Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canım...benimde bugün karnımın alt kısmı sanki adet olcakmışım gibi ağrıdı...ama daha var. seninde 2 gün geçmiş yarın bi test yap bakalım canımyerimseniben
azize bende burdayım bende yazıları okuyorum ya sağ kasığımda sanki bir şişlil bişey varmış gibi pıtpıt atıyor hastalanmadımda

kasım ayı listesine benide eklesen azize eylül ekim beni teğet geçti kasımda ne olacak bakalım 7 kasım regl günüm ama sanki kasım dan umutluyum gibi ikizleri de kasım ayında öğrenmiştim :))

kasım ayı listesine benide eklesen azize eylül ekim beni teğet geçti kasımda ne olacak bakalım 7 kasım regl günüm ama sanki kasım dan umutluyum gibi ikizleri de kasım ayında öğrenmiştim opuyorumnanaktan

eklerim canımm hayırlı olsunnyerimseniben

sagolun kızlar lu ikide birde tuvalete gitmek ve gögüs sızısı dısında iyiyim daha inanamıyo insan

şimdide insanı bi korku alıyo acaba hamilemiyim gercekten saglıklımı nasıl olcak diye bir sürü soru

azize beniekledinmi canım hamişlistesine daha ogluma söylemedim kızlar bi kesinlelşsim öyle söyliyim dedim heveslendirmiyim çocugu

azizecim teşekkür ederim liste için..umarım hamiş olurum..oluruz..

kızlar ya carsambaya randevu alsam erkenmi hesapladım 5 haftalık hamile çıktım görürüm herhalde keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…