Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım 15 nde gördüm kırmızı kartı malesef bu ay aile içi sıkıntılar vardı herhalde ondan erken oldum
kısmet bu ay olur inşllhh
bu arada canım hayırlı olsun bebişn
bizede dua edin

hımm anladım canım hayırlısı olsun hiçbişey için sıkma canını strese girme.. inş kasım ayında güzel haberler veririsiniz..teşekküre derim:1hug:

selam kizlar bende yazmistim size bir kac gün önce. ben 4 gün gecikmeden sonra bugün test yaptim veeeeeeee positiv...... cok mutluyum ben hamileyimmmmm.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....

tebrik ederim canım.darısı hepimizin başına.
beklediğin tarihten önce de test yapmış mıydın ?negatif çıktığı oldu mu yani?

iyi geceler kızlar neguzel siteye her gırısımde yenı bir hamıle goruyorum ve cok seviniyorum
kızlar tebrık ederım valla yaa..
sağlıkla kucagınıza alın bebişlerinizi inşallah...

kızlar bende hamileymişim 2 gün önce test yaptım ve çıktı kan değerimde 545 çıktı Allah bekleyen herkese nasip etsin azizeciğim ekle benide listene

ayyy cok sevindim canim benimm yaa allah tamamina erdirsin,,,,rabbim sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins,,,hamisligin ne kadar canim tam anlamam degerlerden ama degerin iyi cikmis sanki,,,

selam kizlar bende yazmistim size bir kac gün önce. ben 4 gün gecikmeden sonra bugün test yaptim veeeeeeee positiv...... cok mutluyum ben hamileyimmmmm.. rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah....

ayyy ne gusel yaa bi hamisimiz daha cikti wallaa bu ay patlama yasiyoruz,,,masallah ins ins ins bizde kasim patlamasi yasatiriz siteye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tebrikler canim allah tamamina erdirsin rabbim sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins,,,

Selam kizlar.
Hamile arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Insallah sagsalim kucalarina alirlar bebeklerini.
Bende ekim ve kasim gibi hamile kalmak istiyorum.
Bu ay degisiklikler var bende.Sag yumurtaligimda agri oldu bir hafta önce falan,suan kasiklarimdada bi baski var sanki,gögüslerimde karincalanma var ama akintim yok.Akinti olmamasi normalmi?Hamile olabilirmiyim sizce?
Pazartesi adet tarihim.Eger olmazsam sali test yapmayi düsünüyorum.

cnm benım bıse sorcam agrının yumurtalıgında oldugunu nasıl farkedıyorsun sen

slm arkadaşlar..hamişleri tebrik edrimmm.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canlarım..bende bu ay hamiş kalmak isteyenlerdenim.günüme 3 gün kaldı 20,si adet günüm cok heyecanlıyımm inş.. hamişimdirr.bu ay kalmassa kasımı bekleyenlerden olucamm..

Canim benim sag yumurtaligim sola göre biraz büyükmüs,bazen agrirdi.Doktor gittigimde kontrol ederken aleti kipirdattikca hissediyordum ayni agriyi.

:lepi:listemiz baş sayfada kızlar...
düzenledim

canım ellerine sağlık. süper bi liste olmuş. elin uğurlu geldi. kızlar tek tek hamişler listesine ekleniyorlar. maşallah maşallah maşallah :)) o kadar emek veriyorsun rabbim en yakın zamanda kendi adını da hamişler listesine eklemeyi nasip etsin.. amin amin aminnn :))

ben bu gün kırmızı kartı gördüm. hamişlerimiz çoğalmış hepsini tebrik ediyorum. bebişlerinizle beraber sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah

selam nasılsın?üzülme birdahaki aya cnm benimde geçdi bekliyorum tık yok ama bişey de çıkmadı testte

sağol canım inşallah hepimiz hamile kalırız:Saruboceq:

canlarim cok tsk ederim cok mutluyum:ecrin_bebek: gerceten dualarim sizinle insallah en yakin zamanda rabbim sizlerede nasip eder öpüyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…