insallah sagsalim kucalarina alirlar bebeklerini.
Bende ekim ve kasim gibi hamile kalmak istiyorum.
Bu ay degisiklikler var bende.Sag yumurtaligimda agri oldu bir hafta önce falan,suan kasiklarimdada bi baski var sanki,gögüslerimde karincalanma var ama akintim yok.Akinti olmamasi normalmi?Hamile olabilirmiyim sizce?
Pazartesi adet tarihim.Eger olmazsam sali test yapmayi düsünüyorum.
:lepi:listemiz baş sayfada kızlar...
düzenledim
ben bu gün kırmızı kartı gördüm. hamişlerimiz çoğalmış hepsini tebrik ediyorum. bebişlerinizle beraber sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah
canım ellerine sağlık. süper bi liste olmuş. elin uğurlu geldi. kızlar tek tek hamişler listesine ekleniyorlar. maşallah maşallah maşallah :)) o kadar emek veriyorsun rabbim en yakın zamanda kendi adını da hamişler listesine eklemeyi nasip etsin.. amin amin aminnn :))
kızlarr ben geldimm....nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?